242

Анонимен

преди 1 година

!

241

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

АНГЕЛИНКЕ НИКАКВА ПЖДМЯНА И НИКАКВИ ЧЕРЕПИ НЯМА ПОВЕЧЕ ДА ПЛОДЪЛЖАТ ДА КРАДАТ ОТ ДЪРЖАВАТА СИ АНГЕЛИНКА НАЗНАЧЕНИТЕ ЧЕРЕПИ НЯМА КАК ПОВЕЧЕ ДА СЕ САМОНАСТАНЯТ В ПАРЛАМЕНТА МАШИНИТЕ ПЪПЪ ЗАМИНАВАТ ПРИ СЛАВИ И НАИСТИНА АНГЕЛИНА ДЪРЖАВАТА НИ ИМА НУЖДА ОТ РАЗВИТИЕ ОТ ДОКАЗАНИ ПОЛИТИЦИ И ТОВА СА ОТ ГЕРБ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГЛАСУВА ЗА БОРИСОВ

240

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

777 ОГРОМНА ПОДКРЕПА ЗА ТОВА КОЕТО ПИШЕШ ЕДИН ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН ЖИВЕЕЩ ТУК И СЕГА ПОДКРЕПА

239

Анонимен

преди 1 година

Борисов не лъже умишлено - той просто не е добре с главата

238

Кирчо

преди 1 година

Българо-руските аверия на Бойко 15 години източваха Лукойл и направиха милиарди на гърба на народа. И сега Бойко няма срам да излезе по ТВ и да ръси лъжи и партенки. А той е реално най-големия крадец.

237

Пена

преди 1 година

Борисов и Путин лъжат най-много, професионални лъжци. Голям успех имат в пропаднали държави като България и Русия.

236

До IMdryndryn

преди 1 година

Лъжеш, че ти е вдигната Пенцията 2 пъти. Има повишение макс 50% за някои, повече от които са си клатили краката всъщност. Но за сметка на това цение на храната скочиха два пъти. Дори и ти си на загуба. Хвърлиха ви двамата мошенници малко прах за да се нагушат яко в офшорките си.

235

Без мозък ужБългари

преди 1 година

Георги Константинов преди 1989 взривил паметника на Сталин при стадион Българска армия в Борисовата градина дори и през 21 век беше подложен на подигравка от целият Парламент и то с мнозинство на Герб:"Ще го назначим за шеф на комисия ама няма да го назначим защото не бил от мафията на добрите червени марксисти а лош анархо-КОМУНИСТ.......................Г.К. не загрял подигравката от същата червена общност та преди да умре каза:"ромите,турците и сие трябва да сменят българите с друг народ"

234

Анонимен

преди 1 година

да , ама дизела само 60,70 стотинки. Извинете се и върнете литмуса, алангро! Истенски премиер от който не се срамуваме, особено кандаската му жена като се появи с кецове при Папата, модера работа. Па ти яж филии с мас и ритай топка с другата ръка!

233

Ще ги пощадим

преди 1 година

Само ако публично излезат и си признаят че са некадърници

232

Анонимен

преди 1 година

Боко ,защо няма сняг ?!?Кой е виновен ?!Само питам :)))))

231

Мутра

преди 1 година

Далаверата свърши. Русия Умре, Лукойил Умре, Газпром Умре, БКП Умре, МВР Умре.............Мутрите Умреха......ЧАО

230

Ангелина

преди 1 година

"Обективност" ,ЩО Е ТО ,ВИЙ ГЛУПЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ГЕРБ/ДПС И КОМПАНИЯ ,БЕЗ ОГЛЕД НА "ЦВЯТ" ,ЗАЕДНО С ВАШИТЕ ПРИДВОРНИ ЛАКЕИ НАВСЯКЪДЕ - НЕ ЗНАЕТЕ.КАТО ОБЕКТИВЕН ЧОВЕК С ПРИНЦИПНА И ПОСЛЕДОВАТЕЛНА ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ ВИ КАЗВАМ ,ЧЕ ПРОМЯНАТА ,КАТО ПРОЦЕС ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ,ЗАЩОТО Е НЕОБРАТИМ ПРОЦЕС И АКО СТЕ НЕ "ОБЕКТИВНИ" ,ЗАЩОТО ТОВА КАЧЕСТВО ГО НЯМА ВЪВ ВАС ,А С ЦЕЛ"СЪХРАНЕНИЕ" НА ВАШИТЕ ПЕРСОНИ ,КОЕТО ЦЕЛИТЕ - БИХТЕ СЕ "ИЗНЕСЛИ" ПО - БЪРЗО ОТ НС ,ПРЕДИ СМЕЛИТЕ И СВОБОДНИ ХОРА ,ДА ВИ "ИЗМЕТАТ"

229

язък

преди 1 година

Все още не се намери в тази държавица достатъчно кадърен и смел психиатър, който да освидетелства и заведе на учет този главчо!

228

IM-дртiйУАЙТBoY!

преди 1 година

До Анонимен/267-ми... И понеже тук некой отвори АКТуална дума и за пенЦИОНерите, само да отбележа моите лични ВПЕЧАТЛЕНИЯ и конкретни ДАННИ: В сравнение с неговия 3-годишен период на Бате ми Бойко /откакто съм се пенЦИОНирал!/, за краткия престой на ПП на кормилото на властта, личната ми пенцийка бе увеличена точно 2,5х /ДВА и ПОЛОВИНА/ ПЪТИ повече отколкото при ЦАРуването им на г-да герберастите... Все пак това си е ЦИФРА, нали...

227

тъй де

преди 1 година

До Анонимен 270 Този дето прави такива исказвания е най-кухия от най-*** манерки...............

226

Грешка...

преди 1 година

....откакто ГЕРБ и ПП ги няма, бензинът за пръв път леко започва да пада.... но не благодарение на теб!

225

Каскета

преди 1 година

Бокич съжалявам за Нексо, не трябваше баш сега, ама Доган нареди така.

224

Анонимен

преди 1 година

Горивото пада в Цяла Европа и те ,дори не са чували за ПП !Колко трябва да си кух ,за да правиш,такива изказвания ?!?

223

Анонимен

преди 1 година

Бензина трябваше да падне с лев след като ГЕПИ спечелиха изборите, ама минаха месеци и това не стана :)Иначе бензина падна защото руския петрол се срина...