186

Анонимен

преди 1 година

До 209 И то не за по малко от около едни 800 дни плюс минус все още се чувствам добре сложен и яко оправен от неговия опит на който той ще каже всеки има право на мнение да има само, че ти нямаше право г-н цар да лъжеш по този грозен начин и аз лично, ако бях на твое място не бих се показал повече, никога.

185

Сталин

преди 1 година

Този ще увисне скоро на ешафода

184

Анонимен

преди 1 година

Симеончо от 1946 до 1996 да не си бил в мацква???...а друг да е бил в египет, мадрид и т.н

183

Анонимен

преди 1 година

По времето на Симеон Саксубурготски страната ни се развиваше а сега пропада.

182

Анонимен

преди 1 година

Тоест, в подтекста на думите на Сакскобургготски се чете : Нека да не ядосваме ненужно диктатора Путин. Но не казва дали нападението над Украйна и убийствата и силовата депортация на деца са били нужна и оправдана стъпка...много интересно мнение.

181

Я па я..!

преди 1 година

Колко е остарял горкия. И царете умират.

180

ОФчо

преди 1 година

За п.сихо и ш.изо отклоненията у форума! Първу: задайте си въпроса кой и как би могъл да арестува Путин докато е президент на Русия??? Втору: Всеки опит да бъде арестуван Путин от чуждо правителство означава Война с всички изходящи от това последствия! Трету: Лубопитно, но Факт - САЩ въведоха санкции срещу Прокурора на Международния съд "британеца" Карим Хан Имран!!! -)))))) Да ревеш ли, да съ смейш ли!!!!!! -))))))))))

179

Анонимен

преди 1 година

паричко любец излезе Симеончо. Постоянно опр==авя България.

178

Анонимен

преди 1 година

Симеончо пак е гушнал малко парички от Москва. Тоя не можем да приемем като представител на монархията ни, май обича паричките и рушветите.

177

Tam

преди 1 година

и Путин ще сшъряи там където Садам. Милошевич, Кадафи и другите като него. Ненувна стъпка е за всички поклонници на този психопат убил стотици деца в Украйна.

176

Брр

преди 1 година

Симеончо Не се изказва за под Няколко хилки евраци! Знае си интереса! Материалистичен тип. Не случайно имаше Карма - с ПЪРВОРОДНИЯ му син. И пак не се спря, алчен човек!

175

по искане на Сталин

преди 1 година

До историк Отравя го ген.Лукаш,който е бил агент на КГБ(НКВД)!Прави си една много тънка сметка,но руснаците го режат!И те не обичат предатели!

174

Анонимен

преди 1 година

Тази война има една положителна страна - разкри всички прикрити русофили в цялото им "величие" ...

173

Майна

преди 1 година

Симеон НЯМА НИЩО ОБЩО С ЦАР БОРИС 3. КОРЕННО РАЗЛИЧНИ ХАРАКТЕРИ. МОЯТ ДЯДО Е ЖИВЯЛ ПО ОНОВА ВРЕМЕ. БОГОТВОРЕШЕ ВОДОЛЕЯ ЦАР БОРИС - ЧОВЕЧЕН И РАЗБРАН - БЛИЗЪК И ДО ПЕТЪР ДЪНОВ ЧРЕЗ ЛУЛЧЕВ. ПОКЛОН!

172

СТАЛИН

преди 1 година

...СЪЗДАДЕ МАКЕДОНСКАТА НАЦИЯ. ПУТИН Я ПРОДЪЛЖИ. САМО ЗА ТОВА ЩЕ БЪДАТ ОСЪДЕНИ СВИШЕ ДО 9ТО КОЛЯНО. КАРМА!

171

Шрайка

преди 1 година

До 189 Малиййй: Украинските медии обвиняват в бездействие посолството в Берлин, за липсата на реакция при повече от 100 случая на отнемане на деца от семействата на украински бежанци, заради "жестоко обръщение към деца". Това обръщение обикновено е повишаване на тон, замахване или шамар, но според немското законодателство води до отнемане на родителски права и даване на детето на приемно семейство.

170

Един от народа

преди 1 година

Баща му беше хитър и добре играеше ролята на народен цар. Хората го обичаха, защото той олицетворяваше държавата в смутни времена и доколкото можа я спаси от нова война и черни забрадки. Но този индивид няма нищо общо с българския народ. Ако имаше нямаше първи дружки да му бъдат Илия Павлов и Ахмед Доган. Помня, че първия закон приет от мнозинството НДСБ-ДПС през 2001 г. бе за хазарта. Това бе най-належащото през българския народ дал си наивно гласовете в очакване на чудото за 800 дни.

169

историк

преди 1 година

Запомнил е нещо от баща си.,,Ако изпратя българска войска на Източния фронт,то тя ще премине при руснаците заедно с духовата музика!''Цар Борис 3 към Адолф Хитлер. След време Цар Борис се разболява загадъчно и умира.Едни казват че е отровен от Хитлер,други казват че по-вероятно е убит по поръчка на Съветския съюз.

168

Труман

преди 1 година

Последици задължително ще има. Като в Хирошима и Нагазаки. Правили сме го - и пак ще го направим. :)

167

todor

преди 1 година

Нищо общо с баща си Няма тоя ПОП !!