48

Димата пак издиша

преди 1 година

Плямпа си наперено вместо да се моли да не се стигне до намеса на НАТО. С коя армия ще воюва срещу западните въоръжени сили? С диваците от Средна Азия, заради които Вовата подписа закона, позволяващ на чужденци да умират за Русия? Няма с кого и с какво друго, защото чудните супер-оръжия на Вовата си останаха в анимацийките. Дима, я кажи - ще разработите ли Т-14 "Армата" и Су-57 към средата на века или остават за по-късно? Да не сте разчитали на западни части, за които ви резнаха достъпа, а?

47

Анонимен

преди 1 година

До Реалист---Ти въобще разбрал ли си , КОЙ Е НАТО ?НАТО , заедно с Англия , срина ЕС още ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕ ВОЙНАТА В УКРАЙНА , Брато !

46

Доколкото

преди 1 година

Знам Москва води война в Европа, не "запада" или изтока

45

Анонимен

преди 1 година

Не знам Бг къде се бутаме в ''А'' група , след като : Да не би сащ да ни обича , или ЕС , или комшиите от Север , Запад , и Юг.Ние нямаме едиентичност , губим се като народ и традиции , народа е ОПРОСТАЧЕН ДО НИВО , КОТА ''0'' !

44

Реалист

преди 1 година

До fakt. Факт е, че с помощта на НАТО украинците яко набиват канчетата на сибирските ушшанки. А твоето си е просто комплексарско бръщолевене на зомбиран путински олигоффрен.

43

Анонимен

преди 1 година

Сега всичко е хибридно за повече икономичност на производство.Икономия на икономиите,а къде отиват финансите отпуснати по сектори отпускани винаги от производството за производството,което и каквото представлява възпроизводството или индустрията машините възпроизвеждат машини за улеснение труда вложен в производствата с намаляване на разходите за тях за единица работно време на труд на трудещи,служещи с повишаване на ефктивноста му,стандарта на живот от прецизно насочени операции в НСР на СТРев.

42

до Муха

преди 1 година

Ще броим ли убитите от САЩ?

41

Коментатор

преди 1 година

Медведев танцува American boy -голям майтап на тубата

40

Анонимен

преди 1 година

Тая пак бълнува. За какво му е на НАТО да се занимава с вас. ВСУ си ви плющи и без НАТО.

39

Муахахаха

преди 1 година

Русоробите може да си драскат каквото си искат, но ако терорусия не беше нападнала Украйна, Украйна нямаше да ползва ПВОто си, съответно такъв инцидент нямаше да стане!!!! Т.е. агресията на терорусия е виновна за смъртта на двамата поляци в родината им!!!!

38

Анонимен

преди 1 година

Поляците май си го търсеха , те най-много подхранват Укрите !Но за съжаление ЦЯЛА ЕВРОПА ЩЕ БЪДЕ ВЪВЛЕЧЕНА В ТАЯ БЕЗМИСЛЕНА ВОЙНА , ЗАРАДИ АНГЛОСАКСОНЦИТЕ И САЩ .

37

Империя на злото

преди 1 година

Най-големият олигоффрен в Кремъл. Приближавате го вие бе, гнусни съветски иззроди. Вие не можете да живеете без война деййба и увредените комунистически мозъци.

36

До 35

преди 1 година

НАТО има професионална армия. Това не ти е голташка Русия да взима наборници от бедните села и да ги праща на сигурна смърт. Разбира се, ако се наложи, твоята челяд ще ходи да се бие, че ако отиде моята, държавата фалира. Мерси.

35

До къде

преди 1 година

Докараха Русия тоз и другия в Кремъл

34

Анонимен

преди 1 година

Не знам Русия , но какво се говори за Бг : Българите влезнаА в НАТО и останаха без армия , после влезнаА и в еС , и останаха и без икономика , сега ''АКО'' влязат ив европейското пространство , ще останат и без пари !НеМА РИМА , АМА МАЙ Е ВЯРНО ..

33

Сусо

преди 1 година

А вие, милите те, нямате никаква вина, че сте се озовали в чужда държава, нали?!

32

Анонимен

преди 1 година

До42. България е в корупцията защото бяхме обвързани с Москва. А там където е корупцията е и бедността. При корупция няма доверие в институции. Правосъдие, Банки, Сигурност. Русия е вредна за всички в ЕС

31

IQ 3.14

преди 1 година

Поляците тъкмо да заметат всичко под килима и да кажат майната му и тоя и шайката "пропагандисти" пак напълниха ефира с заплахи. като всеки път, като сгазят лука. гопническа си им е работата и твае, толко си могат. такъв им е модела

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен--44 .....Не разбрах кои са , ''всички'' в ЕС . Ние там ли сме , или сме ИЗВЪН БОРДА !?

29

Краварската игра

преди 1 година

Краварите без да изравнят РЕАЛНОТО производство с това на Китай - са загубили служебно битката за хегемония! КАК да наваксат? - като отмъкнат чуждите производства! ТОЧНО ТАКА - тези на ЕС! И КАК ДА СТАНЕ? - КАТО направят условията тежки и непосилни на стария континент, така всичко ще се пресели в краварника също като през втората световна.Та това разиграват ама ги е много страх от реални последствия затова като се нажежат много нещата - охлаждат със заявления като тези днес!