75

Анонимен

преди 1 година

Миговете не се използват понеже така ни наредиха от НАТО щом ние не можем да си ползваме миговете никой няма да ги ползва.

74

Анонимен

преди 1 година

И този господин от голец цоциалист и антинатовец стана набързо евроатлантик. Кой вече нормален човек ще им гласува на БСП? Кой вече има вяра в президенството и в другите държавни интитуции?

73

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се изпратят вехтите Мигове на Украйна вместо да събират прах в хангарите.

72

Мирът е добър

преди 1 година

За всички освен за търговците на оръжие в САЩ!

71

Анонимен

преди 1 година

Може да не се дадат за социал на Столипиново, но тези пари могат да се инвестират и да ни носят печалба вместо да се дават за самолети, които няма да получим.

70

Бизнес модел на Нато

преди 1 година

Провокирай война чрез пропаганда, преврат и подкупи!Продай максимално много оръжие и заеми на страната в конфликта! Рекетирай другите страни, че войната ще дойде при тях за да си купят оръжие и охрана от теб! Не давай войната да спре! Но както и да свърши, си натрупал печалба!

69

Анонимен

преди 1 година

Дали сме си цялата амуниция на армията за Украйна! Ако някой ни нападни ще имаме амуниция за 5 часа!!

68

Анонимен

преди 1 година

С пари от общия бюджет на ЕС се купуват оръжия за Украйна. ЕС вкара всички държави в конфликта, в състояние на война с Руската федерация, вместо да спомогне за дипломатическо решаване на конфликта. В Брюксел и Берлин има много пропаднали и откровено неграмотни хора. Разрушиха енергетиката на целия континент, обрекоха бизнесите на фалити и пренебрегнаха гражданите на държавите в тази пропаднала организация. Искаме независимостта си обратно.

67

Анонимен

преди 1 година

Ако сме пред физическа война защо си даваме цялото оръжие та Украйна??

66

Анонимен

преди 1 година

Даа защото парите за самолети отиват в САЩ! А за социални в България!

65

Анонимен

преди 1 година

Преди война сме били значи. Много любопитно изказване. Да каже и с кого, защо, какви са причините и най-важното, той лично ще воюва ли. Да каже и неговата заплата не предизвиква ли инфлация.

64

Анонимен

преди 1 година

Българският народ НЕ иска да се подкепя война. Никакви самолети няма да помогмнат, ако ни въвлекат във военен конфликт. Радев си чеше крастата. Разбирам, че му е на сърце авиацията. Разбирам, че авиацията е престиж. Но първо трябва да има население, след това машини. Той най-добре знае с колко друго харчове и зависимости е свързана авиацията. Нас ни превземат отвътре, без авиация, без танкове, с игра с честолюбието на "държавниците" , с игра с първосигналните им резкции. Хора без достойнство.

63

Анонимен

преди 1 година

Цената на газа е няколко пъти по-висока от миналата година, а никой не говори за компенсации. За американски железа обаче се плащат милиарди, посред икономическа и финансова криза. Луда работа. Никога повече няма да отида да гласувам за тези слуги на ЕС. България отдавна няма собствена държавност. Останал е само някакъв церемониал и конституционни процедури. Важните решения за живота на хората се вземат в Брюксел и Берлин и това вече дори не се крие от никой.

62

Анонимен

преди 1 година

Да войната е икономеческа обаче! Как ще се бориш срещу инфлацията със самолети??

61

Анонимен

преди 1 година

Идва война и ни обезоръжиха, прокуратура няма, обаче, ако биеш два шута на бездомен пес край с теб. Да ви имам и кучешшката държава.

60

Далновидан

преди 1 година

До Анонимен 39 - Ти питаш кого ще борим с 8 изтребителя. Ще присъединяваме Северна република Македония към Отечеството, от което са я отцепили сърбоманските пропагандатори. За тази цел и 4 изтребителя стигат.

59

Кутев Антоанета

преди 1 година

Като няма хляб, яжте скици на самолети!

58

Анонимен

преди 1 година

Кутев е поредната мижитурка.

57

Анонимен

преди 1 година

Остави човека да говори, за да се види докъде ще му стигне глупосттаааа.

56

Анонимен

преди 1 година

ЗаИдиоти ли ни мислите? Ако имаше физическа война защо си даваме оръжията на Украйна и оставаме голи? А ако войната е икономическа, защо си купуваме оръжия за бъдещето а не хляб сега???