39

Angelov, Valve Corp

преди 1 година

Ние не отричане частната или корпоративна собственост ..... представаш ли си чичото на баща ми по майчина линия в Канада - Боби закупил едни собственост тука честно и дал заповед на нотариус и адвокати на кой какво ? И никой нищо не получил и това не и прецедент....

38

Анонимен

преди 1 година

"Вече доста държави декларираха, че ако Путин стъпи на тяхна територия, ще бъде арестуван и даден на съда в Хага. Така че Путин от тук до края на живота си ще може да посещава само държави, които няма да го предадат в Хага. Т"---------------А мислиш ли, че му дреме? Западът му идва на крака в Москва, когато искат да преговарят с него, а за всичко останало праща Лавров зад граница. Заповедта е толкова нищожна, че на практика той трябва да отиде сам да се предаде за да го заловят.

37

Анонимен

преди 1 година

има една песен на Ян френкин стихове на Рамсул Газатов - Журавли в памет на майка загубила 7те сина във ВОВ ! Пощаджията се отказва да носи последното и писмо и тогава цялото село отива да и го даде ! товакоето се пише е признак на ниска култура

36

Анонимен

преди 1 година

Вече доста държави декларираха, че ако Путин стъпи на тяхна територия, ще бъде арестуван и даден на съда в Хага. Така че Путин от тук до края на живота си ще може да посещава само държави, които няма да го предадат в Хага. Т. е. ще може да ходи в КНДР...

35

Angelov, Valve Corp

преди 1 година

A не си ли разбрал, че специално град Враца е тежко Минматар територия, доста завладяна от Ционизъм и мръсни ченгета , но работим по въпроса .... така като ги гледам дотук са .... https://youtu.be/5SJzPqYvDto

34

Анонимен

преди 1 година

"Путин вече е осъден от международният съд в Хага като военнопрестъпник. Вече от тук нататък всяко ново престъпление ще му се пише на сметката за размера на присъдата."-------------------А как премина акцията по залавянето му? Определиха ли датата за процеса му вече?

33

Ако може двойнаДоза

преди 1 година

От заглавието "Цивилни и военни в плен в Русия, държат ги, за да изнудват Украйна" граматически за разлика от политическото конструиране на изреченията е по скоро чсно че Украинсицте в Русия държат пленени военни и цивилни за да изнудват украинското население, че ако ги пущат на свобода, руските пленници в русия с кой кво намери да фане че им бът айките на целото украинско партийно, държавно и военно ръководство, Майнъ Филибето Марица се вие през полето за къде морето, ах ти и римата.

32

Анонимен

преди 1 година

Стана като ковида, нон стоп пропаганда да си бодем щприцовете, ся да мразим Русия, статии небивалици ,които постигат обратния ефект. След време се вижда каква лъжа е било всико

31

Анонимен

преди 1 година

Путин вече е осъден от международният съд в Хага като военнопрестъпник. Вече от тук нататък всяко ново престъпление ще му се пише на сметката за размера на присъдата.

30

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Абе чудим се, как така терористите от Азов Стал нещо не рачиха да се върнат в Украйната, а останаха на сигурно в Турция ? А пък разните му там украински бежанци от "руската агресия" се озовават в прибалтика през Русия и Беларус ? Истината е, че тези украински цивилни "пленици" нямат абсЕлютно никакво желание да се върнат в Киевската наркщомано-зеленска територия. Ама никакво!

29

Анонимен

преди 1 година

Пълни глурости и пропаганда, цивилните от окупираните територии сами пожелаха да се евакуират към Русия когато украинците си ги върнаха, щото много добре знаят какво ще стане с тях. Вонните в плен не се освобождават щото на подканите от страна на Русия към Укрия има пълно мълчание, даже се стигна до там че много пленници се записаха да се бият на страната на Русия, щото разбраха че Украйна не ги иска.

28

Ром"с

преди 1 година

Тези статии дълги кой тук ги чете,май никой,но видимо вие ги публикувате за някои други ... .

27

АнонимеН

преди 1 година

ПУТИН ИСКА БЕБЕТА ЗА ДА ИМ ИЗТОЧВА КРЪВТА И ДА Я ПИЕ ДЕЙСТВАЛА МУ КАТО ПЛАЦЕБО ЕФЕКТ И ГО ОСВЕЖАВАЛА!

26

Анонимен

преди 1 година

Нищо ново. Три синджира роби взети от Русия. Руснака никога няма да стане човек, винаги ще си бъде дивак.

25

Анонимен

преди 1 година

Става въпрос за поне 300 хиляди взети заложници от Русия, като повечето от тях са деца. Точно това е причината Путин да бъде търсен за военно престъпление от съда в Хага.

24

Анонимен

преди 1 година

А и пак детска градина !!!Кога ще порасните ????????

23

Въх!

преди 1 година

Йоанчето след сумАти време къртовски труд над тази "публикация" успя!... Успя да изработи един меко казано "мръсен пешкир" който вони отвратително!

22

Анонимен

преди 1 година

ами не е вярно !!! Путин ги яде на закуска!!!!

21

Анонимен

преди 1 година

Преди няколко месеца руснаците показаха видео с пленен украински танк, чийто екипаж го е отклонил за да се предаде на руснаците. Люкът на танка беше заварен за да не избяга екипажа. Показаха и разпита на командира на танка, който съвсем спокойно си изпя всичко. Според вас този екипаж би ли искал да се върне в служба на Киев?

20

Анонимен

преди 1 година

Американски журналист посети предполагаем лагер за отвлечени украински деца в Москва и обвини в лъжа Мeждународния наказателен съд.Още имало читави американски журналисти.