26

Анонимен

преди 1 година

Има евро директива която гласи,МРЗ трябва да е минимум 50 от средната за всяка една страна,защо тя не влиза в сила,защо майките трябва да бъдат ощетявани през втората година на своето майчинство с по ниско заплащане?

25

Анонимен

преди 1 година

Да се увеличат възнагражденията на личните асистенти за хората с увреждания!За целта:1. Да се увеличи минималната работна заплата2. Да се увеличи коефициентът. Трябва да стане 2

24

Реалист

преди 1 година

Отказът означава: замразяване на доходите следващата година ? А ще има ли доходи изобщо ?

23

Анонимен

преди 1 година

Кога ще ги стигнем румънците?

22

Анонимен

преди 1 година

Това е същият бюджет, заради който бе свалено през лятото правителството на Петков. Лош бюджет, много лош, ама по-добър не могат да измислят тия дето днес са го удължили. Пълна шизофрения!

21

Анонимен

преди 1 година

Ама разбира се, че ще правят бюджета точно по време на световното по футбол. Не можеше по-рано или по-късно, ама точно сега. Ами всеки гледа мачове - защо ли пък да не пробутаме бюджета и 5-6 закона? Например такса "автобусна спирка" - да таксуват времето, което чакаш автобус. Все пак е на общината спирката.

20

Не е тайна

преди 1 година

Радев прави бюджета

19

Обективно

преди 1 година

ВИЖТЕ СКАНДАЛА СЪС СМАРМАТИК И МАШИНИТЕ ИМ В БОЛИВИЯ 2019 ГОД- КЪДЕТО СА ПРЕХВЪРЛИЛИ НАД 1 МЛН ГЛАСА КЪМ " ПРАВИЛНИЯ" ЛЯВ ПРЕЗИДЕНТ ЕВО МОРАЛЕС!!! СЪЩОТО - И У НАС... ПИТО ПЛАТЕНО!

18

Анонимен

преди 1 година

Не ни трябва правителство нито президент, един централен компютър да събира данъците и да разпределя бюджета ще е 100 пъти по добре

17

Анонимен

преди 1 година

Винаги ще гласувам за ГЕРБ-СДС

16

Анонимен

преди 1 година

В Румъния минималната заплата е само 1200 лева.

15

Дина

преди 1 година

Днес сутринта прочетох за заплатите в Румъния. С ужас разбрах, че там минималната заплата е два пъти по- висока от нашата.И ние отново и отново гласуваме за едни и същи кръвопийци!

14

Битка преди

преди 1 година

Коледа за подялба на баницата с късмети... Сън не спят за далавери,грантове,бонуси,комисионни и кражби! Накратко :Самозабравили се ***,живеещи в измислен свят,който не кореспондира с реалността,в която живеят наивниците,гласували за тези иZR0ди!

13

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Ако зависи от тия от служебното, депутатите и министрите ще си вдигнат заплатите двойно, но минималната до 2025 няма и с лв да се вдигне. Освен това има и над 2 милиона трайно безработни, които и минимална заплата няма как да вземат, да се въвежда безусловен базов доход

12

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Петков, Василев правете правителство, ако не стане на следващите избори правете бюджет с мрз 50% от средната заплата, което е над 860 бруто, защото ако остане сегашния бюджет минималната заплата остава 750 бруто.Също от другата година да се въведе безусловния базов доход, швейцарска минимална работна заплата, швейцарска минимална пенсия,шкаф, тридневна или четиридневна работна седмица, защото ако не стане скоро се прави партията на безпартийните.Тия служебното останат на власт глад и мизерия

11

Анонимен

преди 1 година

С бюджет и без, мизерията продължава

10

667

преди 1 година

След като остава старият бюджет какво толкова дебатирахте пет часа, бе идеоте. Правилно казва 2. И ние така ще гласуваме на изборите - никак.

9

Анонимен

преди 1 година

ПП обвиняват сл.правителство в това,което същото направиха те миналата година по това време! Защо те-ПП не направиха нов бюджет за 2022 а удължиха този за 2021 г???? Ама нали трябва да има плюене и заяждане! Това може да го направят само Подлите Продажници!

8

Истукан

преди 1 година

До Шоп от селоНяма да оцелеят в народното събрание със 710 лева заплата. Ще загинат народните избраници.

7

Истукан

преди 1 година

Хубавото е, че не гласувах последните 10 години и не се подадох на провокацията избори след избори. В схемата саа всички гласували.