45

Анонимен

преди 1 година

Много нервни еднорози:)

44

ан

преди 1 година

Аби защо усещам,че със всеки изминат ден подкрепата на русофилите намалява прапорцшонално на победите на украинските воини, които бранят своите земи. Толкова смели бяхя март и април.....газ пика.т

43

von Newmann

преди 1 година

До ьааььа --- Така се случ и с дядо ми по бащина линия. Всичките му частни предприятия са били иззети, а дядо ми - застрелян като враг на държавата от разни въшливи хайдуци, именувани "народни верни синове", всъщност кримиална *** избягала в балкана, за да отърве кожите от възмездието на правосъдието. Най-големият кудош беше с Бай Добри Маринов Джуров, несменяем министър на отбраната на БНА, който е разбрал за случката на 9-ти септември чак на 16-ти, поради тотален запой с попа на Първомай.

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, Крим е толкова руски, колкото и успешен е фашисткия блицкриг на Путлерр, между другото като си толкова убеден в Крим сега е момента да инвестираш в руския Крим е то сега там се продават 2-3 стайни апартементи за по 5-6 хиляди долара, ама на купувачи няма:)

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45..*** е някой друг...не мислиш ли..или мразиш това упражнение...мисленето....

40

Анонимен

преди 1 година

Виждате ли...абсурдността на ситуацията...Войн....Фалшиви Референдуми под дулата на автомати...Законна анексия в кавички .....при положение че никоя област не е 100 процента под руска окупация...Тези хора......в Кремъл...имам в предвид,......живеят в някакъв друг Свят...определено...

39

Анонимен

преди 1 година

Украйна вече няма да изнася ток за Европа. А ще трябва да внася от Русия за да покрие собствените си нужди.

38

Анонимен

преди 1 година

няма как да работи под руски надзор, просто защото се намира в международно признатите граници на Украйна и е собственност на украйнската компания Енергоатом

37

ьааььа

преди 1 година

Така комунистите окрадоха и магазина на дядоми след 9. Не са се променили гадните крадци. За това в Щатите има закон ако ти влизнат да те крадат, може да ги застрлеляш, като мръсни твари.

36

Анонимен

преди 1 година

Само придобиването на най-голямата АЕЦ в Европа си заслужава всички загуби и разходи които Русия даде за тази военна операция.

35

Анонимен

преди 1 година

Европа и Украйна сега трябва да сключат договори с Москва за доставка на евтин ток от най-голямата Руска АЕЦ.

34

Анонимен

преди 1 година

Ще работи под руски надзор, докато украинците позволят. Централата е модернизирана и ра6истите нямат необходимите лицензирани кадри да работят с нея. Те вече с обучени кадри успяха да гръмнат една цнтрала, какво остава за необучени.

33

Анонимен

преди 1 година

Запорожката АЕЦ е собственост на Енергоатом, и като такава е регистрирана в МААЕ, и само и единственно Енергоатом има лиценз за операция в тази централа, в случай че русия си позволи своеволия, да отнема собственност или да експлоатира АЕЦ без нужните лицензии и разрешение от МААЕ то може да се стигне до изключване на Русия от МААЕ а руските компании да им се отнеме лиценза за опериране с атомни централи в т.ч и на Росатом

32

Анонимен

преди 1 година

Как откраднаха АЕЦ-а на хората само рушки диваци,крадци и убийци.

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Гари КаспаровКато погледна назад в годините, в историята, войните, взаимоотношенията по улиците, дори и в спорта. Да правото е на по-силният и това въобще не е нещо ново. Представи си да бъдеш управляван от слаб който не може да те защити !!!

30

Анонимен

преди 1 година

Както върви операцията на последък , скоро няма да има руснаци в Запорожка област та не знам какво точно ще надзирават.

29

Анонимен

преди 1 година

Боли ме к а за мнението на Каспаров. Имам си свое, а не да цитирам.

28

Анонимен

преди 1 година

Они са обединени вече в Брикс.

27

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТези американски филми са промили мозъците на 2/3 от бълкарската младеж. Стига сте откачали с тази братоубийствена ярост, защитавайки илюзии. САЩ не ви иска и това е истината. В САЩ няма кой да ви приюти. Плюете по България, а не правите нищо за нея, сигурно и стаите си не оправяте от гледане на филми. Какви мъже са тези дето само обиждат човека до него, само се кланят на този или онзи чужд.

26

Анонимен

преди 1 година

Американските терористи ще я взривят, както взривиха тръбите на СП .