119

Иванов

преди 1 година

Де що има Борисов, кражбата не му стига. НЯМА НАЯЖДАНЕ!

118

Анонимен

преди 1 година

В България всеки може да каже "Заплатата не ми стига" и да тръгне да злоупотребява със служебното си положение.

117

<html><body

преди 1 година

Не съм чул до сега на някой да му е стигнала заплатата

116

Бойко Българоубиец

преди 1 година

И на мен не ми стигат чекмеджетата! Искам още! ГЕРБ ПОБЕДА!

115

Анонимен

преди 1 година

Той не е отишъл в полицията за заплата, а за ранно пенсиониране. Ниската заплата е просто оправдание.

114

Ху кеърс

преди 1 година

Не е оправдание това.На другите където превозваха го правеха щото имат много пари ли?Присъда като на останалите даже по тежка заради злоупотребата с власт където всички в сектора злоупотребяват.Всеки злоупотребил с власт по 2 или по 3 на другите.Така няма да има подкупни полицай няколко ще изгърмят за назидание!

113

АНГЕЛ

преди 1 година

На Полицая Борисов никога не му е стигала заплатата. Днешния полицай Борисов е пълно копие на тогавашния полицай Борисов с тази разлика ,че тогава много по лесно се катереха стълбичките към голямото лапане.Днес е по трудно защото конкуренцията е голяма. Много Полицай Борисов се навъдиха !

112

Алекс

преди 1 година

Да помагаш на нашествениците да завладеят България и Европа е тежко престъпление и жандармеристчето трябва да понесе цялата строгост на закона.Предците на този са воювали с тези нашественици,за да има той днес Държава.Униформата на жандармерист е утежняващо вината обстоятелство.Наказанието трябва да е по-тежко,отколкото на обикновен трафикант.

111

аз да ви обадя

преди 1 година

Прав е защитникът , на момчето не му стигат парите- ей го от немотия в свободното си време носи униформата щото няма пари за свестни цивилни дрехи. И лична няма пари да си извади , та затова размята служебната . Пустия му обвинител все лошото мисли.

110

Анонимен

преди 1 година

1 рОбла е 0.014 цента

109

ПП

преди 1 година

Честита промяна!

108

Коментатор

преди 1 година

Като не стига заплатата да стане келнер през свободното си време. И как точно избира, че прекарване на бежанци е по-доходно от това например да се занимава с наркотици, проституция, наемни убийства, рекети, пране на пари или други дейности? Явно това си е мислел е с най-малък риск.

107

Анонимен

преди 1 година

На него и на милиционерката Симона не са им стигали акълите, но уви в БКП милиционерска държава това се котира!

106

Анонимен

преди 1 година

Горкия той, милиционера! :))))))))))))

105

Анонимен

преди 1 година

В условията на пазарна икономика 90%от живеещите в България само съществуваме и всеки сам си търси пътя на развитие. Човеците на дълга са голяма рядкост, не затова, че не са подготвени физически, психически и като интелект, а затова, че работещите в МВР не са задоволени финансово и така се поддават на подкупи и корупция.Колкото до авторитета, той се изгражда с работа.... Полицията е репресивен орган и упражняването на сила трябва да бъде много разумно дозирано.

104

Анонимен

преди 1 година

Типично извинение по провинциално ми.Егати миризливите и проззти са това българетата.

103

Анонимен

преди 1 година

Това някакво оправдание ли е какво !? Я си представете, ако всеки на който не му стига заплатата реши да извърши по едно престъпление

102

Армагедон

преди 1 година

Ами да си намери истинска работа, като не му стигат... То на 3/4 от Българите не им стигат... Дай да продаваме наркотици и да прекрваме талибани... Голямо оправдание няма що...

101

Анонимен

преди 1 година

Доживотен затвор или разстрел за мръсното ченге.

100

ех Канада

преди 1 година

сещатели се още колко тумори има като тоя , после искаме шенген . Е нема , батко и шенгенЯ почва да бега , батко !МВР то реално е 40% престъпници , 50% търтеи и 10% лелки в администрацията