141

Пешо Питанката

преди 1 година

Знаете ли - Защо "България търси талант", а "РСМакедония" не търси?- За да не се набутват, чакат БТВ да го открие, а те само да му намерят северомакедонски корени!

140

мдааа...

преди 1 година

Според Мицков"ски" и Батман е северомакедонец, родом от Прилеп...

139

Татар

преди 1 година

Маке хайде да си сборуваме на татарски! Аз не го знам но ти ще ме научиш!

138

Анонимен

преди 1 година

До Маке Признайте че е имало насилие и асимилация на бг в РСМ и продължава и днес.

137

татар-шегаджия

преди 1 година

Съсипаха и хубавите македонски песни! Как да изпееш сега:- "Северномакедонско девойче..."

136

ха-ха-хи...

преди 1 година

Мицков"ски"страда от тройнственост, която се състои в това, че с единия крак той стои в миналото, с другия приветствува мултиплицирано бъдеще, а между краката му се мандахерцала страшната действителност със сръбско окончание..."СКИ"....

135

Промени

преди 1 година

Ще има , мицко и то ще ги направите с голямо удоволствие 🤣

134

ни са знай

преди 1 година

До Макето-па то и днес на село си говорят диалект,доста по-различен от литературния български.Много по-близък език до вашия.е.това не се отнася за гражданите,които се връщат на селото си.Поздрави.

133

татар-шегаджия

преди 1 година

Не го разбирам тоя спор между Евреи и Араби за Йерусалим?!?!Всеки знае, че е древно северомакедонско селище.

132

До маке

преди 1 година

Вашите и нашити дедовци са все българи!!!единият ми пра дядо е от Леринско ,а другият от Тиквешко- избягал след тиквешкото въстание за да се спаси от зверствата на сърбите!

131

Ванче Михайлов

преди 1 година

Отрязаха 100 годишно дърво в Р.Северна Македония!- Защо?- Имало български корени...

130

Анонимен

преди 1 година

До Маке __ НАШИТЕ ДЕДОВЦИ ЗБОРУВАА НА ЮГОЗАПАДНИЯТ БЪЛГАРСКИ ДИАЛЕКТ!!! ТОВА СА СПОМЕНИТЕ НА ДЯДО МИ ОТ РАЗГОВОРИТЕ С МАЕСТРО СТЕФАН СПИРОВ МАКЕДОНСКИ РОДЕН 1885г В СЕЛО КЪРЧИЩА ДЕБЪРСКО.

129

македонска история

преди 1 година

Гид по време на туристическа обиколка в Дисниленд Скопие:- Внимание, това е фонтан от 17-ти век, а зад него се строи храм, който ще е от 8-ми век.

128

татар-шегаджия

преди 1 година

Български и северомакедонски космонавти правят първи контакт с извънземни:- Вие какви сте?- Ние сме българин и северомакедонец.- Ясно, двама българи сте.И те така започнаха Междузвездните татарски войни.

127

Анонимен

преди 1 година

До Маке __ АПСОЛУТНО НЕПОТРЕБНО Е САМО ПРИСЪСТВИЕТО НА МАКЕТАТА В ЕВРОПА ДОКАТО НЕ ПРИЗНАЕТЕ БЪЛГАРСКИЯТ СИ ПРОИЗХОД!!!

126

татар-шегаджия

преди 1 година

Зоопарк в Скопие. Детенце пада в езерцето с крокодилите. Всички пищят. Един мъж скача във водата и изважда детето. Аплодисменти. Една журналистка застава до мъжа и тържествено произнася: "Такъв героизъм е присъщ само на северомакедонците!"Спасителят се обажда: "Всъщност, Българин съм, но това е присъщо за всеки човек."На следващия ден в местния вестник заглавие с огромни букви "БЪЛГАРСКИ ФАШИСТ ОТКРАДНА ЗАКУСКАТА НА КРОКОДИЛИТЕ ОТ ЗООПАРКА!"...

125

български избирател

преди 1 година

Вечно вето за юголюбовниците!

124

наблюдател от ЕС

преди 1 година

Всичко ще си дойде на мястото, но трябва време и натиск. В РСМ много добре знаят какво се очаква от тях. Когато престанат да пишат в учебниците си че българите са татари и фашисти и престанат да крадат от общата ни история тогава могат да очакват от нас подкрепа за ЕС. Не може хора, които преживе са казвали и са писали че са българи те след смъртта им да ги наричат македонци защото така им изнася. А в комисията отказват да подписват документи, които са на "официалните езици на двете страни".

123

ха-ха-хи...

преди 1 година

Звездите му говорят на Мицков"ски"...

122

татарин-Аз казах ХАУ

преди 1 година

Кражба на история и култура,език на омразата,горене на български нац. знамена, незачитане на подписания договор между рсм и БЪЛГАРИЯ,квалификацията,че РБ е фашистка страна,а българите необразовани и диви татарски племена-това са само част от причините да не се дава право на рсм за начало на преговори за членство в ЕС.Де факто,според тях,ние сме врагове и членството им в ЕС е недопустимо.То може да стане факт само,когато всичко гореизложено трайно и необратимо се промени.