42

Анонимен

преди 1 година

Едно е човек да приказва, друго е да се грабне и да тръгне. Нещо като разликата м/у да тролите за войната в Украйна и да заминете да се биете на фронта.

41

До 38

преди 1 година

Страхливците стоят тук да ги гаврят и тъпчат по всякакъв начин и обричат децата си на същото. Няма бъдеще в тази територия, не и за етническия българин. Демографската криза не я усещаш сега, ще я усетиш като твоите внуци трябва да издържат по 2ма пенсионера и 3ма социално слаби субекта. Този територия е за турците, които щем не щем ще си я вземат и без война. Може и да я дадат на кюрдите, те са над 20 милиона, имат повече нужда от нас.

40

До 37

преди 1 година

"...съжалявам,че вече си додОх!" Е,вече си ми ясен.

39

Познавам лично

преди 1 година

много българи, които живеят за постоянно в САЩ, Канада, Германия и всички те направо ни казват, че ни завиждат за свободата.

38

Анонимен

преди 1 година

Ей това с тоя Кенери много ме кефи какво е казал за народа, явно е бил умен човек.

37

Анонимен

преди 1 година

Кенеди с обръщение към народа:Не питай какво държавата е направила за теб,а кажи ти какво си направил за държавата.Е,видяха му сметката,но беше прав.Не може само да искаш.Знаем как живеят тези,които само искат-в гетата.

36

Анонимен

преди 1 година

A колко са в Мазачузетс, колко са в Мазачузетс, я някой тук да напише колко са в Мазачузетс, има ли колеги форумци от мазачузетските краища да докладват?

35

Анонимен

преди 1 година

Истинските българи остават тук.Страхливците бягат навън.

34

Анонимен

преди 1 година

Вече съжалявам че 2013 година си додох в БГ.

33

В Европа

преди 1 година

за българите е много трудно да живеят за постоянно. Съблазнителни са парите от заплати и още повече от социални помощи обаче свободата с която сме свикнали тук - да попееш , да си хвърлиш *** в кофата без да мислиш кога и как, да си пиеш бира в парка, да знаеш че в момента в който направиш нещо някой няма веднага да докладва за теб на властите, да се сприятелиш с колегите, да празнуваш до късно с приятели , да отидеш на театър в последния момент и на доктор когато си искаш.

32

Гошо

преди 1 година

"Държава", използвам кавички защото България не може да се счита за държава в истинския смисъл на думата, в която една чистачка в Кауфланд взима повече пари от една медицинска сестра, е държава на абсурдите. Изявени и ярки престъпници открито парадират с финансовото си благополучие и вие пляскате, гласувате, кефите им се. Децата ви са с нива на функционална грамотност съизмерими с африканчета. Пенсионерите ви се самоубиват от бедност. Ежедневно ви газят надрусани и пияни с по 30 нарушения.

31

Анонимен

преди 1 година

Великият Хайтов си го каза навремето: "Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш!". В едни "мъжки времена" само с "искам" не става.

30

абе

преди 1 година

нали не харесвате русия, мечтаете за западния рай, ами....заминавайте, кой ви спира? само че там няма да си на клавиатурата и да оплюваш русия, а ще търкаш пода в някой луна-парк на минесота!

29

Анонимен

преди 1 година

Нашата страна си е най-хубава и най-добре е да си останем тук.Лошото е,че Тошо ни направи мързеливи,а Боко крадливи.

28

Набор 93

преди 1 година

Аве само ми я хвалите тая чужбина, какво толкова? И аз съм в чужбина от 5 год. и направо вече полудявам. Да, финансово съм добре, не мисля за сметки, имам си всичко, но не съм щастлив. Не водя никакъв социален живот. И няма какво да се прави, скуката е голяма... В България можех да нямам много кинти, но поне бях щастлив. Излизах си с приятели, пиехме си, някоя друга мома и така. Тая година се завръщам това е положението!

27

Striker

преди 1 година

Споко, свястните избягаха за постоянно:) Идват и си отиват са мургавелите

26

До 21

преди 1 година

Лъжеш като дърт индиец.

25

До 25

преди 1 година

Недей да лъжеш,русофилче,или по-точно путинофилче.

24

Емигрантче

преди 1 година

От 15 години живея в Англия и първото, което разбрах и спазвам е - далеч от българи!Никакви взаимоотношения освен служебни, разбира се, чистачката ми е българка, щото мога да я проуча и взима евтино, чат пат викам бояджии или озеленители, щото знам как да ги накарам да взимат евтино и бачкат бързо. Но като цяло нашенците са нагли и използвачи, мислят си, че всеки им е длъжен, щом е сънародник.

23

аз

преди 1 година

*** трябва да разбере, че където и да отиде единственият ключ към щастливия и охолен живот е елитното образование. С про.стотия никъде няма да прокопса!