222

Община Умен

преди 10 месеца

аз бих им затворил посолството.....,не мислете,че са дошли да ни освобождават от турците....,те си водиха войната на българската ни земя,дето има руснак трева не никне!

221

Минало

преди 10 месеца

Години наред НАСИЛА ни карахте да ви учим езика...години наред НАСИЛА ни карахте да ви харесваме. Но НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА! България е на Българите!

220

Анонимен

преди 10 месеца

Как тебя зовут? Меня зовут свински бут.Товарищ, вьй за сефте раз в Болгарии?

219

Българин

преди 10 месеца

Лъжата ви другарке се разкри...НИТО СМЕ БРАТЯ, НИТО СТЕ СЛАВЯНИ, НИТО СТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ В БЪЛГАРИЯ!!! Явно в масковия е сложно! България е ЕС и НАТО и е ОК!!!

218

Балъко Гранде

преди 10 месеца

Иво Инджев е толкова предсказуем и глууупав завалията.....малко да го бъзнеш като Минко и веднага налааапва кукичката барабар с кордата и плувката.

217

Анонимен

преди 10 месеца

А другарката може ли да каже какво всъшност са "руснаци"? Щото аз почнах да се обърквам. Славяни ли са, монголи ли са, мюсюлмани ли са, християни ли са кво са ?

216

The Drill

преди 10 месеца

Това добиче, още ли не е изритано?

215

До 236

преди 10 месеца

Първо, Русия никога не е признавала, че азбуката идва от България и че е българска. Второ ти като говориш с руснак на български и той ти говори на руски, много се съмнявам, че ще се разберете, т.е. не говорите на един език определено. Не си прави погрешно впечатление и я използвай тази глава, а не се поддавай на пропаганда. Руснаците винаги са ни презирали и винаги са смятали, че те са ни господари. Руснаците винаги са говорили за България с лошо. Първи те въвеждат термина ***.

214

До 237

преди 10 месеца

Аз съм. Въпросът е ти дали си. Не виждам лошо, че посланник ни е поздравил. Просто казах, че никъде не прочетох други посланици да са.

213

До 236

преди 10 месеца

А от българите?

212

До 239

преди 10 месеца

Точно правилно си разбрал. Защо ще плюем народ, който е взаимствал азбуката ни, а ще се кланяме на такъв, който при първа възможност ще ни даде друга. Жената е отправила дипломатическо послание, за разлика от други. За рова казвам...кажете на тези други, че ако са партньори и те да изкажат нещо на следващия 24-ти май.

211

Анонимен

преди 10 месеца

Не, не говорим на един език, аз лично говоря на английски, за да се разгранича от руснаците.

210

Анонимен

преди 10 месеца

Между другото, искам да похваля и пишещите тук, че свикнаха, за това да им се чете мбението да пишат на кирилица.Пък все едно какво е. Но другия път дайте акъл на чорбаджиите ви да пратят и те по едно послание. Иначе руснаците ще са си ценни. Те не уважават сегашната ни политика, но ни харесват като хора.

209

До 239 до до абе

преди 10 месеца

24 Май е национален празник на България!!!!! Пишеш глупости или не си Българин!!!

208

Анонимен

преди 10 месеца

До Иван до 233 Благадарю,развеселил меня

207

Анонимен

преди 10 месеца

До 236Българий и руснаций братя и гаварим един язик////Никакви братя не сме бе, бегай далеко у Сибир. Кво си полазил български сайт, не те щем тук sбъркоч. Слава Украiне.

206

До до Абе

преди 10 месеца

Ами всички пишещи на тази азбука се поздравяваме. Все едно какви.

205

Анонимен

преди 10 месеца

Кочбайряна ще ти излекува червените звезди хеммароиди

204

Анонимен

преди 10 месеца

Е, с нещо да се съглася с г-жа Мутрофанова. Едните говорят на старобългарски с ку. рвенски акцент, а другите на новобългарски с твърд мъжки акцент.

203

Иван до 233

преди 10 месеца

Очен леснъй научится гаварит на руский. Слагай удвой й накрают и гавари на меко и случится нещатса. Българий и руснаций братя и гаварим един язик.