48

Анонимен

преди 1 година

Путин трябва вече да е разбрал накъде отиват нещата. С 25 броя ги съдраха, а Полша е поръчала 200, които може да предостави на Украйна.

47

Анонимен

преди 1 година

Мои съседи си остъклоха в кавички терасата с тухли. Това също е бункер.

46

Анонимен

преди 1 година

А.Атанасов който беше с Кирил Петков в Украйна каза че разговорите със Зеленски са се водили в нещо като бункер. Там той благодарил на българск. правителството че не е попречило на военните заводи в Бг да продават продукция за украйна. В нещо като бункер приема и зеленски защо непрекъснато се подигравате на други хора.

45

Анонимен

преди 1 година

Колега със зелена енергия можеш ли да построиш танкове. Трябва желязо и стомана и чипове предполагам. Русия може да загуби но Украйна няма как да спечели.

44

Оптимист

преди 1 година

Въпреки,че съм уверен ,че войната ще продължи 10 г.,ще има почти милион убити и ранени,като рано или късно побърканият гном ще натисне ядреното копче, съм оптимист.....Защото неговият край ще дойде.....било падане от прозорец,било новичок...все пак сред руснаците има милиони,които искат да живеят и разбират какво е ядрена война. Но акто има ядрена война..... 93301Копейкин ще бъде последния оцелял във ядрената катастрофа....ще танцува и ще пее...ние ПОБЕДИХМЕ!

43

Калибр

преди 1 година

Като гледам, както се е настофърчил, от тоя Папингер и съмишлениците му и папер няма да остане.

42

Анонимен

преди 1 година

"na koompaniqta" на коя koompaniq? Хаха

41

Анонимен

преди 1 година

За какво са им, затриха автомобилопроизводството си, ще строят himars! С кого ще воюват с Путин ли или укрите ще снабдяват докато и последният полети към отвъдното! Горките укри, жалко за толкова животи!

40

Анонимен

преди 1 година

Подготвяме лятната офанзива, 22 юни е годишнина.

39

Космонавт

преди 1 година

Всичкото руснак на бламатума и да се стягат за протест! Как така ще произвеждат? Или само България няма право да произвежда и продава? Братята им германци може, а?

38

Сата НАТО

преди 1 година

Според мене просто ще превърнат Просията в една огромна Северна Корея. Ще им вземат Беларус и Крим, за да изравнят границата и да се оформи Триморието без слаби места като Сувалки. Възможно е да им наложат някаква ДМЗ, да кажем в Приазовието и Краснодарска околия. Северен Кавказ ще стане автономна област, изметена от рашизъм и кадировщина. Там ще се ходи на ски, казина и секс туризъм. В Грузия ще има бази на НАТО, където ще служат и българи.

37

Анонимен

преди 1 година

И тук да кажа : 20% инфлация при швабарите. Ама давайте пушкала...

36

Анонимен

преди 1 година

Нашите заспали ойроатлантише да се запишат в списъка за чакане за Лада-Хаймарс. Поляците и румънците пак ще ни изпреварят. Трябва да сме първи в списъка.

35

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

В Германските банкови трезори - има над 200 тона злато - а на САЩ им трябват Пари - схемата е такава , че си мисля - това злато ще отиде в САЩ:) както след Втората Световна война , Швеция се Усети - и днес заяви че Спира преговорите за Членство в НАТО ......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

34

Време е величието

преди 1 година

на Вермахта да бъде възкресено. Ресурсите на територията наречена Русия, чакат да бъдат експлоатирани от техническа и способна интелектуална нация като немската.

33

Анонимен

преди 1 година

Когато дойде моментът всички съюзници ще атакуват Русия от всички страни едновременно. Заедно с Китай дори японците и корейците от далечния изток ще нанесат смъртоносни удари по руската територия. САЩ са им обещали парчета от баницата.

32

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Германците са Свикнали да Губят - май Пак ще Загубят - Стана им Навик - може би им харесва ......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

31

И така

преди 1 година

До 29. Колко да я изтощи. 6000 ядрени бойни глави като трън в очите на НАТО са.

30

Тттт

преди 1 година

До17. Да удрят болници като днес в ДНР.

29

Анонимен

преди 1 година

Този път Германия ще победи защото има САЩ зад гърба си. Много хитра стратегия измислиха. Украйна ще се бие срещу Русия с натовско оръжие докато я отслабят. После ще влязат американците и Китайците които вече са се разбрали. Ще разделят Русия на 2. Китай ще вземе източната част. А Европа и САЩ западнат част.