224

Юда

преди 1 година

Краят идва:))) Както се казва - всяко начало си има край. И всеки рай и той си има край. :)))

223

Юда

преди 1 година

До бай дрън. Дрънкай Дрънкай. Края ***:))) Те кошерите с пчели се броят на пролет тъй като не се знае ако ги преброи есента, колко от тях ще изкарат зимата. Тавариш. А сига:) затаи дъх-най интересно тепърва предстои:)))

222

Бай Дрън

преди 1 година

Ъъъ...аз ли нещо не схващам, но толкова ли бяха силиците на химарсите, дето трябваше вече да са в Крим и околностите? Укроармията отблъсквала руснаците 11 месеца. Доколкото помня, Зе почваше офанзива август и до Нова година трябваше да е в Крим. Срам за западното оръжие, дето пак взе да дава фира и укроармията да отстъпва ли отстъпва. Добре, че руската армия се оттегли сама от десния бряг на Днепър без да я гонят, че да има с какво да запълвате пропагандните статии.

221

Боби ту

преди 1 година

Много си се развил ял. Напомпал си лайкове те като за последно на твоите коментари. Не забравяй IP-то:))) и апчаата?

220

Попи-ту:)))

преди 1 година

Днес да не си забравя хапчетата, че лайкове те няма как иначе да станат такива. Алоооу, Боби ту днес нямя ли да има 20 30 000укр 100хеликоптера и др работи унищожени? А. Извинявай-аз забравих че ти вече си аноним:))) Или днес си на танков молебен в руското посолство? :))) Кво става сега-превзехте ли Бахмут вече, че Зеленски пита за кога да приготви с карата в Киев :))) Казах му че лично ще те питам.Ъ?Кажи де?

219

Анон 2026

преди 1 година

Създадоха микро наноработи, които заразяват ядрените глави и ги "изяждат"и от Плутония остава само шлака.Тези нано работи буквално изящдат плутония и урана и ядреното оръжие става неизползваемо.Проблема е, че процеса отнема 6 месеца средно и не се знае точната локация на всички оръжия и тези в атомните подвоници изискват вътрешен човек за заразяване...

218

Анонимен

преди 1 година

До ЕхаааСтатистикат? За УА-ската или на Дойче Зеле?

217

Чалгарин дудаев

преди 1 година

ГОРД СЬМ ЧЕ БЬЛГАРИЯ Е ВЗЕЛА РЕШЕНИЕ ДА ПОМАГА НА УКРАЙНА...МНОГО ПРЕДИ НАГЛОТО НАХЛУВАНЕ НА РУСССИЯ.варвари

216

Ехааа

преди 1 година

До 240 значи да не чакаме скоро победата. То щом на половин час такива загуби и само убити от украинците и няма дори и ранени а падат само хеликоптери то рано утре сутринта Зеленски е капитулирал. Ако не най късно до обяд:))) Може дори и Байдън да развее белият байрак над Кремъл нали. Ей момче. Ходи се лекува че накрая ще изхълцаш еи така на майтап от напрягане и пенене.Смешен инфантил си ти.Пиеш ли шмъркаш ли не знам, но няма да се докара до нищо хубаво така. Ай де-късмет със статистиката:)))

215

анонимен келеш

преди 1 година

Горд съм като Българин,че с наши бомби родно производство от ВМЗ Сопот и Арсенал Казанлък,всеки ден в Украйна хвърчат по няколко стотин руски зелки:):):)

214

Ехаа

преди 1 година

До Еааа ежедневно, ежечасово се пишат руските загуби - 120000 до 180000 през 15 мин и по 30 свалени хеликоптера на половин час...така устройва ли те?

213

До 237

преди 1 година

До 216.Разбрах.Избрали сте по добрата оферта. Ясно. Бизнес. А след като Бг е приела предложението и се превърнала във Велика Бг- до края на Втората Световна то след края и до днес каква е? Велика, народна или...??

212

Еааа

преди 1 година

Руската пропаганда днес е покъртителна. Греят здраво Русо П илченцата. Като за последно. Ми напишете нещо ра руските загуби или казвате само украинци мрът. Ккккк:)))

211

до 216

преди 1 година

Германците единствени предлагат на Бг старите граници при включване на тяхна страна през 2-рата св война -- другото им предложение е да ни прегазят със танковете си който вече са на Дунав ! И Бг става велика БГ до края на 2-та св война!

210

Анонимен

преди 1 година

Имало планини от трупове на украинци.Зеленски е по зле и от Хитлер.

209

Анонимен

преди 1 година

Русоробите не издържат. Това, че прехвалената им армия, *** като мухи в името на джуджето вожд, го приемат като победа. Рашата изгуби войната, още като се оттегли от Киев. Там, превъзхождайки в пъти не успя нищо да направи. После изгубиха и всички окупирани области освен източния фронт. Тази година и той ще падне и митът за непобедимата сбирщина от ***, най-накрая ще бъде развенчан.

208

Ехаа

преди 1 година

Всу са пробвали 2 форсажа на Днепър, гътнати един път 80 и втори път още 100ина укронацита , 6 БМП и 3 катера има издавени наемни полски мишки, броят им не е съобщен... та, да продължават в същия дух. Дет се вика, върви им по вода.

207

До 231

преди 1 година

До... Аз посещавам много сайтове и форуми. Руският Gulagu. net нпр също. Контактувам и с доста руснаци, германци, поляци, чехи,румънциу,краинци,испанци, грузинци. и тн почти цяла Европа. Това работя. Да кажем в транспорта най общо.Искам да благодаря на вс който ми отговориха-придобих доснатъчна представа както за историята, така и за начинът на мислене. Мир вам и успех както на предстоящите Ви избори, така и за шенген. Здраве и късмет пожелавам

206

Шега е

преди 1 година

военностратегическия анализ дето си го пльоснал, но от евродебили няма какво повече да очакваш..

205

Анонимен

преди 1 година

До 224 е какво видиш в български сайт като използван .....Ходи си в Европа.Пиши си с поляци и там някой друг с който намира опора.Дошъл си в България пък се мислиш за нещо голямо.Що си тук бре,що просите оръжие.За това не ви искаме,щото сте неблагодарни и го разбрахме доста преди Европейците,а не,че сме толкова проруски настроени.Анти украински сме заради самите вас.