50

Равнопосавеност

преди 1 година

До 52 - Ти къде живееш? Защото ако е в България е странно да говориш за мизерия в Русия. Кога за последно си бил в Русия за да имаш мнение по въпроса? Мога да ти кажа само, че ако отидеш когато се върнеш ще ти трябва време да свикнеш със сивотата и мръсотията в европейската ни столица София.

49

Анонимен

преди 1 година

Тъкмо ще има възможност да сравни като американски гражданин и руски такъв кое е по-добре. Дали руснаците контролират гражданите си по-малко и дали има повече свобода интересно какви са му наблюденията.

48

kingsize

преди 1 година

А повиквателна - кога?

47

до 56

преди 1 година

ВЕЧЕ НЕ ПРИЕМАТ РУСКИ МЪЖЕ В ГРУЗИЯ

46

Kiki

преди 1 година

Тоя да се готви за фронта в Украйна или ако му се живее да търчи на опашката към Грузия.

45

The Spy

преди 1 година

След супер лайфът в САЩ и меракът му да блесне, съдбата го изрита в страната на разкошната мизерия. Честито Съветское гражданство, таваришч Сноуденин. Прокълна се, но е много късно. Намираш се в "Point of No Return" (Невъзможно завръщане).

44

Анонимен

преди 1 година

До АнонименКакво твърдят *** не е важно.

43

Анонимен

преди 1 година

Да му е честито...купи си фабрика на 09.09.1944 година. Русийската федерация ще се разпадне до 2 години, а путин е пътник. Тогава къде ще бяга, при Кимчо, или при Мадурко?

42

ШибиРиби

преди 1 година

Браво. Хайде сега повиквателната , винтовката, рубашката и на рубежа

41

Анонимен

преди 1 година

Освен руско гражданство от Путин в скоро време ще получи от Шойгу и призовка за мобилизация.

40

Нобелов медалист

преди 1 година

На Митрохин (RIP) трябва да му дадат тази награда. Изнесе целият архив на КГБ, събиран 40 години на малки стенографски листчета и предаден на MI6. Книгата му The sword and the Shield разкрива един гениален човек с демократично мислене. След неговото бягство КаГеБетата се разпаднаха и бяха преименувани на ФСБ. Толкоз.

39

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 41====украйна свърши 100%

38

Z

преди 1 година

До Диоген====Бившият служител на ЦРУ и АНС Едуард Сноудън, който получи руско гражданство в съответствие с указ на руския президент Владимир Путин, не подлежи на мобилизация. Това каза в интервю за Интерфакс неговият адвокат Анатолий Кучерена.

37

Анонимен

преди 1 година

Супер , има и опит .Само дано и на жена му дадат навреме гражданство ,че да има време да се сбогуват като го мобилизират

36

анонимен

преди 1 година

Интересно е дали като борец за справедливост в САЩ сега Сноудън, вече като руски гражданин, ще прояви същата доблест и публично ще осъди варварското нападение на Русия над Украйна. Или просто ще си трае?

35

Шпионин

преди 1 година

Сноудън ще сънува цветни сънища с червени байраци, сърпове и чукове, а някой щатски федерален затвор ще му дойде като Манна Небесна, но too late, baby.

34

Анонимен

преди 1 година

Такъв е жалкият край на "полезните ***", както ги нарича Ленин.

33

Асан

преди 1 година

На Сноудън требе Нобелова награда а не на лудата Грета :)))

32

(-_-)

преди 1 година

Малко хора са готови да се жертват в името на истината, а тя е толкова шокираща, че болшинството просто я отхвърлят. Сноудън, Асандж, Джон Пъркинс и много други, за които не сме чували още се опитват да отворят очите на овцете, но това няма как да стане, при условие, че стотина тежко болни индивида държат едно 90% от богатствата на тоя свят.. Мислят си, че света им принадлежи.. Е, с Русия и нейните богатства май ще се задавят!

31

Диоген

преди 1 година

Ай честито! А сега следва мобилизация,както подобава на руски гражданин!