157

m

преди 1 година

Руснаците вярват на Путин защото са стадо.Само 10 % от руснаците са излизали извън граница.Те чужбина викат и на бившите съветски републики.Те не са видели свят. Даже и в московска област живеят като скотове. Отворете Тубата и вижте малко инфо от самите руснаци.Расия е една студена и много тъжна страна.Също като северна Корея.

156

Абе

преди 1 година

До иван иванов Добре е че още се чувстваш българин, предвид това, че си русофил. За двете освобождения, за които говориш, то за едното сме си платили, а при второто ни е обявена война и сме окупирани въпреки, че не е имало от кого да ни освобождават! Просто войската на СССР нахлува в България и поставя свое марионетно правителство! Това се мъчат да направят в Украйна и са направили в Беларус, Чечня и т.н. .

155

муспи

преди 1 година

Не биле нацисти, не унищожавали 8 години руснаците, НАТО не ги правил свой клин в Русия... Тогава, за какво воюва Путин, от скука ли?

154

до 183

преди 1 година

Подкрепям мнението ти. Живял съм две години в Русия, но не съм живял на запад. Сега си живея в България. Мога да кажа, че обикновенните руснаци са добри хора, но са затворници в собствената си държава. Спрямо България ..Русия е много зле.

153

Другарки и...

преди 1 година

Другарки и другаре....Хората сляпо вярват на Пътин, така както и ние сляпо вярвахме 45 години на Живков и Партията родна (демек --принудително бе)

152

до г-н Иван Иванов

преди 1 година

При възможност да избирам между "краварско иго"( предполагам, че имате пред вид САЩ) и руско иго, предпочитам първото. Била съм и в двете страни и, сравнявайки ги, не искам по никакъв начин дори да си спомням за русия. Разликата между САЩ и русия е от "земята до луната", в полза на САЩ.

151

с.т.

преди 1 година

Руснаците вярват на путин, защото от столетия им промиват мозъците.

150

Анонимен

преди 1 година

Путин истински държавник!

149

Защо

преди 1 година

1. За всички руснаци ли говорим?2. Какъв е процента сред интелектуалци?3.Никога да не забравяме,че по малтретирани,зомбирани ,измъчени и изостанали от руснаците няма в Европа.

148

Nqkoi

преди 1 година

Защото нямат избор

147

иван иванов

преди 1 година

До коментар 201 - Аз съм българин отдал целият си живот в работа за българия и българската икономика и благоденствието на българския народ, и съм русофил защото съм благодарен на Русия са освобождението на България цели два пъти, ведниж от турско, и веднъж от фашистко иго. Послеслов- за освобождението от краварското иго трябва всички честни българи да се надигнем и да изгоним от родината ни цялата *** и продажна краварска ***.

146

Анонимен

преди 1 година

Вярват те, на Путиновица

145

Амджък

преди 1 година

Не са като вас амджъци

144

Цецо Мен

преди 1 година

Вчера статия в същия сайт, че 25% подкрепят Путин, а днес обратното. Превърнахте лъжата в норма. Нищо чудно, че има толкова ционизъм в коментарите. И вие имате вашия принос...

143

Анонимен

преди 1 година

вчера си говорих с колежка от киев, украинка. тя дословно каза следното: всички украинци без изключение сме наясно, че тази война на сащ цели унищожаването на русия, но когато върху главата ти падат бомби, няма как да не си от другата страна. всички сме и наясно, че ще бъдем слугите на европа и че двете държави ще станат само територии, но ние тук се борим за оцеляване и не решаваме нищо.

142

Georgiev

преди 1 година

няколко руски пияници му вярват и нашите русофили мили, които и без това нямат особено значение в нашето общество.

141

Без паника, моля !

преди 1 година

КОЙ КАКВОТО Е НАДРОБИЛ, ЩЕ СИ ГО СЪРБА ! СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ПАК ЩЕ СЕ ПРЕБРОИМ !

140

ВЪВ ВОДКАТА

преди 1 година

ВЯРВАТ, НЕ В ПУТИН !!! БИЛ СЪМ 2 ПЪТИ В РУСИЯ !!!

139

Анонимен

преди 1 година

До Грипен Гаменов ВетовАз ли съм из*род или тия детоунищожиха стотици молиони местно население?

138

Анонимен

преди 1 година

Защото сеп противопостави на глобалистките извер*и и започнатата през 2014 война от краварите в Украина!