33

МУРЗИЛКА

преди 1 година

Трябва да си много гъст с мафиотите,за да продължаваш да искаш фалшификации.Зарков и Витанов-млади от БСП,скочиха на Корнела,защото виждат как съсипва БСП.Можещите,знаещите ще трябва да се съобразяват с неграмотни и малцинствени групи.Вместо да се образоват хората,те се съобразяват с ***.Докога неуките ще продължават да определят бъдещето ни?Трябва масово да се гласува срещу ГЕРБ,ДПС,БСП.Докато това не се разбере все ще живеем зле.Трудно се оправя за няколко месеца наследеното от ББ.

32

баба мара

преди 1 година

само оставката на нинова и пажовете зад гърба и ще спасят икон групировка бспот заличаване това с машините е прах в очите на хората

31

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще си оттеглиш дебелия з--ник.

30

Анонимен

преди 1 година

До КОРНИ верно...И накрая , колко депутати ще има в следващият Парламент , 2 -*** , или 3-*** ?

29

Анонимен

преди 1 година

наглеца костов даже написа книга

28

Анонимен

преди 1 година

Пак д априпомня : Професор Герджиков каза : Изборният закон е променян ''само'' 24 ПЪ-ТИ !Говори ли ви нещо тази цифра ?

27

Анонимен

преди 1 година

Каката се бори за личен рекорд , иска да доведе БСП до 3.333% в период ...

26

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 1 година

Фактът,че"най-важнен"закон се оказа Изборния е ясно,че старите партии искат да си бетонират мнозинство.Но Корнела не и увира главата,че няма да спечели по този начин.Въпросът не е хартията,а манипулациите,които се правят.Не се мисли за хората,които ще висят с часове.Щяло да има наблюдение-кой ще осигури хиляди камери,хора,пари-не е ясно.Нямало да има тъмна стаичка,припява Корнела,а параван.Боже,докъде се докарахме.Целта е ясна-мафията иска да глътне парите от Плана,а ние да духаме супата.

25

Анонимен

преди 1 година

Залагам на ПРОМЯНАТА , каквито и да са те , герб и дпс , не моА ги гледам !!!Нека и други да се замогнат , докога ще лапат Доган и Баце .

24

КОРНИ верно...

преди 1 година

Излезе с по-големи топки от КИРЧО И КОКОРЧО...и видя че тия я возят яко...!

23

Анонимен

преди 1 година

''Няма да оттеглим ...'' , ами оттегляй се ти , колибарко , достатъчно %-ти свали на БСП !

22

пери

преди 1 година

Корни, приключихте. Ако още не сте го осъзнали, на следващите избори ще имате още по-нисък резултат, а може и да не влезете в парламента. С тая схема с хартиената бюлетина в комбинация със шайката, стремглаво сте се е засилили към политическото небитие, където попаднаха ИТН.

21

Ха-ха

преди 1 година

Тая не мога да я гледам, ама този път ще се съглася с нея. Добре им го каза

20

Опа

преди 1 година

Чакай бе како - до завчера си бяхте авер чета с кирЕ и христЕ, а сега вече имал нови партньори и хулиш бившите.... На село си имаме дума за такава безпринципност - викаме му ку*валък

19

aZ-ът

преди 1 година

Говорете квото си искате за Корнела, но тази жена има по големи топки от Кирчо, Кокорчо, Гюров и Христо Иванов заедно. Тая леля със заплахи не може да в стреснеш.

18

Анонимен

преди 1 година

Ясноооо - задава се нова тройна коалиция, ама тоя път без НДСВ а с партията на протежето на царО - баце.... Корнелия осъзна, че единствения начин да остане на трапезата е да се коалира с герП и ДПС.Също като Волен - рева пищя пА накрая покани баце на сватбата си.... Корнелия се оказа поредната маскарра.

17

Vai

преди 1 година

Тая дебела бъчва скоро ще приключи и в личен,и в професионален план.Не и остана много, торбата с лъжите вече е празна, няма напред назад.Балъците от *** електората също са на умирачка,свършва се бавно но сигурно

16

Анонимен

преди 1 година

БСП - то винаги са били казионна опозиция на ГЕРБ и ДПС, а всъщност зад кулисите си въртят далаверите заедно! Не случайно не бяха припознати за никаква опозиция по време на протестите от лятото - есента на 2020г., и бяха освирквани наравно с гербаджиите

15

Анонимен

преди 1 година

Половината искали с машина другата половина иска хартия.... Коя е другата половина?!? Да не са братята дето не знаят за президент ли гласуват или за правителство и дето като ги питат за кой гласувахте казват за номер 3.... Корнелия се прегърна с баце и шиши и вече официално не съществува за мен.БСП е аут.

14

Анонимен

преди 1 година

Гербаво - депесарската престаряла лелка приключи с политиката!