55

йобър

преди 13 години

Тука било пълно с ***.

54

Американски лъжи

преди 13 години

Всеки може да каже "хванахме шпиони,обвинихме ги в грабеж",примерно.Ама само редко глупави хора може да повярват на тея измислици присъщи на студената война.Те сигурно и американците не си вярват на лъжите.Вестниците там веднага разкриха жалките лъжи за "руските шпиони".

53

Анонимен

преди 13 години

48 много си заблуден ще видиш

52

Анонимен

преди 13 години

тове е Герб

51

Американските негри

преди 13 години

Така процедират *** от америка!Само пропаганди,измислици и лъжи повторени по 100 пъти пък да станат истина,така правят американските ***.

50

Анонимен

преди 13 години

До 10-15 години най-късно американското знаме ще се вее над Кремъл. Те германците щяха да ги оправят ама тогава Америка беше против тях.

49

Нищо не са разкрили

преди 13 години

Каква руска мрежа са разкрили?НИЩО НЕ СА РАЗКРИЛИ!!!Стига писахте глупости,те вече млъкнаха щото беше ясно,че всичко е дело на противниците на Обама,да му развалят опитите за "презареждане" на отношенията с Русия.

48

IYIBOOM

преди 13 години

Аз пък не те виждам тебе и твоите деца след 10 години!

47

Балканджи Йово

преди 13 години

Братя от българските специални служби,ние бяхма желязна фаланга. Не предадохме и не продаохме родината и не предадохме нашите хора.От нас трепереха ! Бъдете горди вие стражи на българщината . Сега ни предадоха и разни *** ни учат на морал.Но ни е добре знаем как се брани България ! И на предателите не бива да прощаваме !

46

Анонимен

преди 13 години

Аз СЕЩ не ги виждам хич в следващите месеци!

45

Анонимен

преди 13 години

Твойте братушки с тях е свършено. Вече се вижда краят на гнилата им държава. Някога Европа откри Америка. А сега американците ще закрият Русия. Спукана им е работата на русите. Само като роби на Запада имат бъдеще. Не ги виждам след 10 години.

44

Анонимен

преди 13 години

спокойно братушките до месец два ще се приберат в Русия. а америка ще остане засрамена и целият свят ще продължава да им се смее. прускат милиарди за разузнаване а десетина руски агенти си правеха каквото си поискат в техният двор така да се каже. и ето го резултата. целият свят сочи с шръст америка и им се смее. :D:D:D:D

43

7

преди 13 години

Шпиони обвиненията срещу който са за пране на пари и за някаква регистрация за нерезиденти по закон от 30-те години в САЩ. Голям смях.

42

Nobody

преди 13 години

Руските тайни служби използват методи, които работят. Това, че Великите Американци половин век не са си научили урока, си е абсолютно техен проблем.

41

Анонимен

преди 13 години

АААЙ, ПАК ЛИ ТЪПИТЕ РУСНАЦИ ВЕ? КАМШИК ЗА ТЯХ! ДОКОГА ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ТЯХ? ПИСНА МИ ВЕЧЕ!

40

утро

преди 13 години

Напълно те разбирам и си прав. Аз бих изпратил на психиатър ония, дето разкриха публично тайните ни агенти. Ако не ги пратят в лудницата, значи методиката на установяване на симптоми на болестта е гола вода.

39

Да

преди 13 години

Ние от българските специални служби, служехме достойно на родината и не я предадохме.България беше силна и от нас трепереха,чуждите доносници.Сега родината на която се клехме ни предаде ! Кажете кой разкрива своите от сигурността. Само нашите национални предатели ! Срам и резил !За радост на чуждите шпиони!

38

един 2

преди 13 години

Не е ли верно това за икономическия шпионаж на БГ. ПО ВРЕМЕТО НА Т.Ж. и с какво е неуместен коментара? Към *** ???

37

Анонимен

преди 13 години

ДО:37 Не си слагай такъв ник !имай малко страх и почитание.

36

ГЕШ

преди 13 години

Научи се да пишеш и тогава се отваряй,шестокласнико!