102

Анонимен

преди 1 година

Не знаеш колко си беден, докато не приеш еврото. Това го казват и Гърците, Португалците, Кипърци Италвнци. Сега и Хърватите го разбраха.. от личен опит.

101

Анонимен

преди 1 година

А какви са заплатите и пенсиите в Хърватия защо никой не пише?

100

С...

преди 1 година

...кво ше спре поскъпването?! Поне Гърция имаше острови да продаде. Еврото не беше това, което бе преди!

99

Анонимен

преди 1 година

Преди приемането на еврото Хърватия живееше добре. И бе преуспяваща източно европейска държава. След приемането на еврото, Хърватия се нуждае от спешни мерки са овладяване на обедняването на хората и помощ от Централната Европейска банка. Само 7 дена по-късно!!

98

Анонимен

преди 1 година

Смешно, един евреин Зеленски честити православния празник Рождество Христово, когото самите те разпънаха и все още не признават за Спасител. Чудни са делата ти, Господи! В какъв луд свят живеем

97

Анонимен

преди 1 година

Когато и последния прокажен комунист отиде да се пържи в ада, тогава ще се оправи България! Единственото хубаво нещо в момента тук е високата смъртност на увредени ментално и генетично от комунизма.

96

Анонимен

преди 1 година

До Гроби Таласомо: те ако требеше да висят щеха да са сички !

95

Христо Христов

преди 1 година

До 100 "Нашият лев е маскирано евро. " - ц. Не е. Но си неграмотен и про'с'т да го всенеш.

94

Анонимен

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860 То е хубаво да питаш, ама трябваа да слушаш отговора. А ти си си запушил ушите. За какъв питаш тогава?

93

До 95

преди 1 година

Кефят ме Off-road машините. 4WD с яко Bilstein Suspension Monster тракове. Обичам през свободното си време да си правя Aftermarket Upgrade на колите. Да ходя за риба, hiking и в реката да мия пясък за злато. Казва се gold panning.

92

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Само питам за хиляден път и нищо повече ! Ако фактът,че Германия е управлявана от ТУРЦИ е Факт и Франция управлявана от АРАБИ не по-малконФакто, то еврото на кого служи? Щото аз понеже съм нък'ъв ибесил и одим по гоолема нужда от гнас из устата,та позапитвувам некак си из яйчниците ми ,дет' ги немам та немам.ТОЛКОВА ЛИ НЕМАМЕ МЪЖЕ В БЪЛГАРИЯ И ХЪРВАТИЯ,ЧЕ ДОПУСКАМЕ НЕКАКВИ АНАДОЛСКИ БАБАЛЮГИ ДА НИ НАПЪВАТ ЖЕНИТЕ И ЩЕРКИТЕ??? Аз само питам,но с омраза зверска срвщу турците и вече нож с Левъ имам!

91

Анонимен

преди 1 година

Мене фюжъна и аренби по мекефат, а може и малко прогресив рок и грънч такова.

90

Анонимен

преди 1 година

Не съм чалгар а харесвам Classic Rock и малко House Music. Това че в БГ народа изпростя от чака рака тумба лумба, опсаа, опсаа, тъндърляка чикицак опсаа. Ми това са ви идолите Боко и Слави. Блъскане на щанги, татуси целите и най-смешното ходете на козметичка да ви епилира краката и на фризьор. Тотално новото поколение е деградирало. Бомбок от всякъде пълен лeш.

89

до 92

преди 1 година

Няма общо. Пинчерът Копейкин ги е активирал. Трябва да си верен на "вожда".

88

До 91

преди 1 година

Какво общо имат инфлацията в Хърватия и една антибългарска партия, за която гласуват основно роми и неграмотни??

87

до 84

преди 1 година

Браво, чалгарче! И какво общо има това с България и особено с Възраждане? Или искаш един ден да загубиш всичко ( ако е истина, де)?

86

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Братя и Сестри Хървати,когато се отървем от немско-турската *** и френско-арабската повърня,когато се откажем да бъдем роби на руско-украино-османската безличност ЩЕ БЪДЕМ СВОБОДНИ ОТ ТОРМОЗ ИКОНОМИЧЕСКИ. Но попитайте Вучич що за шовинизъм,замразяващ Балканският мир дъдне.И обяснете май-сетне що за антиИстина бешв хърватският гражданин с тумор в мозъка Вашият Сърбин на сърбите Хас му пеле Йосиф Тито! Че нещо свет ми се вие от сърбо-хърватските мимикрия.А сега хрускайте на Ердоган спермата вонящ

85

Анонимен

преди 1 година

Ще поживеем и ще видим. Факт е обаче,че няма нито една страна в еврозоната която е по-зле от нас. А ние си живеем с илюзията как ако влезнем ще ни вземат всичко. Кое е това всичко. Че ние всичко разпродадохме отдавна. Останаха ни само губещото БДЖ и губещите топлофикации. За обикновен човек кредитите ще са с по-ниска лихва. За цените е ясно,че заради балканския манталитет всичко ще се вдигне и след година ще се нормализира

84

Анонимен

преди 1 година

Какво поскъпване бе, лъжци??? Имам познати е Хърватия - поскъпването на стоките и услугите от първа необходимост е незначително и вече са измислени мерки за облекчаване положението на най-бедните слоеве на населението. Какви са тия фантасмагории, които разказвате, за да плашите хората??

83

Тома

преди 1 година

При нас цените се вдигнаха двойно и тройно без евро и никой въобще не проверява че и хърватите чакат някой да им намали цените