23

Анонимен

преди 1 година

Чии доходи замразяват е въпросът Доходите на парламентаристите в това число и Вие ви се увеличават с увеличението на мин раб заплата т.е КНСБ работят за Вас Замразете си депутатските заплати така както направи Нинова и с потребителската такса тя е на ново мин раб заплата 290 лева Нека си замразят заплатите със задна дата когато мин раб заплата беше 290 лева

22

баба мара

преди 1 година

а от къде пари за увеличаване на доходите депутатите да работят без заплатикакто беше преди 30 години

21

До19

преди 1 година

Рядко малооумни индивиди сте се събрали тук,колко още трябва да се обезлюди и оскотее тая държавичка за да ви просветне,че за да я има ТЯ,то доходите на хората в нея трябва да са що годе адекватни на европейските?Има евро директива за МРЗ която ще стане и закон от 2025 година,същата трябва да е минимум 50 процента от средната за всяка една страна членка,какви"частници"какъв"бизнес"е това който не може да осигури за 2023 година 850 лева минимално заплащане на своите служители?

20

Още 16млрд.

преди 1 година

Ще тегли Нинова за да вдига самолета! Кой и как ще ги връща се пита в задачата,

19

Анонимен

преди 1 година

нинова се осъвършенства в критикуването напоследък, но трябваше да се зъбе на кирчо като съучастник в неговата коалиция, за да се избегнат кризите след тяхното управление.

18

Анонимен

преди 1 година

Тази мисля, че приключи с политическата си кариера, щом мой познат бесепар от сто години, каза тази година за първи път не гласувах за БСП! Такива има много! Нинова сега се взе с Бойко, уж беше против него.....няма какво да добавя!

17

продажници

преди 1 година

ГЕРБ ги купиха отново тия, хартиената бюлетина и социалните теми са доказателството. Откъде ще се дига тая минимална заплата като тя се дава само от частниците и те решават как да дават пари. Измислена политика за тримата пенсионери с деменция къде още са им гласоподаватели

16

Анонимен

преди 1 година

Радев взе властта от наивните партии.Заслужават го до една, защото са просто клонинги на БКП.

15

Разочарован

преди 1 година

Докога цените ще растат дами и господа???Нали се вдигаха,защото газ,ток и петрол растат.Сега като започнаха да падат защо хранителните стоки и услугите продължават нагоре?Ние някакви опитни мишки ли сме или какво?

14

Анонимен

преди 1 година

Другарката Техноимпексова е свикнала да разхищава пари по комунистически.

13

Lina

преди 1 година

Ау. корнътъ. Милата - купува тук гласове през магазина , дава на версия на ромите ( коректно тук?) , но за нейно съжаление Бг не са само Правешките села. Как хубаво щеше да е да купи и големите градове, ама не. Като си види резултатите ще е хубавко. Март идва

12

9689

преди 1 година

Корнело,нямаш морал.

11

Анонимен

преди 1 година

Поредният номер на Нинова за да се закрепи , ПАК !Абе , на кой политик му дреме за народа !!!!!!!!!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Пак ни нагласяват КАПАН , пъна инфлация , и хоп --- ГУШКАНЕ НА ДЪРЖАВНИ ИМОТИ , БЕЗ ПАРИ !

9

Анонимен

преди 1 година

Иска да яхне събралите се хора по друг повод.

8

Анонимен

преди 1 година

Поредните БСП-йски номера , само и само да са на вляст !

7

Ром"с

преди 1 година

Много ми харесва Нинова ,тя тласка заедно с ГЕРБ държавата в пропаста с техните популистически изказвания.Народа иска приказки ..и те му се сервират от политическите вождове на ГЕРБ,БСП,ДБ..ЗАПОЧНАХА и от ПП ,и те схванаха нещата за народа..

6

Анонимен

преди 1 година

Да, ще увеличават доходите, за да направят хиперинфлация, както бяха направили вече веднъж и разграбиха всички предприятия.

5

Ужас

преди 1 година

Глупости.

4

Анонимен

преди 1 година

Ама верно ли , Нинова ''мисли'' за народа ???