38

Анонимен

преди 1 година

За кого енпроблем, че е бил изваден пистолет от полоцай, когато мутрягата е блускал коли, напред наза, след гонка и едва не е убил случайно преминаващи! Та той е опасен! Ами взема да въри на една страна, че да излиза? Да прегази полицаите, вършещи работата си ли? Ползвайте ги тея глави!

37

Анонимен

преди 1 година

И този ли е познат, предполагам защото са се състезавали кой първи да го спре да прибере рушвета? Между другото в квартала ченгетата не се притесняват да спират и да съпровождат хора с майбаси и Г класи явно истинските им шефове са там и заработват извънредно, грам респект нямам към полиция заради такива.

36

Долу мутрите

преди 1 година

Аз работя в едно казино в Надежда и този наркоман наистина е отвратително същество...момичето,което е било с него я виждам в бъдеще или в затвора или да ритне камбаната от дрога...жалко за красотата и.Въобще кв.Надежда е едно прогнило от наркотици и престъпност място и е пълен ужас да работиш или недай си боже да живееш там.А действията на полицията са по-скоро единичен случай защото през останалото време спят дълбок сън или направо са участници в престъпността.

35

Караул през ноща

преди 1 година

Стой,кой е-тишина,стой кой идва идва-тишина,Следва -стой ще стрелям,пак тишина.Накрая натискаш спусъка на Калашника,може на единичен изтрел ,може и на автоматичен.Нещо такова беше в казармата 1970-1985г. ако не се обозначиш че си свой.

34

Данчо Пръча

преди 1 година

Тоя Димитър се е напикал в колата явно от страх да не го спукат от бой.Затова не е и отворил,като ги е видел че куките са озлобени и издивели.Бай ***---ски изпълнения.

33

Гиб Мелсън

преди 1 година

При подобна ситуация в Прага пражските полицаи действат доста по-брутално с крадец на кола, който не спира и го гонят и накрая изкарват от колата. Напишете на ютюба "czech police car thief action" за да видите как точно се процедира в ЕС с шофьори които бягат от полицията.

32

смешници

преди 1 година

И тия се прават на рамбисти,на умрело куче нож вадат. И Арестуването на кметицата Иванчева беше пълен грозен фарс,пълна излагация.30 барети и 100 полицай в центъра на София пред погледите на хората посред бял ден я арестуват като я изкарват от колата и,крещът,насочват оръжие автомати ,гранатомеди ,слагат и белезници все едно залавят Пабло Ескобар.Не я оправдавам ,но все пак това е една беззащитна жена.

31

Vans

преди 1 година

Браво на полицаите, че са свършили съвестно работата си, за съжаление с риск за здравето си

30

Teo

преди 1 година

При такава ситуация е редно да се вземе кръв от съответния принудително. Това е доказателство за следствието. Ако е под влиянието на наркотици, да се смята за опит за предумишлено убийство и нанасяне лека телесна повреда на полицай. Какво е това отказва?!? И сега какво?!? Глоба 2000 лева, дето няма да я плати и книжката за 2 години, дето я няма?!? Хайде холан! Дано поне като излезе от абсистенция да падне няколко пъти по стъпалата на районното, че ченгетата да съберат материал за изследване!

29

Бай Манол

преди 1 година

В демократичните държави такива тарикати ги спукват от бой и лежат по 20-30 години

28

Справедливост

преди 1 година

Трябваше да го застрелят поне с 5 куршума.Аман от дрогирани ***

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 А ако някой се заключи в колата си и има оръжие к'во правим? ----///--- Е, кажи ти? Какво правим ако се е заключил вътре и кма оръжие?

26

Зозо

преди 1 година

Оня дето кърти вратите е баси Андрешкото. Знае, че такава кола никога няма да има, вика дай да му изкъртя вратите поне на тоя :))))))))))))))))))) Колата какво му е виновна??? Пък и не можа и да ги изкърти - слаботелесен :)))))))))))))))))))))))))

25

Анонимен

преди 1 година

Брачед на Дзиленски! Накълван яката!

24

Възмутен

преди 1 година

Некадърници!Цял народ ги вижда и знае!Какво изобщо да се обсъжда!?Некадърни мутри хванати от пътя за огромни заплати и привилегии!

23

Дедо

преди 1 година

До Анонимен22 Заплахата е явна,щом удря коли пред и зад неговата!

22

Хора

преди 1 година

Те не знаят как да реагират защото няма обучение на практика и теория в полицията още си мислят че някой има респект от тях.

21

Анонимен

преди 1 година

Види се, на ченгетата спешно им трябват десни врати за БМВ, предна и задна.

20

Анонимен

преди 1 година

До бачкатор....В далеч по демократичните общества като Сащ,ако има дори малка заплаха за живота на полицай се открива огън на поражение ---//----- Къде в конкретния случай виждаш заплаха, след като автомобилът е блокиран, а човекът явно го е страх да излезе и се крие на задната седалка?

19

запознат

преди 1 година

Нарочно са излъгали за счупеният пръст да го нашият да им плаща. Честа практика