Цеци Красимирова. Снимка: Булфото
fallback
Благоевградските полицаи са иззели автомобила на известната българска манекенка Цеци Красимирова. Аудито, модел "А8", е внесено в страната през митнически пункт "Кулата" и е обмитено в митница "Калотина". През периода 2001–2002 година оттам е минавал незаконен канал за внос на коли, в който са участвали трима митничари, съобщиха от МВР. Установено е, че автомобилът е внесен с фалшиви документи за произход, като първоначално е бил собственост на известен софиянец, от когото манекенката по-късно го купила. До края на годината на паркинга на местната полиция ще се озоват поне още 10 автомобила, собственост на известни лица от спорта и шоубизнеса, които са купували автомобилите си на цена поне с 50% по-ниска от реалната, заканват се благоевградските полицаи. Мълвата сочеше Цеци Красимирова за любовница на убития Георги Илиев, на главния секретар на "Мултигруп" Бойко Драганов и на ексзвездата на "Левски" Георги Иванов. Топмоделът обаче любеше убития в Амстердам “картофен бос” Константин Димитров – Самоковеца. Именно заради него в края на 2003-та манекенката бе простреляна в главата и едва не умря.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

kir4o

преди 16 години

Батета евалата прая на тва момиче , дойде от Мездра , първо ощави Гонзо да й купи Х-5 , после Косето за А-8 ......а сега *** *** на Жоро Главата и доколкото чух Мазерати маи й е купил , така , че може и да е курветка , но съгласете се ,че знае с кого да се наебе и как да му омае главата :)

47

Несторов

преди 16 години

Тая *** що не я приберат да дефилира в затвора

46

anonimen

преди 16 години

gluposti...ceci krasimirova ima mnogu napraveno za balgaria......krasiva i carovna ne e li dovolno......vasite komentari se katastrofalni......nema v momenta devoika kato ceci.pozdrav

fallback