216

xoxo

преди 1 година

Американците си взривиха кулите,за да имат оправдание да влязат в Афганистан,един трубопровод ще им се опре...

215

Анонимен

преди 1 година

Турските банки се отказват от руската система за разплащания МИР :))))))

214

=

преди 1 година

Американските АЕЦ не използват руско гориво, нито западно европейските

213

Анонимен

преди 1 година

До Ха ха ха Те си взривиха цивилните в Чечня, за да оправдаят войната си там, тъй че е вярно, че има много промити мозъци :)

212

xoxo

преди 1 година

#213Абе каква дружба и студ,света отива към 3та световна,ядрена катастрофа...Човече,събуди се.Войната в Украйна трябва да спре преди да е запалила цяла Европа.

211

111

преди 1 година

Санкции трябват, санкции. Без руски газ, без руски петрол, без руски ток. Така ще победим лошия Путин!

210

Ха ха ха

преди 1 година

Русия си взриви тръбопровода на СП 2, Русия си обстрелва ЗАЕЦ, макар, че е под неин контрол, явно много промити мозъци има.

209

Анонимен

преди 1 година

До Разделяй и владей Русия спря газоподаването на половин Европа, тъй че Русия просто прави това, което правеше и досега - да се крие зад "технически" проблеми за да намалява доставките.

208

Калоян

преди 1 година

До Данчо - Данчо, слушай моето чиче. За такъв русороб като тебе и въздуха е руски. Понел?

207

Разделяй и владей

преди 1 година

В статията се казва, най-вероятно е инцидент и в следващото изречение се добавя, за сега никой не е поел отговорност. Висш пилотаж по дезинформация. В статията не се споменава обаче, че преди месец UK подариха подводни дронове на Украйна, които оперират на дълбочина до 100м, а взрива на газопровода е бил на дълбочина 80-90м. Нито Русия, нито Германия имат изгода да саботират тук каквото и да е било.. Това води до още по-голяма зависимост на Германия от САЩ, енергийно и военно.

206

Анонимен

преди 1 година

До Данчо Руснаците да си предадат ядрените оръжия на България. Урана в тях е български. :))))

205

СЛЕДВА

преди 1 година

Срязване на оптичините кабели за интернет под океаните от руските подводници. По тях текъд милиярди поръчки и бизнес. Пентагона каза, че ако руските подводници направят това - ще ги подгонят по всички морета и океани. Те да веидиме. Ааа, освен това един руски генерал заплаши всички сателити в космоса, че ще пусне няколко кофи с пирони по орбитите и край и с тях. Хаха. Рашките си търсят белята.

204

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН ВЗРИВИ РУСИЯ

203

Анонимен

преди 1 година

Тая русия им стана първа родина на русoробитe, с огин в очите я защитават.

202

Анонимен

преди 1 година

Руската финансова система а на командно дишане, икономиката е разрушена от санкциите, руските военни вадят чипове от миялните машини да ги монтират на ракетите за да воюват в Украйна.

201

ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

преди 1 година

РУСКА ***

200

Натовеца

преди 1 година

Путин е взривил мозъчните клетки на джендърите!ФАЩ И НАТО ВЪНв чували!

199

Жебок

преди 1 година

До 210 - Викаш, да отгърмят янките и турски поток и южен поток и въобще каквито тръби в БГ и около БГ, а ние да ръкопляскаме? А?

198

Анонимен

преди 1 година

Тръбата продължава да е все така ЦЯЛА.

197

Коко

преди 1 година

Путин взривява тръбите по три причини: първо да не загуби арбитражите за неизпълнение на договорите, които ще фалират Газпром и да претендира форсмажор, второ за да завиши изкуствено цената, подавайки газ от построения от Бойко газопровод и трето защото чисто технологично няма как да спре отворените находища, този газ повече не може да бъде горен поради екологична катастрофа, пренася изтичането му в атмосферата на територията на Запада, а не на своята, т.е. пренася катастрофата в ЕС.