Снимка: БГНЕС
fallback
„Наркомафията има своя агентура, включително от бивши и настоящи служители на МВР“, каза по Нова телевизия отстраненият зам.-директор на полицията в Разград Тодор Димов. Той заяви, че е бил предупреждаван от ген. Валентин Петров да не работи по случая „Куйович”, за да не бъде наказан. Според Димов „по случая Куйович по-интересното е не хероинът, който минава през България, а производството на амфетамин в страната”, защото става въпрос за изключително много пари. „Бяхме на път да стигнем до нещо много по-сериозно, ако не бе прекъсната работата. Би следвало Военна прокуратура да се занимава не с мен, а с това защо изтича информация от по-горните етажи на МВР”, каза отстраненият зам.-директор на ОДП - Разград. Dnes.bg припомня, че Димов беше отстранен от длъжност заради превишаване на правомощията си. Според министъра на вътрешните работи Румен Петков вече бившият главен секретар на МВР Илия Илиев е подведен от Димов да резолира издаването на документ за самоличност на сръбския наркотрафикант Будимир Куйович.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Kolega

преди 16 години

Do 5..kolega ne me zanimavaj s gluposti... Ne obijdajte MAFIAta s organiziranata presrtupnost v BG. I kukite ne sa MAFIOti i nikoga nqma da stanat, te prosto sa edni SOPOLI....koito mogat samo da lujat, rano ili kusno MAFIATA shte se useti i na tezi kuklichki tuk shte im se vidi tesen sveta... ;))) Ajde do utre vecher v drugia spektakul.. BTW: Da te srinat samo za 2 dena......ha ha moj chovek, stani muj a ne jencho - kato SOPOLITE v pagoni ;))) 2 dena.....ha ha ha.... dori tezi s kruv v SOPOLITE shte im e trudno za 2 dena....to kolko stana veche maj 2 godini..smeh, smeh, smeh... ;))))

29

преди 16 години

Нали се напъхаха жадни за власт и пари *** и това не е тайна за никого. Дори и най простия човек в българия вижда, че работата не върви. България и по Тошово време пак си беше на този кръстопът, но такива *** не вирееха, дрогата не преминаваше и децата си караха хубаво детство. Вече в тая система на пръсти се броят хората с достойнство и най трагичното е че на шефските места седнаха *** и вече боксуването е пълно. На много хора във властта също им изнася да няма спазване на закон и така си живеят в уют и разбирателство. Крадат си, лъжат си и .......

28

gfdtgy

преди 16 години

MI TOVA E BALGARIA ZA PARI I MAIKA SI DAVATE E

fallback