27

Ацо Македонски

преди 1 година

Срещнеш ли буггарин, като профилактично-превантивна мярка го сритай 25 минути по криввфата му дзуурлла за здравей, и най-малко 30 минути го сритай по лаййняссалия му задтнник за сбогуване. Когато и да го нариташ все е късно, и колкото да го риташ му е все малко. Дори и да няма видима причина да го биеш, пак го набий - все има защо.

26

Възраждане

преди 1 година

Време е за "Специална военна операция" на България в Северна Македония!

25

КНЯЗЬ

преди 1 година

Ами ако има татарска общност в България и те могат да повдигнат въпрос, защо постоянно са обиждани от "северно македонците" това не е ли расизъм? И ако тая история е скалъпена от македонските медии, то обидите към татарската общност не е! Тя е ежедневна. Даже може и татарските общности в Русия да бъдат осведомени, че по техен адрес, расизма е ежедневен от страна на "северно македонците"

24

Анонимен

преди 1 година

Човека въобще не казва такава дума, но там явно са много смотани и сами си въобразяват някакви думи. Толкова вече са се нахъсали, че се чудят какво да си измучат от пръстите. Мислехме да отидем до там с цел туризъм, но сега тотално се отказахме, отврат.

23

Анонимен

преди 1 година

нашето външно министерство защо не реагира на тази провокация????????

22

Анонимен

преди 1 година

Аз не виждам какво обидно има в думата за тоя етнос те самите се наричат така а у нас по медийте забранено да се произнася

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16 Ми като не може да говори правилно български къде е тръгнал. Затова българския език трябва да се говори правилно а не с някакви криви диалекти.

20

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Те си Имат Много Кланове - да кажеш * Ром* е да кажеш примерно *Славянин* , на Българин може да му кажеш , че е Славянин, но Не Можеш да му кажеш че е Руснак - Различно е ........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА ......

19

Мишел Юнаковски

преди 1 година

Юбава работа ама Българска!Со вази не се помируваме и ке ви съдим у Йоханесбург.

18

Анонимен

преди 1 година

В случая "***" не е вярно, но е правилно. Такъв лаф имаше един началник в казармата. Макефуражката би разбрал тази логика

17

Анонимен

преди 1 година

*** няма обидно значение *** работа и други *** дейности може да имат такова.

16

Анонимен

преди 1 година

Няма по-големицигани от северномакедонците. Хем са ниски, хем космати, хеммургави. Итъпи. Ще чакат за ЕС още 20 години. Сърбия точно това иска, да влезе преди РСМ в ЕС, за да я изнудва.

15

Анонимен

преди 1 година

Видето е манипулативно. Никой в България не изрича въпросната проблемна дума с такова ударение и по този начин, освен ако българския не му е роден език. Както казаха преди мен, фразата е: "а вий тук сига ни създавате проблеми"

14

Анонимен

преди 1 година

Колко много македонци познавам тук София, толкова много украинци не съм виждал. Първите са неблагодарни ама идват. Вторите от война бягат и са добре дошли.

13

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Работата става Сериозна.......Набрали са Сериозна Скорост .........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

12

Анонимен

преди 1 година

А желЮ ги призна и кoпaнapинът от Драгалевци им даде и танкове. Ние сме си криви, че не си избираме който трябва, но и те са кpacтaви кyчeтa за кастрене. Доброто е, че ние можем сега да избираме, а те, не. Както гърчoлята ги лекуваха 20 г., сега ще ги лекуваме и ние. Докато всички макета се сберат под една круша.

11

Анонимен

преди 1 година

На Български, Сръбски и Македонски език думата синоним на ром (която тук се цензурира) звучи по един и същи начин. Няма как да не са разбрали, че субтитрите са различни от казаното. И както аз разбирам македонците без превод, така и македонците много добре разбират Български език

10

Вълчан Кумчевсски

преди 1 година

Ке дойдат и ке кажат у Македониа ке си праиме ко сакаме!Нивга нема да допуснем такива гости !Моим и без вази ,но вие не моите без нас...

9

Анонимен

преди 1 година

Като не ни пускат, па и ние няма да ги пускаме. Ние няма е зор да ходим до Скопие. *** те имат зор да ходят до София, че са се записали студенти тук и паспорти искат, и по морето ходят че и в ЕС искат. Все напират тук да идват.

8

Позитивен

преди 1 година

Буквално каза: "и вие тук сига ни създавате проблеми". Малко и-кане на думата "сега". Ама така говорят много области на България.