8

Анонимен

преди 1 година

Горанов е най-чистия политик безсребреник ! миличкия сигур още живее при кума си щот си няма дом -Време е нещо фургонче,бчк храница ,некои фастъчки за чнг ,одеала и обувки -не ви ли е жал за сиромахчето Влади ?

7

Край

преди 1 година

То че ареста е незаконен и че беше направен само за да изпере Бате и Владко и сега да се явяват целите в девствено бяло е ясно. НО. Борисов и Владко когато и да ги приберат на топло все ще е късно. На колкото и да ги осъдят - все ще е малко.

6

Милионер

преди 1 година

Този си мисли, че е от мафията. Както и съдиите от съда. Те ще изплащат заемите на България. Ще ги подпомагат финансово депутатите и партийните им лидери от следващото НС. Такива са Борисов, Атанасова, Атанасов, Иванов, Мустафата от ДПС и другите. Да ме прощават пропуснатите. Не мога да се занимавам само с техните проблеми. Имам си важна работа. Да правя баница и да пия уиски. Шотланско при това.

5

Анонимен

преди 1 година

Паметни белешки, 800 млн... Всичко е точно. Мафията каза че мафията е невинна

4

Анонимен

преди 1 година

Нали искахте Промяна - ЕТО Я !!! НЕЗАКОННИ АРЕСТИ, ИНФЛАЦИЯ, ХРАНЕНЕ НА ЧУЖД НАРОД ЗА НАША СМЕТКА, СТУД, ГЛАД, МИЗЕРИЯ. КОЙТО ГЛАСУВА ПАК ЗА КОМУНИСТИТЕ АСЕН И КИРИАК ДИРЕКТНО В ЗАТВОРА И НА ВЪЖЕТО

3

Реалист

преди 1 година

Този,бацето и каскета са "най-честните" люде в България, те въобще не крадяха.За 12г. само по 10млрд.на година,не е много,нали господа съдии?...

2

Йовка Лютова

преди 1 година

Айде и тоя се измъкна като Буци!

1

Кака Сийка

преди 1 година

От известно време цялата дейност на прокуратурата в тикволандия е леееко незаконна.