10

До Кон

преди 5 месеца

Могат да го съдят за опит за убийство, ако някой се сети да промени законодателството. Иначе да - докато не е убил никой, няма как да е за убийство.

9

младен

преди 5 месеца

От така написаноо разбирам че направо са си го пуснали. За мен тоя трябваше да получи минимум 5-6 години в зандана. Плюс да изработва там 50к глоба.

8

Кон

преди 5 месеца

Е, как да го осъдят за убийство, като не е убил никого? Ти наред ли си с главата?

7

БАТКО БЪЛГАРСКИ

преди 5 месеца

Малко са, трябва да го съдят за непредумишлено убийство. Такива като тоя индивид не трябва да имат книжки шофьорски!

6

Всичко вече е тиня

преди 5 месеца

Какви са тия смешни присъди бре, вие които го съдите може да се окажете и негови жертви докато пътувате до хотелите ви на подставени лица до морето..?

5

Анонимен

преди 5 месеца

Не му е първо нарушение затова е две години, иначе щеше да е по-малко. Нормално е като прави нови нарушения да има по-тежко наказание. Ако не се поправи накрая ще се убие или ще изгние в затвора. Лошото е че алкохола поражда зависимост и някои дето се мислят за голяма работа пият и не могат да се спрат.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Е като няма пари ще лежи чиляка.... А Семерджиев за който е ясно като бял ден, че е карал джипа надрусан и със 166км, че е избягал, че утрепа две момичета делото се точи вече 8месеца. Оня ден казаха, че пробите за наркотици са *компрометирани*, утре ще кажат че са невалидни, а накрая ще се окаже, че тоя *** даже не е карал, а като нищо може и да ни осъди в Страсбург!!!!

3

Анонимен

преди 5 месеца

2 години затвор за 20 минути каране в насрещното движение, при положение че няма пострадали хора за мен е справедливо наказание.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Друго си е надрусан да претрепреш 4 човека със 140, лежиш само 2 пъти повече. Тоя явно е беден

1

Анонимен

преди 5 месеца

Прокуратурата колко взе? След толкова нарушения за едно и също не смятам че е в реда на нещата да му предлагат споразумение