Българската Темида бе непреклонна към австралийския гражданин, убил 20-годишния младеж. Снимка: Булфото
fallback
Софийски градски съд /СГС/ определи мярка за неотклонение "задържане под стража" на австралиеца Джо Пол Фриймън, убил 20-годишният Андрей Монов. Това стана по предложение на прокурора Георги Христов.
 
Прокурорът се аргументира, че когато се извърши престъпление, което изисква повече от 10 години затвор, се определя тази мярка. Освен това Джо Пол Фрийман не е български гражданин, няма постоянен адрес и може да се укрие не само в България, а включително и в чужбина.
 
20-годишното момче бе убито на през нощта на 27 срещу 28 декември до църквата Света Неделя. Ранен бе и още един младеж, на 19 години, който бе изписан от ВМА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

117

...

преди 16 години

abe vijte sega znam 4e im e ma4no na rodninite na po4inaliq ama ne moje edin avstraliec da napadne tolkova maje zna4i te sa po4na li parvi tova e samoutbrana

116

преди 16 години

"Според съда това че Фрийман се движи постоянно с нож в себе си в България и очаква постоянно да бъде нападнат сочи готовност за агресия"-------------------------- Това е пълна глупост. С такива методи много лесно ще докажат, че съда е бил пристрастен и ще си го приберат. Що за *** се назначават за съдии???

115

преди 16 години

Нищо няма да кажа - няма смисъл, освен - евала на "бай ***", пичага си. Тези, които се правят на интересни и са против него, много жалко... Защо сте толкоз ограничени??!

fallback