9

Анонимен

преди 1 година

Аз и семейството ми не Гласуваме от титаничния погром на СДС ОДС през 97г 2001Г бандитската приватизация и фалита на 15банки и сбогом на спестяванията ни от тогава мразим цялата Политическата класа безплатно и няма да Гласуваме докато не докарате политици от Германия

8

до 4

преди 1 година

Ако си се "прецакал" от морални съображения значи си постъпил правилно. Системата се прецаква сама като не дава възможност на всички да гласуват. Аз няма да си мръдна пръста и да стана от дивана за да гласувам - толкова заслужава системата, ако ми дадат право да гласувам по пощата или онлайн, както е в някои цивилизовани държави, тогава бих гласувал с "не гласувам за никого", защото няма да се налага да мърдам от дивана.

7

ЦИК

преди 1 година

6 000 000 гласоподаватели. НСИ 6 500 000 жители?!? Верва ме ви.

6

Анонимен

преди 1 година

Време е да издигнем Възрждане да е първа политическа сила - аз ще гласувам

5

Да бе

преди 1 година

Нещо за смърността и ковид няма ли да пуснете. Вече ще си помисля че сте сменили спонсорите.

4

до 1

преди 1 година

То като оня дядо дето питал шефа на комисията къде е бабата за да я види, че си била отишла преди години, но от списъците излизало, че е гласувала.

3

SS

преди 1 година

Прогнозирам много ниска избирателна активност ! 70-72-75 процента няма да гласуват ! Защото не виждат смисъл ! Но който и да спечели ще каже мен народа ме избра ! Всъщност не народа ,а изборния закон избира !

2

Анонимен

преди 1 година

Защото като гласуват поемат отговорност а като не гласуват бягат от отговорност и на края като не са гласували си мислят че са прецакали системата а те реално са прецакали себе си.

1

стойте та гледайте

преди 1 година

Сега ще подминат милион, недействителните бюлетини също ще са повече от прешни избори.