59

Руските педерасти

преди 1 година

и варвари, вече не могат да ме изненадат с нищо... Подобно на нашите пoдли и лъжливи русофили те са способни на всякакви мepzocти.

58

Angelov, Valve Corp

преди 1 година

Не мога да кажа, че надвих над южнокорееца с CounterStrike - ние си имаме правило всички наравно. Обаче нали аз съм educational и ще има втора част и ще е по-хубава от първата типично в най-добрите иновации на Valve Corporation в сътрудничество с някой приятели от другите корпорации ....понеже нашите общности ни обвиняват в комерсиализъм, незаангажираност към наболяли проблеми, липса на иновации, липса на fun ....

57

Angelov, Valve Corp

преди 1 година

Не мога да кажа, че надвих над южнокорееца с VounterStrike - ние си имаме правило всички наравно. Обаче нали аз съм educational и ще има втора част и ще е по-хубава от първата типично в най-добрите иновации на Valve Corporation в сътрудничество с някой приятели от другите корпорации ....понеже нашите общности ни обвиняват в комерсиализъм, незаангажираност към наболяли проблеми, липса на иновации, липса на fun ....

56

Космонавт

преди 1 година

До 66 Какъв Путин е бил в Мариупол? Този който беше там има 5см по къса брадичка от оригинала, все едно го е изпраскал Майк Тайсън. От кога Путин се приближава на по малко от 10-15 метра до друг човек? Наистина ли мислиш, че пароноичния бункерен дъртак се ръкува с някакви алкоджани на улицата? :)) Ей, това русофилите сте много лесни. Трябваше да уча за измамник като по млад.

55

Свидетел

преди 1 година

А числото 5 е жертвата на хомосексуалистите заради това че има непоносимост към тях !!!!

54

Космонавт

преди 1 година

Отвлекли са хора от Украйна, защото са мечтаели да си поговорят с някой нормален. Децата знаем защо ги крадат, няма тестостерон, жените им ги млатят и пият повече от тях. Надеждата за Русия е в младите хора от големите градове, но Путин ще се постарае да ги избие.

53

Реалист

преди 1 година

Ами да, ако се върнат в "свободна" Украйна ще ги пратят на фронта за пушечно месо.

52

БАНко

преди 1 година

В ОСТАТЪЧНА УКРАЙНА СА ОСТАНАЛИ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 18 000 000 ДУШИ !!! НИКОЙ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ ПРИ ФАШИЗМА !!!

51

БАНко

преди 1 година

ЗАРАДИ БЯГАЩИТЕ УКРАИНЦИ КЪМ БЕЛАРУС ЗЕЛЬО МИНИРА ЦЯЛАТА ГРАНИЦА !!! НО В РУСИЯ ИЗБЯГАЛИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ 5 000 000 ДУШИ !!! БЯГАХА ДОРИ ПРЕЗ ПОЛША ЗА РУСИЯ !!!

50

Анонимен

преди 1 година

Според руски данни, избягалите от Русия на Путин за последната 1 г. са 10 млн. души. Само избягалите от мобилизацията са 1 млн. души.

49

БАНко

преди 1 година

САМО ДЕЗЕРТИРАЛИТЕ ОТ ФРОНТА УКРАИНЦИ ПРЕДИ МЕСЕЦ БЯХА 84 000 ???!!! НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СЕ ВРЪЩАТ В УКРАЙНА , ПОВЕЧЕТО ИМАТ РОДНИНИ В РУСИЯ !!! ВСИЧКИ СА РУСКО ГОВОРЯЩИ !!!

48

Анонимен

преди 1 година

Явно му дреме, че го осъдиха в Хага щом не смее да си подаде носа от Русия. Сега доживот в бункера...

47

Анонимен

преди 1 година

Путин да отиде в страна декларирала, че ще го арестува. Нали според тукашните путинофили никоя страна нямала да посмее да го арестува? Нека се пробва... Или го е страх?...

46

МНЕНИЕ

преди 1 година

Не вярвам някой нормален човек да иска да се върне в Украйна . Зеленски ще му пъхне в ръцете бомби и ак 47 , и на Фронта .

45

Анонимен

преди 1 година

Не са в плен. Истинският украинец никога не се предава в плен. Те са евакуирани, като тия от Мариупол. Питайте Зеленски, ако не ми вярвате!

44

Много слабо...

преди 1 година

Пасквилчето е подходящо за първоаприлска лъжа,но понеже всекидневно се бълват на конвейера,никой критично мислещ българин не вярва на Укро-пропагандата... Дайте да я видим тая лоша руска пропаганда и да сравним :) Освен ако е неполиткоретно няк'си :)

43

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха ха .Няма такава заглавие ха ха ха ха ха

42

Анонимен

преди 1 година

Путин като е толкова смел защо не отиде в страна, която е декларирала, че ще го арестува? Нали не му пука?

41

Angelov, Valve Corp

преди 1 година

Или как една съвременна образователна среда .... мислена и проектирана за Враца и училище Петър Къчев се озова в София и трябваше да го прекръстим на Арабела и да я дадем на Valve Corporation да не може да я вземе Сорос със съгласие на държава и община ? Абе откъде Цекоооо Сифоня има близо 5 милиона по банките....

40

Angelov, Valve Corp

преди 1 година

Или как една съвременна образователна среда .... мислена и проектирана за Враца и училище Петър Къчев се озова в София и трябваше да го прекръсти на Арабела? Абе откъде Цекоооо Сифоня има близо 5 милиона по банките....