35

Анонимен

преди 1 година

"Като се появи в южното полукълбо, се знае какво ще дойде в северното като захлади. И обратно." Ти сериозно ли? В кой клас си?

34

Анонимен

преди 1 година

Да, дайте бързо да правим ваксина, че много хора може да умрат. Ама че не сме изследвали опасните последици от препарата? Няма значение, после ще му мислим.

33

Анонимен

преди 1 година

Абе какво съм седнал да се обяснявам на невежи антиваксъри! Айде ......!

32

Анонимен

преди 1 година

Да. Като се появи в южното полукълбо, се знае какво ще дойде в северното като захлади. И обратно. Епидемиолозите следят обстановката, секвенирането на видовете и правят прогнози. Но това е твърде сложно за безмозъчния конспиратор.

31

Анонимен

преди 1 година

Да. Като се появи в южното полукълбо, се знае какво ще дойде в северното като заплати. И обратно. Епидемиолозите следят обстановката, секвенирането на видовете и правят прогнози. Но това е твърде сложно за безмозъчния конспиратор.

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен32 "Против грип ваксините ги правят всяка година за различен, очакван щам..." За да има ваксина за някакъв щам, трябва и щамът да се появил. След 6 месеца, когато създават ваксината, този щам отдавна си е заминал, а са минали и още 2-3 други. Обаче безмозъчния ваксър се е набол и щастливо си мисли, че е защитен. Добре, че има такива овчици, че разни хора да богатеят.

29

Анонимен

преди 1 година

Против грип ваксините ги правят всяка година за различен, очакван щам и се прилагат веднага. Да чакат 10 години ли? Ми то си губи смисъла!

28

Анонимен

преди 1 година

Абе вие бавноразвиващи ли сте? И РНК ваксините са създадени преди 20 години! Нови ваксини и лекарства се тестват 6 месеца. Това е протокола!

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен28 Абе малoumnik, ваксини има от повече от 100 години. Значи ваксините по принцип са тествани от 100 години и няма нужда от изпитания повече на ваксините, които се създават, по твоята логика? А случайно да ти идва на ума, че всяка нова ваксина трябва да преминава такива тестове? А, забравих! Ти нямаш ум, на който да му дойде каквато и да било мисъл. *** и спешно се прегледай на психиатър.

26

Анонимен

преди 1 година

Рнк ваксините са създадени отпреди 20 години и се работи по тях повече от 20 години. Тествани са ковид - рнк от лятото на 2021. Ти колко искаш да се тестват? Докато измрат 10% от хората ли?

25

Анонимен

преди 1 година

Ако ваксините работеха, трябваше да работят навсякъде. Япония, Франция, Германия имат в пъти повече починали на глава от населението от България. И това е така вече повече от година. При работеща ваксина в тези държави трябваше смъртните случаи да намаляват в геометрична прогресия. Но това са термини, които ваксърите не са и чували.

24

Анонимен

преди 1 година

До Факт Ваксъра не може да разбере, че няколко бройки не могат да бъдат представителна извадка. Основно понятие в статистиката, теорията на вероятностите. Все неща, които са в основата на епидемиологиятаи медицината като цяло.

23

Анонимен

преди 1 година

Според медицинските стандарти, за създаването на една ваксина са нужни 5-10 години, а понякога и повече. Това технологично време е необходимо не само за да се направи ваксината, а и за да се направят тестванията за безопасност. Това е по медицинската наука и не случайно е нужно това време. Не знам този, който тука нарича себе си лекар къде е учил и с какви оценки си е вземал изпитите за да не знае това. Поне си кажи името и къде работиш за да не ходя при тебе да ме лекуваш.

22

Анонимен

преди 1 година

Тоя, дето нарича "докторче" хората, учили 11 години медицина, какво образование има? Основно? Четвъртокласно?

21

До 13 и 17

преди 1 година

Абе "докторче" ако наистина 1 месец след преболедуване пак си прицел, защо почти няма никакви болни в момента в България? Мерки и маски също няма. Сигурно защото не сме се тествали достатъчно, нали? А това твое изхвърляне, че с ваксината си поне защитен 6 месеца, дали е научно доказано? Защото всеки знае за случаи на заболели месец-два след бустер. По-добре си обирай крушите с твоята глупава пропаганда. Българите вече разбраха що за хора сте. Собствените си родители сте готови да продадете.

20

Анонимен

преди 1 година

Всички набодени отиват в рая! Пише го в извънредно събщение от СЗО!

19

Факт

преди 1 година

Швейцария, Холандия, Ирландия, Исландия, Норвегия, Финландия нямат нито един починал за последните 7 дни, а ние в България имаме 11 починали. Те да масово ваксинирани, а ние не сме.

18

анонимен

преди 1 година

Напишете на търсачката " Скандално видео със скрита камера " и гледате нещо от първо лице. Линковете често ги трият, затова не давам.

17

Анонимен

преди 1 година

До 17. Докторе, Вие се отнесохте с нас като с ***. Затворихте ни в домашните кошари, разрушихте световната логистика в икономиката, затрихте цели сектори от индустрията. Вие упражнявахте по време на пандемията национален геноцид в почти всички държави. Вие потъпкахте основни християнско теологични ценности на европейската цивилизация. Ето затова ще отговаряте като военнопрестъпници, а не затова, че не сте наблюдавали заболяването и вируса. Ще ми казва и колко да живея, кой си ти бе поплювко!

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен17 Да си скъсаш дипломата. Бих стоял далече от "лекари" като тебе.