52

В

преди 1 година

Кой ще го завива, ако се ожени

51

Е

преди 1 година

Живеем в голяма престъпност и е нормално близките да се притесняват, когато губят връзка с него и не се прибира. Ония с лодката бяха двама на по 40 години, изчезнаха и ги намериха мъртви. И възрастни хора изчезват.

50

Т

преди 1 година

Имах един познат, казал на техните, че отива да изхвърли кофата и хоп, човека изчезнал за десетина дни, отишъл на море, това през 90-те.

49

Тъпанар

преди 1 година

Явно трябва да свикваме с новите неща. Дори и на 40 ако не се обадиш на мама 2 дни и започва национално издирване. Ако младежът не е с някакво заболяване, представям си какъв срам бере сега. Къде отидоха ония години, когато ако родителите знаеха къде сме били, щяха косите им да са вечно изправени...

48

Анонимен

преди 1 година

ко занимавате с тоя. Няма ли новини днес

47

30 годишен

преди 1 година

Е отишъл е при някоя пи,чка 100 про! Моя баща навремето през 80-те като е бил 11, 12 клас баба ми го е изпратила за хляб, но по пътя за магазина е срещнал позната компания с момичета и така заминава за друг град две седмици. И нито се върнал да каже къде отива, па още повече хляб да донесе... И така след две седмици вече са го намерили познати на дядо ми, и са го върнали от плажа И баща ми като се е прибрал в къщи, дядо с един шамар е обърнал фотьойла с него. Добреждавайте къде ходите бе!!!

46

Ники

преди 1 година

Браво. Обичам да има добър край всичко.Дано да му няма нищо на момчето. Може просто да се е понадрусало - случва се, млад човек - важното, че е добре и дано го се позатегне и те така.

45

Анонимен

преди 1 година

Аз пък не мога да разбера, защо толкова се дразните, че една майка издирва сина си? Какъв Ви е проблема?

44

Анонимен

преди 1 година

А сега да го ошамарят и да изработи похарчения ресурс за лигавщини!

43

Анонимен

преди 1 година

Един бой и да върви да бачка. Да се самоиздържа една година и да учи, заедно с това.

42

Бай Ставри

преди 1 година

На мама детенцето,трябва немедлено да се отбие в най близкия кабинет на добър и строг психиатър.

41

НАТО

преди 1 година

Чух че го открили докато се подписвал на подписка на партия ***, което потвърждава, че момчето най-вероятно има психично заболяване.

40

Анонимен

преди 1 година

До Ами мирише на проблем с хазарта, мацката е само за прикритие

39

Прилича ми на

преди 1 година

аутист

38

aZ-ът

преди 1 година

учудват ме реакциите на коментиращите - гей драма било, наркоман било ... Сега 20 годишен е все едно 13 по наше време. И всичките са високо-чуствителни и тънко-обидни. Така е при либерализма. Може майка му да го е сгълчала и да си е взел багажа. Естествено, че жената се е побъркала от тревога и го е обявила за общодържавно издирване. Стига сте говорили глупости, утре може да е вашето дете или внука ви ?! Толкова ли не можете просто да се зарадвате? Или вие на чуждото не можете се радва?

37

много яко

преди 1 година

Другият път околостветско

36

Алов

преди 1 година

Дрога ...дано да го спасят,щом учи медицина в СтЗ по-добре да не става лекар ,а поне санитар ама няма да го избута тоя живот

35

До Таня

преди 1 година

На 20 години има право да ходи където си поиска и за колкото си поиска,да,ама ако вече си живее отделно и си плаща и университета и всички сметки.Дотогава обаче е зависим и ще трябва да се обажда.

34

Анонимен

преди 1 година

Бил е на сбирката на ПП и ДБ, ще става модерен от добрите сили

33

Анонимен

преди 1 година

Дано му е здрава дюзата!