Максим Стависки причини тежка катастрофа, в която загина един човек. Снимка: БГНЕС
fallback
Световният шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки пристигна в Бургаската окръжна прокуратура с адвокатите си, за да получи официално обвинителния акт. Още на влизане в прокуратурата той заяви, че много съжалява за случилото се и ще понесе присъдата, каквато и да е тя. „Не мога да дам никакви изявления по повод следствието, защото има изрична забрана от прокуратурата“, така Стависки отговори на въпроса защо е карал пил. Той каза, че ще даде показания, ако прокуратурата поиска това от него. „Направих и невъзможното за Мануела още от първия ден и ще продължа да й помагам“, каза още Стависки и допълни, че всеки ден получава информация от болницата за състоянието на момичето. „Не мога да пожелая на никой, дори и на врага си, да му се случи такова нещо, каза още Стависки, който в нощта на 5 август причини тежка катастрофа край р. Ропотамо. При инцидента загина 23-годишният Петър Петров от Сливен, други двама бяха ранени. 17-годишният Валентин, брат на загиналия Петър и Мануала Горсова. След множество операции, лекарите твърдят, че момичето ще живее.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

ira

преди 16 години

Айде всички , които осъждате Максим си сложете ръка на сърцето и кажете "Аз никога не съм карал пил"! Има ли такива?Или просто всички сте от късметлиите /за разлика от него/ , на които това още не се е случило!

44

ubiec

преди 16 години

da gnie v zatvora

43

Shugar

преди 16 години

Безспорно грешката на Максим е огромна, но не трябва той да "обере пешкира" за назидание. Защо никой нищо не казва за *** и другите престъпници, които обират, малтретират и убиват хора?!

fallback