431

Анонимен

преди 1 година

А ако спечели - ще се извините ли за пошлата пропаганда ?

430

Анонимен

преди 1 година

Ех,***.Ако Русия загубела войната,ако Бай Дън не беше с деменция,ако Холивуд беше в Донбас,ако таванът на летния театър можеше да падне,ако бенгалсхият тигър ядеше кисело зеле,ако,ако,ако...акото цапа и мирише.

429

Анонимен

преди 1 година

Не ако, а когато путин загуби войната.

428

Алтернативен

преди 1 година

УСА-,,совците" си избраха за президент един дебилен склеротичен управляем дъртак и станаха за смях и на кокошките... Още ли има неплатени наивници, които да им вярват?!

427

Анонимен

преди 1 година

Русия ще победи !

426

Анонимен

преди 1 година

Слънцето ще изгрее от Запад !

425

Анонимен

преди 1 година

Ще се борят до победа и ние сме с тях.

424

Анонимен

преди 1 година

Пуснете сега и една статия какво ще се случи, АКО Русия спечели войната. Че иначе няма никакъв плурализъм, много едностранно ги представяне нещата.

423

Анонимен

преди 1 година

Немските танкове - ще отидат за скраб .Американската тежка талига също .СУ - 35

422

Сашо

преди 1 година

Кой е авторът на тоя пасквил, срам го е да се покаже ли?

421

Войната започна

преди 1 година

2014 г. с държавен преврат. Важното е България пряко да не бъде замесена в този конфликт. Като гледам накъде вървят нещата, ще бъдем въвлечени, и тогава войнолюбците в България ще тичат да се катерят по колесниците на самолетите, но ще е късно.

420

майкъл у дейвис

преди 1 година

Отношението на Украйна спрямо Крим и Донбас е неправилно. Такава е и инвазията на Русия в Украйна. Следователно, Съединените щати би трябвало да настояват Киев да позволи на Крим, Луганск и Донецк да определят сами съдбата си, както и да настояват Русия да позволи на Украйна да направи същото. В противен случай ние не можем изобщо да се надяваме, че ще бъдем нещо повече от по-малкото зло.Източник: heamericanconservative

419

Анонимен

преди 1 година

След месец в Украйна пристигат два тежки дрона от САЩ и войната приключва

418

Какво?

преди 1 година

Каза си го в прав текст: "За какво ми е свят без Русия?" и "Как си представяте да воюваме срещу НАТО?", който разбрал, разбрал. Съответно: "За какво ни е свят без България?" България без граници, без политически суверенитет, без валутна единица-Лев, отровени земя, вода, въздух, храна? България без болници? Такава България ли искаме да оставим на децата си?

417

Анонимен

преди 1 година

Лукавият не спи

416

Ти да видиш..

преди 1 година

Ядреното оръжие било за въздържане....Доктрината на Путин вече е за нападение.Да , но освем Русия има още десетина ядрени държави.Само да посмее.Шизофреник. Глас му говори ,че той е определен от Сатаната до сложи край на планетата Земя.

415

майкъл у. дейвис

преди 1 година

Аз не се опитвам да оправдавам руската инвазия в Украйна, нито престъпленията, които те са извършили през последните единайсет месеца. Но, нека повторим още веднъж, преобладаващото мнозинство източноукраинци искат да се присъединят към Русия. Хиляди от тях са готови да се бият и да умрат за тази кауза. Идеята, че Съединените щати активно подкрепят окупацията на тези провинции от Киев изпращайки оръжия, които ще се използват за подтискане на народната воля е морално отблъскваща.

414

Кучето Лайка

преди 1 година

Руснаците не е трябвало да пращат животни в космоса, сега всяка пияна мacтия се мисли за космонавт.

413

Сссссс до чудно

преди 1 година

А като се научат? Защо си мислите ,че президентът на най-голямата страна в света е глупав и не е знаел какво ще се случи ,след като е влязъл в Украйна? Много добре руснаците са си направили сметката,както и САЩ впрочем....

412

Анонимен

преди 1 година

Същото се отнася и за Луганск и Донецк. В 2019 г. Kyiv Post, прозападен вестник, установи, че само 5% от жителите се надяват Украйна да си върне региона. И въпреки че сепаратистките армии се борят за независимост, този резултат е желан само от 16% от обществеността. Мнозинството над 60% - искат присъединяване към Руската Федерация.