48

За да има

преди 1 година

справедливост, съдиите и прокурорите също трябва да се разследват при съмнителни решения и съответно да бъдат съдени.

47

Анонимен

преди 1 година

Има ли още хора, които да вярват в безпристрастността на съда в България?

46

Анонимен

преди 1 година

Отваряне на всички концлагери,набутване на всички евроатлантици там,гейбъристите да висят като коледна украса,затвор за Лойко и лойковистите

45

Алоооо!!!

преди 1 година

Откъде макъде административен съд се произнася по наказателно дело?????????Или мафията на Гешев-Боко-Прасчо е на бруствра???Сега целият състав произнесъл се да бъде арестуван и разследван но от немска прокуратура и съд!! Тогава ще им лъснат крадливите заадници на тези менте съдии.

44

До 45

преди 1 година

Къде бяхте последните 12 години? Как изведнъж почнахте да разпознавате лъжесвидетлстване, реваншизъм и т.н. Тези работи преди не съществуваха?! НИКОЙ НЕ Е ИДЕАЛЕН. Как по друг начин да се спрат тези престъпни мозъци. МОЖЕТЕ ЛИ ДА ГИ НАКАРАТЕ ДА МИСЛЯТ ПО ДРУГ НАЧИН, ОСВЕН НАЧИНЪТ "ДАЛАВЕРА"? Всеки мишкуваше, докато М***УТР***АТА беше на власт. Рекетирани бизнеси, МИШО БИРАТА, кражба на земи по Черноморието и т.н.Още аргументи?Забравих. Полуграмотен МИЛИЦИОНЕР от Банкя.

43

Анонимен

преди 1 година

Това е доказателство, че има справедливост и правосъдие в България!

42

Анонимен

преди 1 година

Браво,страхотно,невероятно българско кривосъдие та 224 място в света

41

Бойко съм

преди 1 година

Мен ме арестуваха незаконно без да имат нищо срещу мен ... кирчо доказано излъга с Декларацията, но никой не го съди за нищо!

40

Анонимен

преди 1 година

"За какво да за задържат Кирил Петков? Че ви показа, че живеете в *** подобна на Нигерия." - За лъжесвидетелстване и съмнения, за ползване на дървщжвани органи за политическа саморазправа и реваншизъм?! Не казвам, че ГЕРБ и Борисов са света вода ненапита, ама това е просто недопостимо.

39

Анонимен

преди 1 година

"В някоя бяла държава ако опростиш на бизнесмен 700 милиона лева данъци и същия твърди,че ти е платил 67 милиона лева такса спокойствие,тутакси влизаш в затвора заедно с бизнесмена." - Без дело, без доказателства освен "думата ти"?

38

Анонимен

преди 1 година

Има един полицейски началник, който или ще каже, Кирето какво го е наларал да прави или ще полежи...

37

Анонимен

преди 1 година

Ареста и на Влади Горанов и на Бойко и на Севда се оказоха незакони по една единствена причина. Няма повдигнато обвинение и заповед за неотложно задържане от Прокуратурата на Република България! А арест, без искане от прокуратурата е незаконен! И Влади и Бойко трябва да черпят прокуратурата и главния прокурор за това.

36

ГЕРБ-ДПС

преди 1 година

Ехх ако бяхме в Шенген. Владко нямаше да го питат защо колата е крадена и щеше да си мине границата. Можеше и с краден Руски танк да мине и никой нищо нямаше да му каже!

35

Анонимен

преди 1 година

Така наречените съдии използваха коледните празници,за да мине резила им между другото.Какви ли подаръци са получили от "невинните"?

34

Анонимен

преди 1 година

в колонията бг е така няма никаква държавност

33

Анонимен

преди 1 година

Административния съд-НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ,БЕ?

32

Анонимен

преди 1 година

Това е реалността в България! Хващат те на границата с крадена кола и недекларирани милиони евро в сакове. И вместо да го простнат по очи и да му сложат белезниците. Родната полиция го посъветва, да се върне и да намери друга кола, защото тази се издирва от Европол. И няма как да го пуснат да мине. Да беше Българска системата.щеше да мине. Ама тия от Брюксел много насериозно са се взели и следят.

31

Анонимен

преди 1 година

В някоя бяла държава ако опростиш на бизнесмен 700 милиона лева данъци и същия твърди,че ти е платил 67 милиона лева такса спокойствие,тутакси влизаш в затвора заедно с бизнесмена.В банановите републики това се толерира и на виновните се плаща обезщетение.Уважаеми зрители,спите ли?

30

Анонимен

преди 1 година

Административният съд: Арестът на Горанов е незаконен. . . . . . . НЕ Е Е Е! ОБРАТНО АРЕСТА Е ЗАКОНЕН, НО АДМИНИСТРАТИВНИЯ СЪД Е НЕЗАКОНЕН!

29

Анонимен

преди 1 година

За кон няма закон.За кокошка няма прошка.