36

Ей тоалетни

преди 1 година

Всички ли сте в кома? Защо се произнасяте за Черно море все едно е в източна Азия? Черно море е онова, дето повечето ходите НА МОРЕ 'секо лето! Имате ли сивак в тия кратуни да помислите малко напред? Много моля, всеки който възнамерява да гласува за евроатлантическа партия да се гръмне моментално!

35

Анонимен

преди 1 година

До И между другото,Крим е руски не знаеш ли ?

34

И между другото,

преди 1 година

..предателите се познават лесно...Чий е Крим? Вучич..."Крим е на Украйна"! Ирански външен министър..."Крим , Донецк и Луганск са украински"! Нашият "натовски"генерал , с червена петолъчка на челото ..."Крим е руски"?

33

Слава Украiнiе

преди 1 година

В страните от Черноморския регион могат да се открият още много бази на НАТО!! Само в България има място за военни бази в Бургас, Варна, Каварна. Има логистика ресурси техника. В Каварна има военно летище, което е изоставено, но може да се използва от силите на НАТО. Пристанище Атия в Бургас може да стане щаб на военоморските сили на САЩ! Кораборемонтния завод във Варна също може да се използва! България ще срази Русия!!

32

Анонимен

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Като не знаеш не се обаждай. Вече летят дронове Global Hawk В4 в Черно море които могат да свалят всякакви руски щайги ако посмеят да ги атакуват. Освен всичко като наказание за Русия ще дадат на Украйна ракети с голям обсег на действие. Така че прекараният се нарича ВВПутин.

31

До Трола

преди 1 година

Не се коси, Балкански поток ще надживее Путин ! И между другото, газопроводът е европейски проект, но тебе едва ли това те интересува!

30

МНЕНИЕ

преди 1 година

САЩ ще Окупират Хотелите в България . Те са направени добре от бетон - издържат ядрен удар .

29

Надблюдател

преди 1 година

Черно море е слабо място, ако се има предвид позицията на Турция! Но като си припомним, как турски изстребители треснаха руски такъв, нещата не са много сигурни! Спомням си, как Жужето скачаше, и твърдеше че това нямало да мине безнаказано, но Ердоган отиде и му заговори с цифри, и Жужето клекна! Даже и Турски паток му построи! Забрави за изстребителя! Да не говорим, че Турция никога не е признавала Крим за руски!

28

Анонимен

преди 1 година

"Ако евроатлантическата пасмина ни въвлече във война, ще използвам всички средства, връзки и лостове, които мога" - Аууу не тъй ва, ся няма да могат да спат, ва

27

Анонимен

преди 1 година

Черно море е слабо място заради любовника на Мата Хари, който като един виден европейски и натовски лидер тържествено заяви че няма да разреши натовска военноморска база на българска територия след което ударно започна да копае газопровода Путин между Турция и Сърбия.

26

До 38

преди 1 година

Е то едно време нямаше ли и северен поток 2? Там колко милярда стоят на дъното?

25

Тръби

преди 1 година

трудно се строят, лесно гърмят....

24

Анонимен

преди 1 година

Нормално, НАТО държеше много малко войски и оръжие в Европа както се видя и неслучайно Тъмп искаше да го закрива. Но благодарение на Путин НАТО в Европа ще преживее ренесанс с 10х увеличаване на модерно въоражение и още войска. Това трябваше да се направи мн по рано и нямаше да има война в Украйна. Нищо де, Путин поне постигна да увеличи броя на страните в НАТО и тяхната военна мощ. Да е жив и здрав!

23

Анонимен

преди 1 година

Еми Българските бедняци нямат пари данси оправят пътищата ... ще пазят морето. Без НАТО сме по всяко време превзети от някой, без проблем.

22

Калеко Алеко

преди 1 година

А най-слабото присъствие там е това на България, с няколкото руски МИГ-ове, които имахме нямаше как да отговорим на постоянното нарушаване на въздушното ни пространство, а този който ги управляваше продължава да твърди, че "Крим е руски", за фрегатите пък да не говорим, колко бяха ... ?!

21

п.п.

преди 1 година

много са се размислили нато за нас, сън не спят че-рните май-муняци от памучните плантации! СЛАВА НА ВЕЛИКА РУСИЯ! СЛАВА НА ПУТИН!

20

БАНко

преди 1 година

НАТООООООВЦИ , И ЧЕРНО МОРЕ ЛИ ИСКАТЕ ОСВЕН УКРАЙНА , КОЯТО СКОРО СЛЕД АЗОВСКО ЩЕ ЗАГУБИ И ЧЕРНО !!!

19

Ужас

преди 1 година

САЩ и НАТО искат да подпалят и черно море,както Украйна.

18

Анонимен

преди 1 година

Aйge нeмa нyжga...

17

Супер

преди 1 година

Руският пилот свали дрон за $65 милиона с 20 литра нафта.