264

Анонимен

преди 1 година

А добър ден днесаджии , ние си мислехме два дена че е руска ракета ,както се опитвайте отчаюно да го извъртите...

263

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Анонимен 283 ............и един мармот завива шоколад.

262

ЦИРК ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ

преди 1 година

АЙДИИИ ИИ след бруталната агресия на Украйна и безжалостният акт на тероризъм към държава от НАТО, давайте да ги нападаме! И да пратим оръжия на Полша! Може и на Русия! Да се борят с агресора!

261

Въпрос

преди 1 година

Някой да знае къде са полските Пейтриъти? Все пак 8 месеца на източната граница на Полша се води война.

260

Анонимен

преди 1 година

Нашите ракети за С300 са значително по-стари модификации от украинските. Точно затова си ги пазиме. За да НЕ МОГАТ да свалят вражески самолети.

259

Анонимен

преди 1 година

Вчера имало опустошителен ракетен залп от русия,а защо по новините нищо не думат,само украинските нападения се отразяват

258

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Абе то всичко ясно, но ме глождят един-два въпроса. Та, начи, къде е бляло полското ПВО та не е видяло ракетата С-300 ? И вторият - Перке Пейтриътите кото са "баси яката работа", даже и опит не са направили да свалят укроракетата ?

257

Анонимен

преди 1 година

До колкото познавам географията, Русия се намира източно от Украйна, и няма как руска ракета да дойде от западна посока така, че украинската да полети към нея на запад...

256

Анонимен

преди 1 година

Абе тия поляци и украинци чафка мозъците им ли е изпила. Кое НАТО ще започва ТСВ заради един ръждясал трактор и 5 тона мухлясало жито. Излиза че Украина е нападнала Полша, и сега НАТО трябва да приложи 5тата точка от кода за НАТО иначе руснаците като нищо ще пуснат 4-5 ракето по балтийските квартали, словакия и румтния и още докато летят юе се извинят. НАТО трябва най сурово да смачка укринскитдебили

255

назад

преди 1 година

До мазепа// във времето причината е, че една лелка раздаваше курабийки на "майдана" в Киев.

254

стар чвор

преди 1 година

СЛАВА на Русия

253

Химарс Великолепний

преди 1 година

Украйна избомбила натовска държава! Веднага артикъл 5 и НАТО да влиза украйна.

252

Анонимен

преди 1 година

До дедовия,к.259 Ти Кирчо ли пита или Кокорчо? И двамата лъжат щом смятат, че те ще останат живи.

251

Анонимен

преди 1 година

Обаче нaглите yкрополяци веднага писнаха, че била руска ракетата.

250

Анонимен

преди 1 година

Обаче нaглите yкрополяци веднага писнаха, че била руска ракетата. Само че Големият шеф отвъд Локвата каза да си траят и заскимтяха, че не било проблеми не боляло хич и че все пак руснацитеса виновни.

249

ВЕРВАЙТЕ СИ

преди 1 година

Точно росия модифицира С-300 за удари по наземни цели. До 120км. Познайте - на 120км от мястото на удара е беларус. Иначе С-300 се самоунищожава ако пропусне целта и няма цели, свърши горивото или друга причина (дефект, самодиагностика). Вероятно по неофициални канали россиа се е извинила и се е разбрала със САЩ. Ще го пишат автокаско и айде, няма проблем, няма ескалация.

248

Анонимен

преди 1 година

Тия на снимката са егати и групата клоуни, особено тоя дето си чопли в носа :)

247

Анонимен

преди 1 година

256-АМА ЩО ЛИ УКРИТЕ НЕМАТ ТОК, ВОДА, ХРАНА, КРИЯТ СЕ КАТО КЪРТИЦИ. СИГУРНО ОТ "УСПЕШНОТО" ИМ ПВО, НА КОЕТО РАКЕТИТЕ ОТ СТРАХ ЗАВИВАТ И БЯГАТ КЪМ ПОЛША.

246

мазепа

преди 1 година

До Анонимен-------не, защото Украйна не е атакувала НАТО, а се е защитавала от Русия. Причината за инцидента е агресията на Русия.

245

дедовия

преди 1 година

254, това не е вярно.Ще има ядрена война между САЩ, Франция и Великобритания от една страна и Русия и Китай от друга.След нея света ще влезе в глобален апокалипсис, като ще оцелеят под 500 млн. хора общо.Войната ще настъпи между 3 и 71 г. в зависимост от развитието на времевата линия. В най-лошия случай всички велики сили изчезват от времевата линия. Хората чак към 2650 г. ще имат възстановяване на промишлеността и науката. Към 3000 г. ще сме едва около 1 милиард нас. с общо 5 мегадържави.