Полицаите работят по две версии, засега отказват да разгласяват подробности по случая. Снимка: Булфото
fallback

Mакедонка и българин са намерени мъртви в апартамент в столичния квартал "Редута".

Сигналът за инцидента е подаден в МВР около 21,00 часа на 28 юли, съобщиха от министерството.

Момичето е около 25-годишно, а мъжът е 31-годишен. Според полицейски източници имената им са Емил Кушев и Биляна Наунова.

Те живеели под наем в боксониера в нова кооперация на ул. "Живко Николов" 36, във вход 1, на втория етаж.

Младежите били открити от хазяйката им, която подала сигнала. По непотвърдена информация тя от своя страна била алармирана от бащата на момичето в късния следобед в събота.

Бащата бил притеснен, тъй като вече трети ден момичето не отговаряло на позвъняванията му от Македония. След като вечерта собственичката на апартамента дошла, мъжът влзъл заедно с нея в апартамента.

Телата на младежите били открити окървавени на пода, а около тях имало две метални ножици.

Работи се по версията, че младежите са били убити, както по тази за битов скандал.

Днес трябва да приключи аутопсията на труповете. От полицията отказват всякакви коментари, тъй като по случая се работело усилено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

86

Красен

преди 8 месеца

Yemo завинаги. Най-добрите партита през живота ми са били благодарение на него.

85

Никола

преди 3 години

Мир на душата ти!

84

Елена Пенева - elena

преди 15 години

Трябва да знаете, че IP адресите, от които са направени всички коментари, се записват и могат да бъдат използвани в определени случаи за разкриване самоличността на лицата, които са публикували съответните коментари, в нарушение на настоящите Общи условия. ItaltransSpA da S. Paulo d'Argon(bg) си запазва правото да уведоми и окаже пълно съдействие на компетентните държавни органи, включително прокуратурата, следствието и полицейските органи, за всеки коментар, който нарушава законодателството на Р България и правото на Европейския съюз.ItaltransSpA da S. Paulo d'Argon(bg) не носи каквато и да е отговорност в случай на загубена информация или на невъзможност за запазване на информация, въведена с коментарите на сайта. Публикуването на коментар в ItaltransSpA(bg) означава, че сте запознат с настоящите Общи условия, съгласен сте с тях и се задължавате да ги спазвате.Континент на късогледството. Съдете ги за 14 000, ще вземете 8 бона.Това изследване се провежда от Нилсън Онлайн, независима компания замаркетингови изследвания, която е член на следните професионални организации: AMSRS, MRS,ESOMAR, AMRO, чиито правила на поведение Нилсън Онлайн следва стриктно. "Ъндърграунд е мястото, където интересни, предизвикателни и излизащи извън рамките на традиционното хора разкриват себе си. Руските служби опитали да убият и Березовски. http:// .italtrans.com/crew_individual_view.php?

fallback