40

.!.

преди 1 година

значи, герберастията беше 11г на власт и тогава НЕ искаха отстъпки ни за горива ни за дърва ни за нищо! А сега гато веке не са на власт искат всичко да е без пари! Еми ай да ви ...

39

Анонимен

преди 1 година

Приемайте предложението и ги пускайте на власт.Само че народа пак ше страда .Та това е основния доход за държавата.Това са милярди лв. За месец.Но нека.Да да видим какво ще стане.Не заеми,нищо няма да помогне на България. Само да се докопат до власт за да си карат джиповете искат и да пушат пури и да пият уиски,докато вие се борите всеки ден да оцелеете.Та ГЕРБ,ДПС,БСП,ИТН ви съсипват живота и на вас не ви пука.

38

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ може да направи правителство с ДПС,БСП ,Възраждане и БВ.Да определят след това какво да се прави.Да не стане като с машините.Направиха си зделката лапнаха паричките и сега са срешу тях.И все едно ПП,която не съществуваше като партия когато се правеше сделката за машините са виновни,че има машимно гласуване.Даже обвиняват ПП за това.Същото ще стане и с това предложение.Народа като е такъв какъв то е лесно е да го манипулираш.

37

Анонимен

преди 1 година

Нали този 1лв гербавите щяха да го вземат от Лукойл?! Там руснаците надписвали,а Кирчо бил с тях, да не стане така че този 1лв да го плащаме от бюджета демек от нашия джоб,а Лукойл да продължи да дебелее на гърба на бедните българи?!Гледаме.

36

Анонимен

преди 1 година

Нали този 1лв гербавите щяха да го вземат от Лукойл?! Там руснаците надписвали,а Кирчо бил с тях, да не стане така че този 1лв да го плащаме от бюджета демек от нашия джоб,а Лукойл да продължи да дебелее на бедните българи?!Гледаме.

35

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ само баламосват народа.Те въведоха машинното гласуване,а сега са срещу него.Ще стане същото.Ще излезне ,че ПП и ДБ са предложили тази остъпка.Да се махат от живота на Българите и заедно с тях,ВМРО,БСП,ДПС,ИТН и всички други ***.

34

Мтм

преди 1 година

За кого ги иска Тея лев на литър?

33

Побити камъни

преди 1 година

Мъск харесва побитите ни камъни . Да види и побитите ни 240 бордюра .

32

Анонимен

преди 1 година

Това е блав.Нека да приемат предложението им. След това да ги оставят да управляват. Ще махнат това предложение незабавно ако са на власт.Ще кажат, че са искали да помогнат но са сгрешили.Кой може да им се върже на тези смешници? Същото е с машините за гласуване.Те предложиха машимите за гласуване,направиха поръчка ,а свга казввт че трябва да се върнем на гласуването с хартия.

31

Анонимен

преди 1 година

ГРЕБ пак обработват предизборно 80-те процента.

30

Радостта е кратка

преди 1 година

Забраняват да експортират горива . Та значи нефтохима си отива. На пет левалитъра и един лев е малко. Радостта е кратка като живота. Идете някъде докато можете .

29

Иванчо+Марийка

преди 1 година

Хора, другя път излезте да гласувате, защото ще има да слушаме ей такива хора с леко съмнително психическо здраве да говорят глупости по ТВ.

28

Алекс

преди 1 година

ГЕРБ да направят правителство и да я дават отстъпката.От кого искат? Нали те спечелиха изборите.

27

Чекмеджан ефенди

преди 1 година

Тия хептен се побъркаха. Жадни за власт.

26

Albi

преди 1 година

За това не си на власт, обаче некъдърните връзкари дето назначи още лапат пари на данъкоплатците, да редят пасианси цял ден. Ти най-много българи изгони да мият *** в чужбина-то и тук стщото щяха да правят брз връзки, с 1,2, 3 специалности все едно. Првдпочетоха да не гледат мазните мутри на връзкарите.

25

С лъжите, че

преди 1 година

ПП ни крадат по лев на литър гориво ,Борисов спечели изборите.Деляне,още си чакам левчето,но май и ти крадеш.

24

Albi

преди 1 година

Безсрамници тотални. Защо не направите отстъпки на лекарствата за деца например? Едно боледуване 200 лв, ако са 2 деца какво правим? Мрем или бързи кредити. Едни обувчици(дето отесняват за месец) 50лв.надценка 300%.То може и 2ра употреба де, важното е мутрите да карат а данъкоплатците да ги подпимагат.

23

Анонимен

преди 1 година

Въртят, сучат ДДС и акцизи не се пипат. Пък на касовия бон се вижда кое колко е.

22

Albi

преди 1 година

За тия детонне слизат от джиповете. А за градския транспорт кога? Само богаташите подпомагате безсрамници. Направо без пари го направете горивото да гласуват за вас.

21

Анонимен

преди 1 година

Предния път като казаха че ще бъде отстъпката 0,25ст на литър и бензиностанциите вдигнаха цените с 0,30-0,40 Ст. Сега да не стане, сваляме с левче, пък на колонката с лев нагоре? Нищо не може да ни учуди вече