15

Анонимен

преди 1 година

Поради работата ми като лекар , съм наблюдавал хиляди пациенти. Моите заключения са реални, а не измислени от пропагандатори или от ФБ.

14

Антинатовец

преди 1 година

Какво ви пука на Урсула мъжлето стана милиардер от ваксините до като има гламави да се боцкат и после да си чакат тромбите в тялото. Не се ли уморихте да пишете за тази измама наречена Ковид и още повече почналите от нея? Никой вече не ви вярва на тъпотиите.Една учителка така го получи инсулта пред децата след 2 получени дози и едвам закърпи положението.

13

До 13

преди 1 година

Няма как да има колективен имунитет, разбира се. Защото ваксините не работят. Ваксинираните масово измират от ковид.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен13 Ти колко хора си наблюдавал, е да направиш тези "научни" заключения?

11

Анонимен

преди 1 година

Няма как да има колективен имунитет, след като се разболяват пак и пак, и пак. Месец след преболедуване пак си на прицел. С ваксини поне си защитен поне 6 месеца.

10

Анонимен

преди 1 година

Да отбележим, че и вчера отново Германия има 3 пъти повече починали на глава от населението от България. И това е повече от година така. Честито, вакси. Спасихте на баба ми кюлотите.

9

Анонимен

преди 1 година

Когато създаваха "ваксините" твърдяха, че 70% трябва да се ваксинират за да се получи т.н. "стаден" имунитет, т.е. да си отиде болестта и да няма повече болни. Няколко пъти след това променяха формулировката като след 3 години и по няколко бустера "ваксинираните" държави са във вихъра на заразата, каквато нямаше преди ваксинирането.

8

Анонимен

преди 1 година

До 9 - знае се, никога не се е "ваксинирал", само се е инжектирал. Мой роднина почина така, две инжекции, после след половин година "бустар", и месец след бустара - "ковид" и почина в болница. Много пазят "ваксините" които не предпазват от разболяване, само евентуално предпазват от тежко боледуване, освен в случаите, в които боледуваш тежко.

7

Анонимен

преди 1 година

Починалите са двама неваксинирани и един ваксиниран на над 90 години, но не се знае кога е ваксиниран за последно, може и преди две години да се е ваксинирал.

6

Анонимен

преди 1 година

Прекаралите лекото грипче умират после от инфаркт или инсулт.

5

Анонимен

преди 1 година

6% смъртност.

4

Анонимен

преди 1 година

вече не сте актуални - никой не го интересува - дори и оня с черния шлифер

3

mbal shumen

преди 1 година

<html><body><!--StartFragment--><span style="color: rgb(85, 85, 85); font-family: &quot;Open Sans&quot;, sans-serif; font-size: 12px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(238, 238, 238); text-decoration-thickness: initial; text-decoratio

2

Анонимен

преди 1 година

Безсмъртните ваксинирани вече май са на свършване. От тези тримата "загинали" един е набоден с бустер преди по-малко от 6 месеца, след като е преброен като ваксиниран. Сигурно и останалите двама са се боцkaли

1

Анонимен

преди 1 година

Още ли ви плащат да пишете тия глупости?