34

Анонимен

преди 1 година

Голям срам но то си е нормално за ЕС там освен *** управлявши други няма

33

До 52 Българин

преди 1 година

Ти ако си представителна извадка за Българин то България трЕбе вЕрно да се закрие.. Такива *** като тебе са били добре и при турско и при немско и при съветско време, а и сега..Наричам ги послушни нагаждащи - същия си като Сталинка, Пръмовица, Крем Тодорова и почти всички политици дето от върли комунняги за една вечер в месец ноември станаха яростни "демократи" и се изкараха дисиденти. Един даже рИва, че *** уббили дЕдо му, пък иначе беше охрана на лошия Бай Тошо. Къш къш "Българино"

32

Анонимен

преди 1 година

С какво е помогнала на България?

31

Просталина

преди 1 година

.. и от най-простите ***. Голяма излагация за бг-то.

30

Анонимен

преди 1 година

Тва нещо от какъв пол е?

29

Кристалин

преди 1 година

Как интелигентно я изритаха от политическото ръководство на ЕС и вместо да й извадят очите, й изписаха веждите. Не е лесно по комунистическо да заминеш за САЩ, да станеш гражданин на US, да сътрудничиш със специалните служби и да станеш "световен финансист". Нали така, Сталина? За магарешката упоритост и стръв към върха, ти свалям шапка.

28

Анонимен

преди 1 година

Нека не забравяме и Крем-тодорова.Купува козметиа,ама ей така,случайно някак,забравя да плати.За смях ни направи,че и вече трудно говори български.

27

Анонимен

преди 1 година

Да се вземат със зИленски и Бай Дън да им бъде кумица,докато се препъва.

26

Анонимен

преди 1 година

Сталинка е гола вода! Послушна марионетка с пословичва посредственост, наведена към господарите си и мазен ветропоказател!

25

Пази боже сляпо да..

преди 1 година

Вярна слугиня на западната олигархия със изключително скромен интелект.Вижте само ръчичката и физиономия с фалшива вечна усмивка, скаш току що е спечелила тройка от тотото.

24

Анонимен

преди 1 година

По-скоро са проводници на влияние. Тази както и Лайен са назначения по задкулисни уговорки, не са спечелили избори за да може да се каже че имат влияние. Поставени са там да изпълняват нарежданията на назначилите ги.

23

Човек в 21 век

преди 1 година

Аз съм най проклетият мъж на света!Заради огромните влияния на някои хора аз съм такъв!Живота ми се стекъл не както трябва заради влиянията на някои хора против и срещу България!

22

Българин

преди 1 година

Стадото сега веднага ще оплюят най-влиятелната българка в света ! Могат ли да понесат, че някой друг е преуспял! Особено влюбените в Бункерното Джудже! Познават се лесно, ...винаги плюят всички "българско и родно"!

21

Анонимен

преди 1 година

на герб проект, най голямата измамничка, а от към лъжи, няма равна, само биросов я превъзхожда

20

Анонимен

преди 1 година

Фон дер Лaйheн и Кристалинчето Сталинско най- най- доброто на света. И си вярват!!!

19

Сталинка

преди 1 година

Слава на най-умната и интелигентна жена заедно с фон дер ***! Ха Ха Ха

18

Истината

преди 1 година

Сталинка-това е родното име на Кристалина е угодна на режимите жена. Само се замислете- кой родител ще си кръсти момичето Сталинка. При смяната на режима заедно и с нейния колега, партийния секретар Иван Костов, Сталинка сменява обичта си. От към СССР към САЩ. Елитите обичат такива изпълнителни личности. Като Сталинка и Урсула. Но нещата се разклатиха и от високото може да се падне ниско, в калта!

17

Германец

преди 1 година

Ганюгите под мен не разочароват. Както се и очакваше, се упражняват в надплюване по една успяла българка, жена.

16

Анонимен

преди 1 година

Светът е отишъл по дяволите щом тази е назначена да дърпа лостовете.

15

Е

преди 1 година

Ха да повлияе някак на наште плювачи да им дойде акълът !