59

Ликвидират БЪлгарите

преди 1 година

Вдигна се шум че ново вкараните с ИЗМАМИ депутатчета вече са ни ограбили с няколко милиарди живи левове.София подава че НЕ СА ЗАКОННИ .Престъпнци на власт внушават че тези НЕЗАКОННИ Депутатчета трябвало ДА ИЗЛЪЧАТ ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО ДА ГРАБИ КАКТО ПРЕДИШНИТЕ ЧЕ ДАЖЕ И ПО ЯКО>

58

Крадат милиарди

преди 1 година

Случая Иванчева е част от нагло престъпна схема за ограбване на българския народ по отработени схеми през доказано престъпни министерства,ведомоства и общини.Прахосват се десетки милиарди ограбени вкл с НЕЗАКОНЕН ДДС от народа... Огромните ненужни разходи носят яки милиони на подставени фирмички плащащи подкупи вкл на партии..и подставени на власт споделят следящи ограбването..Това в условията на тотално следене на всеки през телефони и лични документи..

57

Kokoрчо

преди 1 година

Га гуляеше по гръцките таверни всяка вечер не мислеше, па сега - хора помагайте. Да гние там, ама ще излезе след година. Скапана държава.

56

Киара

преди 1 година

Искали е пари и съответно взела ли е такива или никога не е искала пари и нито лев не е вземала, в крайна сметка, какъв е отговора на тези въпроси, за толкова ме стана ясно?

55

Анонимен

преди 1 година

Отрепаха Милен човека не е осъден Семерджиев и той нищо със негоНякакъв от перник пребива хора по улиците Жената получи 6г със малко детеГореспоменатите гаранция няма да вземат 6г

54

Коя е тази държава?

преди 1 година

Дето мафията има всички права а народа е виновен по презумпция? Въпроса е за 70 хиляди евро!

53

Анонимен

преди 1 година

Айде сега използва коза с детето, голям театър! Да беше мислила преди, да иска рушвети. Много малко са ѝ тия 6 години, ама айде

52

интересно

преди 1 година

що ли престъпниците почват да споменават за децата си , за мама и тати , да се разболяват от мнооого тежки болести когато ги привикат в съда ?

51

Лиско

преди 1 година

Е познаите г-жа Иванчева дали спази буквата на закона. Тя за такова елементарно нещо направи шашма тогава, а какво остава за подкуп. Да си лежи в затвора и да не ни занимават с нейната особа. Следващия път да се научи да спазва законите в тази страна. И да не ми се жалва с това дете, кой я е карал да ражда при това от донор, да кажеш от съпруга и ок , решили са така хората, а тя го направи това дете с цел да буди съжаление нищо повече.

50

Анонимен

преди 1 година

Сега гешефтара и танцьорката му,ще се ширят в апартаментите осигурени му от оня ваклия мазньоч. Важното е че няма небостъргач в младост, няма и да има.

49

Опс

преди 1 година

Колко ли мисли й минават през главата на бедната женица, че се е полакомила за бая голямата сума.....но попаднала е в капана и сега няма измъкване, мишката е докопала сиренето в капана, не е трябвало да се реди да яде мед с мечките, за съжаление и детенцето ( да е живо и здраво) не й помогна да избегне решетките!

48

Лиско

преди 1 година

Когато Иванчева беше кмет на р-н Младост се явих на конкурс за обявена длъжност в СО р-н Младост. Класираха ме на второ място. 3 месеца след класирането обявиха отново конкурс за същата длъжност и си проведоха конкурса и си назначиха техен човек. По закона за държавните служители , ако в рамките на една година от предния конкурс обявят друг за същата позиция следва кандидата класиран на второ от предния конкурс тоест аз да заеме мястото, а не да си набутват хора.

47

Васко

преди 1 година

Абе, тази светица я изкарахте! Спрете да пишете глупости! Взела е подкуп, съдът я осъжда! Точка. Само тази фризжорка ли е съдена??? Спрете да я изкарвате икона, колко краде като кметица ви е бедна фантазията! Га яде кИфтетата не рева, сега ревнала!

46

абе

преди 1 година

ся с тая ли ше занимавате държавата ? даже не трябваше да се съобщава че я вкарват в затвора . пратете целувки на детенцето ми , мъчно ми е за него , това са думи с които се надява на милост . айде малко по сериозно . нарушила е закона , влиза в затвора , това е !

45

До 51

преди 1 година

Колко сигнала пусна срещу Боката ти?

44

СРС

преди 1 година

Познавам 3ма изнудвани, тая за кауша и всички подобни на нея. Бойко, Лойко, Киро и всичко живо за там!!!

43

Да се знае!!!

преди 1 година

Сега ще спим спокойно!!! Най-страховитият престъпник във Вселената вече е там, където му е мястото! Браво браво браво, преборихте едно джезве кокали, правосъдие по български! Иначе се напъваме за клубЪ на богатИтИ!

42

Е, па...

преди 1 година

Няма по - голямо безумие от това! Изкупителни жертви, това са и Иванчева и останалите. Интересно, защо до сега съдът не намери никакви доказателства по изключително много знакови дела за корупция и не само??? Все няма доказателства! Как пък сега имаше? Пълен фарс е цялата история с двете. Вземете например случая с пилия алкохол и качил се на мощен джип Максим Ставийски - убит човек, момиче в кома, от която никога няма да излезе и накрая - нищо.Ето, това е правосъдието ни

41

Анонимен

преди 1 година

Ваклин май фалира, ония горе гледа, по-лоша съдба чака тия дето я нагласиха и вкараха в затвора.

40

напомняне

преди 1 година

Днес се навършват 33 годинки, откакто фалшивата демокрация ни споходи.......