19

Анонимен

преди 1 година

Ако е виновна да лежи (жалко за невиното дете) ако е сготвена да тежи на тези които я вкарват, включително съдиите !

18

Анонимен

преди 1 година

Време е да се разприказва за тайните далавери на основните мафиьоти.

17

Анонимен

преди 1 година

Иванчева не е "системен играч" и ще послужи за назидание на другите самодейци, дето са решили да участват в гейма.

16

Анонимен

преди 1 година

Иванчева е жертва на строителната мафия. Един ден ще стане ясно, но ако хората спят, няма да е скоро.

15

Анонимен

преди 1 година

Истината ще я освободи.Да каже как Кадиев е поискал подкупа.Нима е толкоз страшен тоз Кадиев,заплашва ли я?

14

Кире

преди 1 година

Тая държава е време да я палиме. Горанов и Тиквата са гласували специален закон , за да не плаща Черепа 760млн лева на държавата, а да им снася на тях. А те осъдиха жената за 20 хиляди лева искан подкуп :) Време е за гилотината.

13

Евала

преди 1 година

Що за ненормални хора са т.нар. протестъри и борци за промяна?! Все същите червени тр олове от този сайт. Да защитаваш някаква неприятна неука женка, уличена в корупция и да я изкарваш борец за правда! Ми тя си беше изцапала тогава даже сливата със светещото вещество от парите, какво по-вече. Ама сумата била малка. Ало, борците за правда, да сте протестирали срещу Божков, Баневи, Очите, Цв.Василев и целия сонм от съмнителни милионери? Не! А защо? Щото май те ви плащат...

12

Анонимен

преди 1 година

А шопарра Пеевски кога??? 30 годишно лайййно милардер. От къде бе . Той мъск не е имал толкова пари на тая възраст

11

ПроСоТо

преди 1 година

Как да помагаме,Деси?!...Честните и почтени хора сме на изчезване в тая Територия,заглушена от неморалност,злоба,завист и коленопреклонно слагачество..Просто бъди силна !.....Може би има Съдба,"Върховен Началник",който ще отдаде справедливост..Това ни остава-надеждата..

10

Мишо

преди 1 година

Явно българите не зачитат нито закон ,нито ред,нито институции! Всички сте за първобитните общества."Който ми е симпатичен и близък е невинен!Всички други са престъпници!" Вие и за Африка не ставате,та нежели Европа. Толкова време и толкова инстанции гледат делото." Невинната" оказва се не е света вода ненапита.

9

=

преди 1 година

Не берете дерт на иванчева. Ще я пуснат до дни.В България политик в затвора не лежи.А тези дето дрънкат че 75 000 евро не са пари да си ядат ушите. Хванали са я с тях, а с колко не са никой не днае

8

Анонимен

преди 1 година

А ко стаа с онуй момче, дето тегли 60 милиона от банката, тури ги в чували и си би камшика? Нещо беше свързано с магистрали... Та ко стаа с него? Присъдата пропорционална ли ще бъде?

7

Магнум

преди 1 година

Без доказателства - позор на третата власт!

6

Дж

преди 1 година

Не знам. Щом за 75хил евра на 1ва инстанция с искали 20г, чудя се за Боко, Томи, Горана и сие колко хиляди доживотни ще са нужни за обезпечаване силата ня закона?

5

Анонимен

преди 1 година

Ако тая жена беше корумпирана, щеше да има пари. Ако имаше пари, не би получила ефективна присъда. Не и в България. Или това е бил първият и подкуп?

4

Анонимен

преди 1 година

Георги Кадиев я насади на пачи яйца тая женица.Подкопът е поискан от него чрез нея.Сигурно щеше да се отплати ,за дето е избрана така.Уви,нещата се развиха по друг друг начин.Те я затвора,а мафиота Кадиев по телевизиите.

3

Тираджията Z

преди 1 година

Не пожела да играе по гайдата на силните.

2

Анонимен

преди 1 година

За 75 000 дават 6 години, значи един средностатистически депутат, трябва да лежи поне 1000 години

1

Анонимен

преди 1 година

А баш кметицата на София фандъка кога?