52

А това педофилия лие

преди 1 година

"Ти си само 8-ми клас! А какво направи с мен! За тебе само мисля аз! Всяка нощ и ден!" - Константин, чалга певец. "Ти си само 8 - ми клас"

51

Показаха 2-ма от тях

преди 1 година

Нали показаха 2 от тях. Новините отидоха на адреса и говориха с една съседка на ай-ти специалиста. Бабата каза че тоя по принцип не е наред с главата и според нея се дрогира и е опасен. Страхувала се от него. Ходиха и до автомонтьора, срещу дома за деца. Попа каза, че изобщо не бил подозирал за това. Но не им показаха лицата. Обаче на единия му казаха името. Според мен ги има качени по сайтовете, ама не ми се търси да ви ги намеря.

50

анонимен

преди 1 година

До анонимен - предостави им моментално твоите деца, издири всички педофили и си пращай децата по списък при тях. Аз моите не давам.

49

един

преди 1 година

ЗАЩО ГИ КРИЕТЕ, БЕ.....? НАЛИ ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ КОИ СА!?

48

анонимен

преди 1 година

Не прехвърляйте отговорността към родители, съседи и пр. Всеки знае, че децата са незрели и се подвеждат. Защо сте пуснали половината от задържаните!?

47

Бесен

преди 1 година

За такива освен затвор и задължителна кастрация!!!

46

Анонимен

преди 1 година

Наказанието е ОТ 0 ДО 6 Г. Затвор ама и дума няма защо в 99% от случаите е 0 и няма нито дума в досието за това престъление и без никакъв проблем се става учител на първи клас или възпитател или приемен родител. Когато видите с какво настървение им крият ЛИЦАТА И ИМЕНАТА И АДРЕСА ще разберете кого защитава вългарския съд.

45

Мара

преди 1 година

Прокуратурата имитира дейност защото народа въобще не й вярва. Най-големите престъпници са си платили и са на свобода. А другите престъпници са в парламента и съдебната система.

44

Българин

преди 1 година

В затвора много ги обичат ...

43

otvrat

преди 1 година

До Анонименили си *** или си болен

42

Гражданина

преди 1 година

В статията се казва, че задържаните не са извършвали сексуално насилие

41

Котки

преди 1 година

Сериозно някой да ми обясни какво е станало, от една седмица слушам половинчати факти, увъртания, неясни термини, общи приказки и така и не разбрах за какво става дума... Не ми пука, че единия бил инжинер, другия килимар, кажете какво точно са направили и какво става, каква е тая "мрежа", която я имат? До сега разбрах че има 13 педофили и "мрежа", само това слушам...

40

Тодор Живков

преди 1 година

За какво ви е шенген, нали имате банани и можете с лична карта да бегате да пpocтитуирате на запад и да работите в кланиците.

39

туземците

преди 1 година

ще гледат шенген през крив макарон

38

бг европейци

преди 1 година

...даже в китай, вече не бесят по уличните стълбове и спряха растрелите по стадионите..искаме шенген

37

най-обичани

преди 1 година

и търсени в затвора са педофилите и с право

36

аре по леко

преди 1 година

обикновено се пише така - днес ... "едикойси" съд осъди на основание ..."едикойси" за тва, тва и тва - а тая статия е манипулация! - задържани с мярка ... ала бала

35

Сата НАТО

преди 1 година

Убеден съм, че и тези са "педофили", колкото и шофьорите са "дрогирани". Кьорфишеци на милицията, за да плаши населението и да си оправдават режийните.

34

Анонимен

преди 1 година

да не би случайно да казват че половината мъже са пидърфайлс къф е тоа среден до висок статус.

33

гювеч

преди 1 година

не бе, безпорно има гнусно престъпление, но се разграничете малко - едно - притежаване и разпространение на материали с детска порнография, две - осъден преди години за насилие над дете, три - "Киберпрестъпления" гедебоп. може и да има нещо общо, но тва се три различни неща!