Англичанка на 51 години е била намерена разкъсана от кучета в края на село Недялско. Снимка: Булфото
fallback

Англичанка на 51 години е била намерена мъртва към обяд във вторник.

Тя е била разкъсана от кучета в края на село Недялско, община Стралджа.

Полицаи от РПУ Стралджа разследват случая, предстои аутопсия на тялото.

Това съобщи Надя Жечева от пресслужбата на общината.

Ан Морган Гордън излязла на разходка с домашната си овчарка, когато в околностите на селото била нападната от няколко, най-вероятно безстопанствени кучета.

Деца наблизо се опитали да й помогнат, но избягали, тъй като кучетата нападнали и тях.

Малко по-късно овчар успял да разгони озверелите животни, но жената била вече мъртва, допълни Надя Жечева.

По тялото на жертвата е имало множество разкъсвания и голямо количество кръв наоколо, каза кметът на селото Тодор Железов.

Той обаче отрича в селото да живеят скитащи кучета.

Съседът на Ан Гордън, откъдето изскочили кучетата, също отрича да са негови, а се навъртали около двора му.

Според кмета на Недялско, англичанката живеела в селото от две години с по-възрастен и болен мъж, за когото се грижила.

Самата тя е била болна от астма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

95

кольо

преди 13 години

тези които защитават бездомните *** са абсолютно ненормални, разбира се че трябва най-после да се избият, а всеки който си купува куче и после го пусне някъде в гората да е много сериозно глобен. те са РАЗКЪСАЛИ жената вие добре ли сте? все пак сме хора а не кучета, ние сме виновни да и ние трябва да ги изчистим от улиците. и това го казва най-големия любител на животните от вас тук сигурен съм, лично аз имам 2 кучета

94

Iveto

преди 16 години

Вие какви сте такива бе хора?!За Бог ли се имате,че ще казвате кой ще живее и кой не!В крайна сметка ние хората сме виновни за това положение.Животните не са виновни че ние не можем да се справим!И това че цапат ами поне това е разградимо а не е като опаковките които и цигарите които хвърляте където ви падне. ще изчезнат ама вашите *** ще си останат и за внуците ви!Проблемът си има решение,но няма кой да се хване да свъши нещо!!!!!

93

преди 16 години

цитатът е от друг форум:"Кучета са на някой си Стоян фамилията забравих.Преди часове говорих с Тони Петрова авторката на цитирания репортаж.Тони е извънредно сериозен човек и журналист с достатъчно опит.Тя ми разказа такива подробности за това гнусно събитие, че ми настръхна косицата!Била е рано сутринта там и е ходила с диктофона навсъкаде.Само трима души от селото са имали смелостта да си кажат имената и се подпишат под думите си .За това ,че на сто процента това са стояновите 8 кучета.За това, че са нападали и друг път.За това, че кметът на туй селищенце е близък със стоян и как хората разправяли, че цялата нощ пищяли кучетата от двора ,като ги трепел стоян.Как ги заровил и кък ги нямало сутрината.Как идвали едни хора да и съскат на уше да се разкара ...Как стоянчо си карал бааавно новият си скъп комбайн из село и гледал лошо и как хората онемямали от страх!!Не че нещо - но и въпростана женица , мир на праха и , по изповеди на съседи - също изпитвала ниестов и отдавнашен страх от тез 8 стоянови кучета ,които я били хапали по съседски и други пъти и мислела според комшии да си купи друга къща - далече от тях - в другия край на селото.После и най-хубавато - разпратените тез неща на събратя журналисти са посрещнати с мълчание.Нищо, че оповестиха друго. Не е това най-***.То, е че държавните власти на РБ в отговор на английските медийни ужасни писания не казаха - стоян е виновен ,че има кучета ,живяли като в трилър ,яли ***, бити и убити от човека си - и убили човек -казаха, че в държавата България има бездомни озверели кучета ,които правят ето това .Поклон пред властите- защитиха стоянча и се надупиха пред Обединеното кралство."

fallback