94

ЦИПСО

преди 1 година

ЦИПСО означава Център за информационни и психологически операции. ЦиПСО е център, създаден през 2004 г. от представители на Силите за специални операции на Украйна, насочен към разпалване на омраза към всичко руско. Казано по-просто, ЦИПСО са информационните войски на Украйна, които се занимават с насърчаване на русофобията в Украйна и в Европа, дискредитиране на ВС на РФ, демонизиране на Русия и влошаване на ситуацията вътре в Русия.

93

Анонимен

преди 1 година

В Република България има демокрация и всички хора имат равни права. Няма защо да даваш пример с когото и да е било. Стига с тази мантра за съседните страни. Ако не е било нужно нямало е да се подпишат Минските споразумения. Освен от Украйна те са подписани от Франция и Германия. Украйна спазили ги очевидни не. Русия призовава ли Украйна на преговори преди войната да призова я. Украйна отиде ли не не отиде. Това първо. Второ не си ми ра вен че да ми държиш тон.

92

Какви украинци?

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и няма да има! Зеленски и фашистката му клика защитават на първо място фашистката си идеология и на второ място му трябва територия на която да осъществи тази идеология, но крайните южноевропейски територии на Русия са населени с етнически руснаци и планът му не успя! Още в Зародиш Русия унищожи нацистите и опитите им да създадат фашистка държава подобна на Германия през 30-те и 40-те години на миналия век.

91

Какви украинци?

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и никога няма да има. Руснаците отиват на фронта за да спасят сънародниците си от една безумна фашистка идеология, подклаждана умело от САЩ и ЕС сред националистическите бандеровски среди в крайните южни европейски територии на Русия. Русия ще победи в тази война защото истината и справедливоста са с нея!

90

Анонимен

преди 1 година

Когато и да ги изтреби украинците Путин все е късно. Тия си заслужиха всичко дето им се случва. А да са без ток само е проява на милост от Путин.

89

Какви украинци?

преди 1 година

Държава Украйна не съществува, не е съществувала и няма да съществува. Цялото фашистко правителство, президент и парламент ще бъдат съдени от военен трибунал и екзекутирани на площад Майдан Незалежности хуманно с един куршум в тила, както бандеровци разстрелваха руснаците с украинско гражданство нежелаещи да имат нищо общо с фашистката идеология на превратаджиите от 2014година!

88

Анонимен

преди 1 година

Кой е нападнал без повод бе дибил. И за Украйна ли казваш суверенна държава? Соверенна друг път, *** на САЩ. Русия нападна САЩ но на територията на Крайна.

87

Анонимен

преди 1 година

До 109...Ти ми кажи .Защо БГ допуща призивите за убийства и разрушения на украинци в публичната мрежа Това не е ли нацизъм.

86

Анонимен

преди 1 година

До 104....Щом си нормален , защо не се биеш в Донбас на руска страна.Путин и Руския Патриарх призоваха всички ,,нормални" като тебе да умрат за Русия и отидат в Рая като убият поне десетина украински деца и им донесат главите в нозете на Руския духовен водач

85

Анонимен

преди 1 година

Днес Бг защо давате ефир на трролове които открито в прав текст гонят българи за политически убеждения. Оставям на страна епитетите на тия нацисти защото това също е нацизъм. Една идея едно знаме и един поздрав бандеровския. Благодаря това е важно. Утре може да изгонят и вас освен нас.

84

103

преди 1 година

Тоя па, за какво да преговарят, бре. Да им вземат части от територията ли? Ми да дойде Турция да преговаря с нас да си вземе югоизточна България, а?? И без това основни турски се говори там. Ей, мишоци, мишоцииии. Украинците ще го преживеят и това. И целият свят ще им помогне. Вие си се крийте по дупките тука.

83

Анонимен

преди 1 година

Явно много комунисти останаха в България .Уж ги изтепахме.Искало им се пак септември в место май.Искали пак кръв и насилие.Както през 1944 година Искали пак учение с предимство Без образование ченгета.Руски заводи.Партийни съдилища.....,Ами имате си го и сега.В лицето на Бойко Борисоф и Иван Гешеф и Коста Копейкин.Избирайте си ги и ще имате Русия

82

До 102

преди 1 година

То " салама" го поемат такива като тебе жендери а ние нормалните сме свободни хора

81

Анонимен

преди 1 година

Зеленски казал туй Зеленски казал онуй. Обаче заради него живота на украинците руснаците и на европейците е разбит. Стотици украински войници са тежко ранени.а десетки хиляди загинали. А можеше да преговаря преди войната и война да няма. Заради него са всички злини. Медиите нямате ли мярка едно нещо да не го повтаряте сто пъти защото не ви се работи. Аман от повтарачи

80

Анонимен

преди 1 година

Веднага да направят превод на поемата на Гео Милев на укропски и същата да бъде пусната безплатно при укропите!"Септември ще бъде май/Земята ще бъде рай-ще бъде"

79

Анонимен

преди 1 година

Е това е то зимна украинска идилия,на тъмно и на студено,абе направо ще е зимна приказка,ама карай,важното е че вожда наркоман и шайката сподвижници около него Побеждават!

78

Анонимен

преди 1 година

Русофилите вместе с путин - в Хага за престъпления срещу човечеството ! Да минат с един масраф! Копейката им адвокатин безплатно!

77

Я стига!

преди 1 година

Защо не обсъждаха американските бомбардировки над Сърбия, Ирак, Афганистан и в много други държави?

76

Анонимен

преди 1 година

Ще закачат путин, защото има Хага!

75

Анонимен

преди 1 година

Все се чудя,ако Укрите бяха закачили на някое дърво дрогираният шут и шайката му сподвижници,дали щяха да се сблъскат с подобен вид несгоди?