248

Агент 07

преди 1 година

Украйна ще бъде разпарчатена ,Полша , Румъния и други приятелски държави имат апетит откъм теритирия.Гледайки как Зеления наркоман обезкървява държавата си се чудя дали не е агент на Русия.Евреинът си остава евреин.

247

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Мдааа, голееемият Бахмут, по данни на руската пропаганда обкръжен и готов да бъде превзет още през м.август 2022 година. За Киев, Херсон и Харков не се говори, а за масквата на дъното - съвсем е забранено даже да се мисли! Кажете си пак репликата за цената на краставицата в Англия и замръзването на Европа че забравих.

246

Анонимен

преди 1 година

Рагнер Келафксон изчезват към отвъдното

245

Анонимен

преди 1 година

Украински формирования отново обстреляха Донецк. В Южнодонецко направление руските военнослужещи атакуваха обекти на фашистката craH в Угледар, Болная Новоселка и Пречистовка. ВС на РФ удариха позиции на украински формирования в Олговски, Полтавка и Новоданиловка, Запорожка област. В южния участък на фронта ВС на Рф нанесоха удари по местата на концентрация на жива сила и техника на фашистката craH в Херсон, Тягинка, Томарино и Приднепровски. През нощта ВСУ обстреляха гражданска инфраструктура в Нова Каховка, Каховка, Таврийск и Василевка.

244

Анонимен

преди 1 година

В донецкото направление руските сили нанесоха огневи щети на противника в Авдиевка,Северни и в западните покрайнини на Маринка.

243

Анонимен

преди 1 година

Руските войски отработиха цели в Карповичи,Черниговска област,както и Сидоровка,Белополие,Стукаловка и Есмани в Сумска област.В района на Харков ВС на РФ са работили по идентифицирани цели в Подол,Уди,Болшой Бурлук и Ветеринарно.В Старобелско направление ВС на Рф нанесоха удари по местата за концентрация на личния състав на противника в Двуречная,Песчаной,Новоселовски и Купянск.В Бахмутско(Артемовско) направление руски части отработиха позициите на ВСУ в Бахмут,Часов Яр,Дружковка и Дилеевка.В донецкото направление руските сили нанесоха огневи щети на противника в Авдиевка,Северни и в западните

242

Анонимен

преди 1 година

Isw може да ме хване да ме поразведе малко. Тия са най-лъжливата зг.ан съществувала някога. Скоро Укропия Кокаинова ще престане да съществува в този си вид. АМИН!

241

Анонимен

преди 1 година

До 314 а украинките какво ДНК имат ,че по Слънчев бряг се на ромове налитат ,бях охрана на хотел ,и заключваха децата си по стаите и излизат на лов късно през ноща ,питам къде ,а те ....Гулят ),връщат се със загубени клипове с скъсани дрехи и пияни като тесли ,е баси войната

240

До 313...

преди 1 година

Haplogroup "I" е известна още като "Балканска". Тя е единствената европейска хаплогрупа - появила се е в Европа, а не дошла от някъде и еволюирала тук след това.

239

ПсихоДесните

преди 1 година

вече са украинци по бащина линия .... хахахха БиологиченБоклук това сте, ПълниПсихари на дрога.

238

До 313...

преди 1 година

...това което казвам е, че украинците и българите, за разлика от руснаците, имат много Haplogroup I - мъжко ДНК, т.е. обща У-хромосома по бащина линия - тук говорим за стотици хиляди години в древността. Всички нации са различни смеси. Женското днк е друга история: в България преобладава кавказкото, до колкото знам, не съм специалист.

237

До 313

преди 1 година

Днк на У хромосомата се предава само по мъжка линия, Митохондриалното днк (ядрото наклетките) - само по женска. Така можеш да разбереш общия "баща" и "майка". Украинците и българите, за разлика от руснаците имат много по линия на у-хромосомата. Тази хаплогрупа е от 2 вида, северен и южен и се разпростира по Балканите, Балтика, Балторус(преименувана от руснаците в Белорус), Норвегия, Холандия, Финландия, Белгия, Бавария, Сардиния..

236

киро-факиро

преди 1 година

Съгласно писанията на демократично-прогресивните СМИ "Вагнер" практически превзеха Бахмут и сега Шайгу им пратил боеприпаси. Интересно как са го превзели с голи ръце или със саби и мечове. Сега издигат тезата че дали много жертви. Пилците и жертвите се броят наесен. Интересно за колко дни ще превземат тия пандизчии цялото НАТО ако им дадът истински кнаряди и патрони?????

235

Анонимен

преди 1 година

До 315 Що си мислиш,че вървиш с тия украински хуморески.

234

Анонимен

преди 1 година

Да, нелепо е! Седи си джyджeто в бункера, праща на смърт по 20,000 руснака всеки месец и си мечтае, че ще е велик колкото Петър I. И това стадо наречено руски народ още го търпи. Имат ген на крепостни селяни.

233

Boko

преди 1 година

Бай-бай, Бахмут останалите укри в града. То не бяха "дъвки", "опрки" и полуизказани "истини" за съдбата на града. Сега укрите-мишоци ще изпълзят от заводите, където се спотаайват. Съдба, следвай Мариупол.

232

Анонимен

преди 1 година

"имаме доста общо днк, особено по мъжка линия, ти ми пишеш, че не било до днк а до нещо друго." Обясни минся, кви са тез мъжки линии, женски линии ...

231

Анонимен

преди 1 година

Нашите пък съобщиха за удар по "центъра за вземане на решения".

230

Анонимен

преди 1 година

Гръцкият Pronews пише за хиперзвукова атака "Кинжал" срещу заровен команден пункт на НАТО близо до Лвов:"Ужасяващ удар от руска свръхзвукова ракета "Кинжал" на дълбочина 130 метра по команден център на НАТО в Украйна.В подземния щаб се помещаваха служители на НАТО,повече от 300 души.Повечето от тях са британци и поляци,но имаше и американци и представители на частни компании,поддържащи комуникации и пренос на данни.Приблизително по същото време САЩ съобщиха за сблъсък между два хеликоптера,в резултат на който загинаха 9 американски военни.Нашите пък съобщиха за удар по "центъра за вземане на р

229

2

преди 1 година

Оказва се, че Украйна губи трудови резерви и не набира бойна ефективност. Стратегическо заключение: С много по-голяма армия Русия ще спечели война на изтощение. Един украински батальон загуби 600 души през януари, получи 700 попълнение и след това загуби 800 души през февруари - 60% загуба за два месеца. Украйна може да приеме мирния план на Китай.