13

Анонимен

преди 1 година

Така е,защото си нямаме една Кьовеши,а в съдебната система има мишки в панталони,които целуват ръце на бай чекмеджан,вместо да го пратят там,където му е мястото.Както и на всички около него и като него.

12

Анонимен

преди 1 година

95% от така наречените Обществни поръчки, развъдник на корупция се печелят от хора на ГЕРБ. Това може да се провери лесно. Също така 90% от тържищата на едро в България се държат също от фирми на ГЕРБ и ДПС. Именно те надуват спекулативно цените за да припишат това на Промяната. Народът е т ъп и лесно се връзва. Още повече като всеки ден му насаждат от тАлавизорУ колко лоши са новите и колко добре било при Бойко. Тиквено-прасешките медии също подклаждат огъня.

11

Исус Йосифов

преди 1 година

Причини всеки намира, но има едно "Царят е гол", но не е прието да се хули народа, истината е, че с такъв народ- толкова, като общност винаги ще сме на опашката, иванчовците и петканчовците, които нарочваме за виновници, периодично се сменят, но народът винаги излъчва техни "достойни" заместници, и винаги сме и ще бъдем под кривата круша, крушата няма да роди мандарини, а винаги круши.

10

Анонимен

преди 1 година

За 12 години ГЕРБ успяха да инсталират свои протежета навсякъде - във всички сфери на обществения, медийния, икономически и политически живот. Борбата е повече от неравна. Няма как няколко ентусиасти-идеалисти да се преборят с Мафията, пуснала дълбоки корени навсякъде.

9

Анонимен

преди 1 година

ВСС си избира гл.прокурор.А там е аз на тебе,ти на мене.И така по цялата верига.И така ще бъде докато народа спи,старите от страх,младите от безхаберие.

8

МАЗЕН ПОЛИТИК

преди 1 година

В нашата мила родина корупция нема и никога не е имало

7

Анонимен

преди 1 година

Докато Гешев, сложен от ГЕРБ-ДПС е главен прокурор, борба с корупцията няма да има. Ще се правят само поръчкови акции а разчистване на конкуренцията на Тиквун.

6

Анонимен

преди 1 година

В България корупцията е на дребно. Също в Румъния, също в Гърция. Тук някой си изкарал малко пари като дал на шурея обществена поръчка. В западна Европа Урсула даде на Пфайзер десетки милиарди. Миналата година купиха 1.8 милиарда дози от ваксината, тая година 900 милиона. Никой не иска, но те бичат дози. За енергийните холдинги 1 трилион. Е там е корупцията. Корпорациите са окупирали ЕС, но иначе на нас тук ни размахват пръст за няколко десетки милиона. Там говорим за трилиони!

5

Анонимен

преди 1 година

Много бързо забравихте мафията ГРОБ и главатарят й Чекмеджан.

4

Анонимен

преди 1 година

Докато главния прокурор вика на премиера шефе,корупцията няма да се изкорени,само ще се задълбочи.

3

Нещата са

преди 1 година

Искаха да се борят ама нямаха желание.

2

Анонимен

преди 1 година

Така е.И това всички го знаем,но когато си си купил всички държавни институции,както и едрия бизнес,кой да застане срещу теб?

1

Анонимен

преди 1 година

Прозрачност няма. Политическата корупция в България се крие зад класифицираната информация.