43

Анонимен

преди 1 година

Най смешното е че когато севееномакедонците викат българи татари и мислят че ни обиждат, те всъщност викат срещу себе си, защото истината е че и те са българи! Както казват албанците като изкъпеш един македонец то той става чист българин.Истински ги съжалявам тези хорица в Скопие те не знаят кои са какви са ,а от това по лошо няма. Така че гледайте на тях със съжаление те не знаят какво правят.

42

Анонимен

преди 1 година

БГ да им спре тока,и ще видим кой ще освиркват. Освен това ще се наложи да им се спре износа на бг ток,защото бг народ ще има нужда от всичките си мощности. Трябва фирмите,които изнасят тока да се разкарат.-Като им го пуснем пак пролетта ще видим дали ще ни освиркват химна.

41

Швейцария

преди 1 година

Това за примитивизма си е абсолютно вярно. Анулурайте всички паспорти който са дадени на македонци. Да не могат да ходят по Европа. Като спре притока на пари и благини да ги видим тогава

40

Анонимен

преди 1 година

Въпреки арогантното и неспортменско поведение на публиката на домакините, която не се посвени да освирква националния химн на своите гости, младите футболисти на България победиха в Скопие скъпо платените "звезди" на РСМ.Злобата винаги получававъзмездие !Но най-поучително в случая е, че то дойде от крака на македонски българин !

39

ретаr99@web.de

преди 1 година

Господ забавя,но не забравя!

38

Анонимен

преди 1 година

Предполагам сега ще ни отмъстят и няма да ни пуснат в Югославия??? Хо хо хо

37

Руми

преди 1 година

Като имаш химн като чалгарска песен какво искаш ааахаахахах:)))))

36

До 37

преди 1 година

Напълно съм съгласен. Поне от края на ВСВ Турция е най-коректният ни съсед

35

Анонимен

преди 1 година

Има нещо много парадоксaлно, че от всичките ни съседи (уж православни, братя и подобни) всъщност единствената не-християнска държава в лицето на Турция е с най-приятелското отношение към нас. Всичките останали ''братя'' - гърци, сърби, румънци, македонци - ни мразят. Та, тия глупости за ''обща вяра'' итн просто нямат никаква почва в ден днешен. Отношението гледайте, а не какъв е някой на хартия.

34

хах

преди 1 година

Зурни, тъпани - това са турски музикани инструменти, а макетата си мислят, че са техни. Турците са ги помпили и мачкали 500 години а сега ние сме им врагоре ...Шиптърите ги помпят отзад, а макетата си им е добре, и казват, че ние сме им врагове.Гърчолята ги накараха да си сменят името на държавата, а ни е сме им врагове...Нещо има сбъркано !!!

33

Анонимен

преди 1 година

Тези вече и за Югославия не стават.

32

Веднага МВнР и БФС

преди 1 година

следва да изпратят доказателствен материал и протест до ЕК и УЕФА,с който да покажат с какви тъмни балкански субекти си имаме работа.Хора незначителни като интелект,работоспособност и с ниски морално-етични качества нямат място в ЕС, както и в европейския икономически,културен и спортен живот.Или да си променят чипа на водачите(оттам на медиите и на общественото съзнание),или ще чакат да влезнат в ЕС чак след разпадането му.

31

Рамбооо

преди 1 година

Ако бяха гърците, Македония нямаше да види Европейски съюз до края на живота си....

30

1

преди 1 година

Никакъв износ на ток за тези.

29

Анонимен

преди 1 година

Поредното потвърждение, че до нищо добро не води омразата!

28

das

преди 1 година

Западна България изгуби от България , но ще пораснат и ще се научат.

27

Анонимен

преди 1 година

Браво на момчетата! Нашите! Омразата е резултат от политиците, щото някои ги слушат в захлас, като говорят глупости. Проблем между нормалните македонци и българи няма.

26

Анонимен

преди 1 година

От Фифи Уефи и други няма ли да вземат някакво решение за наказание, примерно 1 год без фенове по стадионите им и глоба колкото е бюджета им за спорт за една година, иначе няма да се научат

25

Анонимен

преди 1 година

Износ на ток от България за Македония само при условие,че всички научат родният и го запеят дружно!

24

Анонимен

преди 1 година

Дори в РФ облъчването с пропаганда не е като при Макетата.