85

Бита кауза

преди 1 година

Нищо не е в състояние да разубеди българския русофил, стотиците хиляди убити са нищо за него, разрушения невиждани от втората световна насам смята за киноефекти, доказателства за изтезания намира за сценична постановка, така че тоя анимационен референдум от пода на "ти убичаш ли ме или да те гръмна с калашника" няма да го разубеди

84

Анонимен

преди 1 година

Това което Западът несвързано говори е колкото да си проветрява устата. Това са територии населени с рускоговорящо население. Руснак сега е събирателно понятие. То така сме и ние с нашите твърдения, че сме чисти българи. Такива хибриди сме че е останала само думата българин и не знаем въобще какви сме! Но, за руснаците. Руснаците от голямата земя си прибират руснаците от малката земя. Нищо не може да ги спре. Какво ли означава украинец е не ясно, същото като македонец.

83

Амии

преди 1 година

Опасявам се, че Западът нищо не може да направи, за да възпрепятства всичко това. Същото като при Крим. Пека му на путин, че светът не ги признава! !Радев нали призна Крим за руски! Същото ще стане и сега.

82

Анонимен

преди 1 година

Така се прави "доброволен" референдум отиваш хдо урната а там стоят забулени бандити с калашници и ти казавт как да гласуваш!

81

Антинатовец

преди 1 година

Умните хора в тази страна гледат телевизии с които се информират от Руският 1 канал и някои наши като Евроком за обективните неща в тези райони. Никъде автомати по секциите не се виждат както и хора чакащи 8 години това присъединяване точно към Русия. Видяха как щъфти Крим след присъединяването каква индустрия се развива, как се правят огромни болници само за по-малко от месец, как се свърза Крим с мост за Русия .Присъединяването значи на *** език Киев да се изнася най-бързо от там .

80

До каракачанов

преди 1 година

До карачанаков Нищо не следва по каквато и да е логика. Следва само тогава когато има събития, които водят до подобен сценарий. Тези събития бяха в Крим, сега са в Донбас, Запорожие, Херсон, Луганск. Когато назреят събития като в тези области се стига до едни други събития от които на русофоба му придлява, намразва всичко де що е човек, а не фашист, намразва и себе си и за да спаси жалката си нещастна кожа заобиква силно и страстно краварите и става краваророб. Русофоб-->краваророб-->фашист!

79

Анонимен

преди 1 година

Да сте си се ОСВОБОДИЛИ! Русофоба е неспособен да воюва за свобода, той е способен само да мрази и силно да люби кравари!

78

До анализатор

преди 1 година

До анализатор Ами да се беше освободил, ама не си се освободил и търсиш причини само и само да отречеш заслугата на Русия, че ти е махнала чалмата и те е направила българин, а дали ти е дала свобода това вече е философски въпрос.

77

бай Гошо

преди 1 година

да де, ама първото нещо след присъединяването на територията на ДНР към РФ е, че бункерираната част на Авдеевка демонстративно ще изгърми за показно (може да се каже и, че това ще е "промоционално")

76

карачанаков

преди 1 година

Ами по логиката следва: Румъния обявява референдум в Добруджа,Турция в Кърджали, Македония в Благоевград ,Сърбия във Видин ,какво,какво не може били Български територии ли? Ами тези Донбас,Луганск,Херсон,Крим какви са не са ли украински там що може Русия да ,,ОРГАНИЗИРА,,референдуми

75

Кори

преди 1 година

До Анонимен 97 : когато многобройните народи и народности в РФ започнат референдуми за отделяне, тогава какво ще говорите?

74

До Димо

преди 1 година

До Димо Гледам изтрили са коментара ми затова кратко ще задам един въпрос: Благодарение на германофилите ли сме били на страната на фашистите по времето на II-та св.война или благодарение на русофобите?

73

анализатор

преди 1 година

До: номер 102 "Историята разглежда реалните факти, така както са се случили, а не какво бил казал тоя или оня" Тогава защо трябва точно тебе да слушаме, а не реалните факти от историята? Факти, които имам чувството че не ги знаеш.Какво знаеш за Цариградската конференция например, в края на същата 1876 г., когато е потушено Априлското въстание?За България е била предвидена автономия, самоуправление при което сами щяхме да се освободим от разпадащата се Османска империя!!!

72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен103 Като ти е казал апостола да си извоюваш свободата защо не си я извоювал, РОБЕ! Като цитираш Благоев да не цитираш случайна бог или христос, че да вярваме на сказанията на тоз или онзи! Те турците са щели да го помилват щото, че граф Игнатиев ви е виновен. Глупости на килограм. Историята разглежда реалните факти, така както са се случили, а не какво бил казал тоя или оня, затова и драсканиците ти са нонсенс. Свободният човек да бил свободен, а робът да бил роб! Хехехехехехехехе!

71

анализатор

преди 1 година

Следва, че идва цикълът на Червената Армия - Путин е заповядал на всички наборници да си носят дамски превръзки и тампони!ААААХ-ХААА-ХААА-ХААА-ХААА!!!

70

Анонимен

преди 1 година

Целият свят нямало да приеме резултатите от референдума! Така казват русофобите демек фашистите. Питат ги кои са тези дето са целият свят и те изброяват тридесетина страни, които са декларирали в ООНето, че няма да подкрепят референдума. Да ама не целият свят не са тези тридесет варварски страни. Целият свят е съставен от 200 държави, 170 от които цивилизовани, по цивилизовани и даже най-цивилизованите ще подкрепят волята на свободните хора изразили правото си на самоопределение в 4-те области!

69

Димо

преди 1 година

Четейки коментарите ви се чудя.. и по време на втората световна ли сме били така разделени като мнения?

68

Анонимен

преди 1 година

"Бивайки роби по сърце и душа, българските русофили никога не могат да простят на свободните хора стремежа им към свобода." На това му се вика нонсенс или глупости на търкалета. Свободните хора към свобода? Ххехехехехехехехехехе да си паднеш от коня, а робите към робство, силните към сила, умните към знание, простите към незнание. Пълни абсурди и глупости! Като не знае какво да напише, че почва да измисля какви ли не иди0Tии!

67

Анонимен

преди 1 година

Русофобията е остро психично заболяване, което води до деградация на личноста! Русофобията неизменно се свързва с кравароробията, но не непременно с българският патриотизъм. Сега когато видяхме резултатите от изборите в Италия виждаме как лъсна истината за това, къде е фашисткият режим дали в Украйна или в Русия. Спечелилата партия в Италия се представя от самите италиански политолози, като постфашистка партия и като такава тя подкрепя не Русия, а фашистка Украина! Русофоб = фашист=зомбинацист.

66

Мужик

преди 1 година

Това ми говори че гледаш много филми на Мосфилм.