133

Анонимен

преди 1 година

Тоя кой беше?

132

Иван

преди 1 година

Ама и Слави ги вади едни такива еднодневки, каква беше тази фъфла - Ива Митева, работила в Народното събрание, че и аз работя някъде си. Уплаши се и той - при това - съвсем реално се уплаши.

131

оракул

преди 1 година

Ако знаете колко сте жалки! Нали щяхте да изчегъртвате ГЕРБ, какво стана? Просто станахте поредната патерица и бухалка едновременно на мафията. Стойте си в измислената телевизия, която почти никой не гледа, и не се правете на ощипани и много загрижени!

130

Мими

преди 1 година

До АнонименМного анонимни се навъдихте,та не знам на кой анонимник отговарям ."Господин" Трифонов е толкова господин ,колкото аз съм Клеопатра.

129

Анонимен

преди 1 година

Лена даго гледа от добрата страна може да стане лице на чалгата или да стане рекламно лице на Airbnb.

128

Анонимен

преди 1 година

Когато нападаха Борисов, който се бе изънл на леглото си и му ровиха по чекмеджетата подслюшваха го в нужника и т.н. не рева Лена.

127

Анонимен

преди 1 година

На пошъл политиккато Лена пошла песен.

126

Хм

преди 1 година

Кат правеха песнички и скечове за Ваньо Костов, Пешо Стоянов, Станишката, Доганчо, ***, ББ, ИГ, и много други, нямаше такъв вой. Пък ленчето мноо са засегнала, брях и един куп защитници извади!

125

Иван

преди 1 година

То само черно-бяло, Слави трябваше да поеме властта, да уволни всички - както прави в шоуто си и да се беше свършило досега. Сега мафията си отвори отново устата и това стана в крайна сметка - ухиленият Борисов.

124

Анонимен

преди 1 година

"Коласьооон алангрооо, Ленче ле! " Чувам го това от Ивайло Вълчев и паднах. Киро *** наистина преди време искаше да каже "алангле", а каза "алангро". Муахахаха...Иво е велик!

123

Иван Стратиев

преди 1 година

Нашата журналистика е също толкова виновна за родния батак, колкото и самите политици. Помня при появата на Кирчо и Кокорчо как ги канеха по всички теллевизии, и ги слушаха чинно, без прекъсване и с отворена уста. А когато поканят хората на Слави - прекъсване, снизходителен тон, прикрити подигравки, профанизиране и "пожълтяване" на разговора. Нямам партийни предпочитания - би било обида за интелекта. Но като гледам и чета съвременната платена журналистика - обидата преминава в "смешен плач".

122

Анонимен

преди 1 година

Само където има разлика между политическа сатира и цинизъм! Не защитавам Лена Бориславова но тази песен определено прекрачва границата на политическата сатира.Но те хората на г-н Трифонов отдавна показаха че са изпростяли много силно за разлика от преди години когато показваха доста по-интелектуиални неща. И политическата им сатира беше доста по изчистена от цинизми и т.н.

121

мох

преди 1 година

Проблемът не е че са направили песен за политическо лице, проблемът е, че те самите са паралии и могат да платят в съда - затова и ще бъдат осъдени. В момента в който се докажат морални вреди са готови. И ще плащат. Като не знаят кога да се спрат ще плащат. Не вярвам в затвора да ги вкарат, все пак не сме Русия да арестуват за песни срещу режима.

120

Самет

преди 1 година

Абе хубава работа ама българска ,ако беше ДПС нямаше да има такиви работи!

119

Анонимен

преди 1 година

Божинката има повече акъл от тоя ве! По-добре той да е депутат.

118

Ивайло Вълчев

преди 1 година

А в тъз пица що има само пица ве?

117

Анонимен

преди 1 година

То на калпавите "политици" ...системата им била виновна..Ам нали ви гласуваха доверие хората -и каква я свършихте..всички ви видяха ,че за нищо не ставате ,а и не можете- плюенето и търсенето на маана не те прави политик или държавник - а всичкото е 7/8 е талант. Това е поредното продуктово позициониране - и нищо повечеГлей си там остроумията и идеите между вас и до там..никой не се интересува..

116

Анонимен

преди 1 година

Обещали и заплати а пък са парапети

115

Анонимен

преди 1 година

Да припомним, че министърката на Слави подписа каптулацията на исканията ни към Мънки-дония

114

Анонимен

преди 1 година

до 112 Оригиналът е: "ВзиметИ на Наско коза и го махнетИ от ДЖАМА да нИ паднИ, Ленчеее!" Муахахахаха...